и се чувствам не особено добре!

,
/ да кажа, че например филмът "Птиците умират сами" с Ричард Чембърлейн, повече никога не го гледах. Нямам нищо против неговата сексуална ориентация /за която научих след това/, но не обичам любовните преструвки, пък били те и на филм, и изпълнени от гениален артист.
Но едно си мисля, заедно ли са или не, били ли са изобщо заедно, не знам и няма как да знам, но щом си играят игрички с феновете, значи поне не са скарани. Ако бяха скарани поне един от двамата (а може и двамата) щеше да е кисел и съвсем нямаше да му се занимава с такива неща... Така си мисля поне...
и аз по същите причини търся и чета всичко, което мога да открия за тях, но явно ваканцията ми идва в повече , та не преценявам реално ситуациите!:stuck_out_tongue_winking_eye:
и аз по същите причини търся и чета всичко, което мога да открия за тях, но явно ваканцията ми идва в повече , та не преценявам реално ситуациите!:stuck_out_tongue_winking_eye: 

Когато някоя писаница ми потвърди истината, си казвам "Ето на, знаех си...", а когато я опровергае - "Много лъжат тия от пресата"... И така си живея по-удобно. 

Препоръчани теми