От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Аз ги ползвам от години.Затрита пратка нямам,следя си пратките без проблем ,уведомяват ме на всяка стъпка.Лични отношения нямам.Не ми и трябват ,поръчвам получавам и това е.Коректни са.Мнооого туткави и малко неприятно с тези точни часове и дни на раздаване ама пък няма хаос и загубени пратки.

# 166
За габко и аз писах сигурно преди две страници ама кой да чете?!?

# 167
  • София
Да попитам някой от София ползвал ли е собствения транспорт на GGBG до адрес? Ясно ми е как се заявява, по-скоро въпросът е в какъв срок се случва доставката и такива неща...

# 168
  • гр. София
Да попитам някой от София ползвал ли е собствения транспорт на GGBG до адрес? Ясно ми е как се заявява, по-скоро въпросът е в какъв срок се случва доставката и такива неща...

Само с първия януарски курс ползвах. Получих ги в сряда късно вечерта, статусът на сайта им беше още на път.

# 169
За габко и аз писах сигурно преди две страници ама кой да чете?!?

Амии, 18 отделни теми, малко или много ще побелея докато изчета всичко  Laughing
Може и с търсачката знам, сега ще видя какво ще изровя още като инфо.  Embarassed

# 170
Как става свързването с GGBG, от 2 седмици се опитвам да се свържа с тях и ни вопъл ни стон. То не беше звънене, във формата за контакт също писах. Може ли да ми помогнете, когато поръчам трябва ли да регистрирам пратка в тяхната система или те трябва да я вкарат. В информацията на акаунта ми излизат само имейла ми и имената. Не си спомням при регистрация дали съм въвеждала метод за доставка или мой телефонен номер. Правила съм поръчки чрез габиели никакъв проблем не е имало.

# 171
  • гр. София
Как става свързването с GGBG, от 2 седмици се опитвам да се свържа с тях и ни вопъл ни стон. То не беше звънене, във формата за контакт също писах. Може ли да ми помогнете, когато поръчам трябва ли да регистрирам пратка в тяхната система или те трябва да я вкарат. В информацията на акаунта ми излизат само имейла ми и имената. Не си спомням при регистрация дали съм въвеждала метод за доставка или мой телефонен номер. Правила съм поръчки чрез габиели никакъв проблем не е имало.
Не е нужно да я регистрираш. Аз не правя нищо - директно отивам и си взимам пратката.

# 172
  • София
И вчера, и днес телефонът им даваше заето, а след 5 минути - свободно до безкрай. МП обаче е запазил телефоните на Сашо и Калин и звъни на тях, като има нещо. Преди само те бяха публикувани на сайта.

# 173
Аз пък винаги съм се свързвал с тях вдигали са ми дори в момент в който разтоварват.

# 174
Аз пък винаги съм се свързвал с тях вдигали са ми дори в момент в който разтоварват.

След сигурно 25 неприети ми върнаха обаждане и се разбрахме и наистина е така, те регистрират пратката в системата им и от там може да правиш корекция за доставката.

# 175
  • гр. София
Свързването се случва като звъниш последователни пъти без почивка, на края вдигат.  ooooh!

# 176
  • Шумен
Извинявам се, че пиша в тази тема, но не намерих достоверна информация, някой може ли да ми препоръча коректен превозвач от САЩ до БГ.

От моя опит – Shopr.bg. Peace Имам няколко поръчки с тях, но съм убедена, че и GGBG стават.

Мога да препоръчам EshopWedrop, сайта им е https://www.eshopwedrop.bg/

# 177
Grinning ха-ха, калкулаторът на това нещо ми даде 218 лв за доставка до офис на Еконт от САЩ, на пратка с размери 50х50х50 см и 1 кг Joy
И по 8 лв от УК и ДЕ Grinning

# 178
Здравейте.

Извинявам се за въпроса, но тази тема върви от години и е доста обширна и няма как да прочета всички мнения...та бих искал да получа актуална информация за това кой е най-добрият и надежден от изброените превозвачи.

Имената, които се появяват най-често във форума изглежда да са GGBG и Gabieli, но тъй като досега не ни се е налагало да поръчваме по този начин, бихме искали все пак някой да даде мнение за надеждна, бърза и коректна доставка до София. Пратката ще е към 26-27 кг. от Amazon.

Благодаря предварително.

# 179
  • Sofia
Виж, тук всички ползваме различни превозвачи, като мотивите ни до известна степен са субективни. Simple Smile

Да, най-често циркулиращите из темата имена са тези на GGBG, Gabieli, GabCo – провери сайтовете им (цени, местоположение на офисите) и си вземи лично решение.

Общи условия

Активация на акаунт