От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 50 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. София
Добро утро, някой да е разговарял с ггбг кой ден се чака английският камион тази седмица, тъй като от петък до понеделник включително няма да работят?

# 346
  • София
Не съм говорила с тях, но камионите си идват по график в сряда-четвъртък. И аз чакам пратка с този курс. Звънни им следобяд и ,ако курсът е дошъл, питай конкретно за твоята пратка дали са я намерили и може ли да минеш да я вземеш днес.

# 347
  • гр. София
Винаги си питам за моето номерче, просто ми беше интересно дали някой има информация кога го чакат.

# 348
А дали ще тръгне курс от там на 27,04 в неделя? И винаги ли раздаването започва в петък или може и по-рано, както виждам, че питате?

# 349
  • София
Раздаването започва почти от момента на пристигане на курса. Ходила съм в сряда вечерта и са ми давали пратката, пристигнала със същия курс, ако са я намерили. Ако е по-обемиста, излизат първи. Ако е по-дребна, може и накрая да я намерят чак.
Последните пъти чакам да се съберат пратки от 2 курса и поръчвам да ми ги донесат вкъщи, много удобно ми е, защото има човек вкъщи постоянно, а си спестявам лашкането по метрото и автобусите до вкъщи. А 2-3-5лв са пренебрежимо малка цена за това удобство и удоволствие.

# 350
Едно време и аз си взимах пратките в сряда вечер ... но преди година и нещо. Вече пристигат масово в четвъртък следобед, а понякога и в петък. Та не си правя и труда да звъня или да се разкарвам до там преди петък вечер.

# 351
  • гр. София
Утре го чакат, но не е сигурно, защото понеделник е имало забрана за тежкотоварни заради Великдена в повечето ЕУ държави. Казаха утре да звъннем и ако е пристигнало и излязло нещо можем да си го вземем. Ако не, във вторник.

# 352
  • София
Добро утро, някой да е разговарял с ггбг кой ден се чака английският камион тази седмица, тъй като от петък до понеделник включително няма да работят?
Сигурна ли си? Никъде не прочетох работно време за празниците, а имам имейли от днес.

# 353
Ще почиват за празниците.

# 354
  • София
Ще почиват за празниците.
Днес работят. Току-що съпругът ми е взел пратки.

# 355
  • София
В петък сутринта ми звъняха да ме питат искам ли доставка, че се били забавили с курса. Донесоха ми пратките към 2 следобяд, след като се уговорихме. За пореден път съм много доволна от тях, момчето предложи да ми занесе до вкъщи нещата, защото са тежки.
Що ли и Спиди не са така, като поръчвам кучешка храна?... А ме зарязват на тротоара (дори не я носят до входа, само я свалят от колата) да се оправям сама с 2 кашона х15кг....

# 356
Понеже нагоре се обсъждашу, искам да добавя, че в Еконт вече само въздуха дето дишаш не се заплаща. Онзи ден пуснах 2 пратки с обща тегло под 300 гр и плати 12 лв без малко,  плащат се торбичките на пратките, смс и кагво ли още не. Та да не се чудите ако допълнително е скочила сметката при получаване.

Пс. Спиди ми нокараха пералня, 30-40 кг и ми се обадиха на си я взема от пред входа на блока Joy няма такива ....малоумници.

# 357
Не мога да отворя сайта на Габиели, имате ли представа дали офисът в Пловдив ще работи утре?

# 358
Едва ли. По празници, обичайно почиват като повечето хора.

# 359
Здравейте, направих група за несполучливи поръчки от Sportsdirect.com

https://www.facebook.com/groups/281868329389054/

Общи условия

Активация на акаунт