Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 919
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
В италиянската група има една жена(или момичи),което по принцип пише много рядко,включва се в моменти като този,когато фенския интерес и въображение ескалират.Коментира,пуска бомбата и изчезва до следващата интрига.Писах ви за нея след новогодишните снимки, последно беше обяснила всичко за новогодишната нощ.Винаги поставям под голямо съмнение такива писания,но нейните до този момент винаги излизат верни.Та,въпросната дама е написала,че щом Д&Д и към днешна дата излизат и се прибират заедно от и в нейния апартамент,явно няма място за притеснение!
Дано е така!

# 451
  • София
Аз никога не съм била добра точно в тази област. Чета всичко за любимците си, разбира се, обаче обикновено истерията около знаменитостите е толкова голяма... И като се изкачи някой на гребена на вълната и всички от всякъде почват да бълват новини за него/нея/тях - кои верни, кои до някъде верни, кои пълна измислица ... И рано или късно стигам до ситуацията с хамстера, която цитирах по-горе... А ако има нещо, което мразя истински, то това е неизвестността и хилядите въпроси с които е съпътствана тя. Затова си избирам една удобна за мен истина и си вярвам в нея, докато някой или нещо не ме обори ... И пак си чета за любимците, разбира се, но вече пречупено през моята истина... JoyJoyJoyJoy Когато някоя писаница ми потвърди истината, си казвам "Ето на, знаех си...", а когато я опровергае - "Много лъжат тия от пресата"... И така си живея по-удобно. JoyJoyJoyJoy

Съвсем нескромно ще се цитирам, но докато писах, изобщо забравих, че съм във форум, че тук сме донякъде анонимни и без да искам с написаното от мен, може да обиждам някой от вас. Ако във форума има журналисти, моля да ме извинят, ако написаното ги обижда. Но то касае предимно измислиците на жълтата и клюкарска преса...
Още веднъж моля за извинение.

# 452

Аз никога не съм била добра точно в тази област. Чета всичко за любимците си, разбира се, обаче обикновено истерията около знаменитостите е толкова голяма... И като се изкачи някой на гребена на вълната и всички от всякъде почват да бълват новини за него/нея/тях - кои верни, кои до някъде верни, кои пълна измислица ... И рано или късно стигам до ситуацията с хамстера, която цитирах по-горе... А ако има нещо, което мразя истински, то това е неизвестността и хилядите въпроси с които е съпътствана тя. Затова си избирам една удобна за мен истина и си вярвам в нея, докато някой или нещо не ме обори ... И пак си чета за любимците, разбира се, но вече пречупено през моята истина... JoyJoyJoyJoy Когато някоя писаница ми потвърди истината, си казвам "Ето на, знаех си...", а когато я опровергае - "Много лъжат тия от пресата"... И така си живея по-удобно. JoyJoyJoyJoy
Lilly JoyJoyJoy разби ме, но те подкрепям напълно. При мен също е така. Откакто последните ден, два се говори за евентуалното скарване на Джан и Демет ми е едно такова напрегнато. Действително никой не знае каква е истината, може и да не са заедно, но определено това, че може да са скарани ще ме накара да търсят под вола теле. Няма да спра да гледам сериала, но усещането и нагласата ми ще се променят. Ще търся промяна в играта им, в поведението им един към друг. Така че извъртането не нещата в наш интерес е най удачния вариант.  😂😂😘😘😘
Iva, явно съм пропуснала представянето ти на тази дама. Къде ги пише тези неща въпросната?

# 453
Добро утро! Аз пък не виждам нещо неприлично в това, да се залюбиш с някой от работното предприятие, колектив... Ако работиш в банка, в училище, в ЕВН, шивашка фирма, на строеж и другаде, да нямаш гадже от там ли?

# 454
Добро утро! Аз пък не виждам нещо неприлично в това, да се залюбиш с някой от работното предприятие, колектив... Ако работиш в банка, в училище, в ЕВН, шивашка фирма, на строеж и другаде, да нямаш гадже от там ли?
Само в кръга на шегата ще коментирам любовта в шивашката фирма. Ако не си с леви наклонности възможностите са мноооого ограничени. Simple Smile И накрая довежда до текучество в персонала от мъжки пол Simple Smile
Огледалния модел е строежа Simple Smile

# 455
                  Добро утроо! Wink Hug wavey

Благодаря на всички за откритото инфо и снимки,и споделени в темата! bouquetСъщо и за коментарите,кой какво прочел и споделил! bouquet Продължавайте все така! newsm10 По-бързо да идва събота,за да видим фрагмана! Laughing

Приятен ден,макар да е ветровит и студен! lovekiss bouquet

# 456
Минавам  Hug и заминавам  afwitch

...Та,въпросната дама е написала,че щом Д&Д и към днешна дата излизат и се прибират заедно от и в нейния апартамент,явно няма място за притеснение!

И никой да не ги е засякъл от папараците Thinking

Не, че разбрах нещо Crazy
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/fransiz-markaji-41084398
Френските продуценти Сара Бийвъри и Лиди Весела... харесала са Демет и други известни за своя проект, който ще се излъчва на цифровата им платформа през лятото, замесено е името и на Джан Яман.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 11:09 от Slawena

# 457
Добро утро!🕊🕊

И аз набързо прелитам над гнездото!
Злати, 🤗 благодаря за кафето и пожеланията.

Това е превод  на новината за френските продуценти.

Шанс за нашите ГГ да излязат на международна сцена, а ако пък ги харесват и като двойка ще е много интересно!🤔

# 458
Добър да е денят ви птичета 🤗🤗🤗
Голям шанс за нашите да излязат на международния пазар, ако е вярна новината.

tigasa ние не сме против, даже обратното - надяваме се да е така (поне аз де 😉),само имах предвид, че ми влияят отношенията помежду им .
Днес е поредната сряда без фраг, ама ще издържим до събота 😘😘😘.
И малко стари снимки за разкош

Тук как си личи разликата в килограмите на Джан

А тази снимка ми е много любима 😍😍
Хубав ден ☀☀☀

# 459
  • София
Добро утро!🕊🕊

Това е превод  на новината за френските продуценти.

Шанс за нашите ГГ да излязат на международна сцена, а ако пък ги харесват и като двойка ще е много интересно!🤔

Обаче четейки новината забелязвам, че са изброени имената на няколко мъже и само това на Демет от жените. Това дали означава, че тя е одобрена за проекта и ще й търсят другарче от мъжки пол само? Thinking

# 460
Добро утро!🕊🕊

Това е превод  на новината за френските продуценти.

Скрит текст:

Обаче четейки новината забелязвам, че са изброени имената на няколко мъже и само това на Демет от жените. Това дали означава, че тя е одобрена за проекта и ще й търсят другарче от мъжки пол само? Thinking
Е тогава вече ще стане интересно Simple Smile Джан беше готов кредит да тегли, за да й плаща да му е личен партньор и то доста преди да му стане "личен аркадаш" Simple Smile
Аз вчера хем си казвам - "глупости, при толкова знаци на внимание не е възможно да са се скарали", хем тръпна - "ами ако се окаже вярно". Та от "осанна" до "разпни" го не можах за пет гроша работа да свърша. Ако вземат Деми с някой друг партньор поне месец няма да мирясат ни фенове, ни СМИ-та. Край - отлетя и моята глава и трудовата ми книжка ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А иначе сериозно - радвам се и ще продължа да се радвам както на отношенията между тях, така и на успехите им - заедно и поотделно.

# 461
Цитат

Lilly, Hug никой от изброените не е одобрен, тепърва ще се срещат с тях.

И това , че  тя е единствената дама към , която проявяват интерес ме кара да мисля, че  точно харизмата на двойката Демет Джан ги е заинтригувала.

Другата двойка Дивит   Айдън...

Байрак бей много добре е знаел какво иска от тях още в самото начало...Blush

# 462

Рускините " Мокър Джан, мокър сън" Mr. Green

# 463
Цитат на: Slawena link=topic=1085044.msg38051485#msg38051485 date=1547627351

[img width=600 height=400
https://cdn.bg-mamma.com/Bmm7/cb900a4a.jpg[/img]

...Та,въпросната дама е написала,че щом Д&Д и към днешна дата излизат и се прибират заедно от и в нейния апартамент,явно няма място за притеснение!

И никой да не ги е засякъл от папараците Thinking

Така е,друго ще е ако е подплатено със снимки:v:Моите впечатления са,че папараците въобще не ги и търсят след рождения ден на сценаристката.Имаха толкова възможности да ги засекат заедно, и то дори на предварително оповестени събития като церемонията за Пеперудите,участието в Гласът на Турция(още е мистерия дали са отишли и напуснали заедно),а за ходенето и напускането на снимачната площадка да не говорим.Явно техните папараци имат по-различен подход от нашите и не е толкова лесно и безобидно на нарушиш нечие лично пространство,може би пък това,че Джан е юрист ги възпира😞
Всички видеа и снимки,които разбунват духовете са снимани  или от фенове,или от самите тях, родата и приятелския кръг,или пък са зад кадър от сета😉

# 464
  • Stara Zagora
Добър ден! Heart

Общи условия

Активация на акаунт