Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Хленчим ли действително?Cold Sweat

Май си го получих  в ТТ Cryи се чувствам не особено добре!

# 436
Хленчим ли действително?Cold Sweat

Май си го получих  в ТТ Cryи се чувствам не особено добре!

Скрит текст:

Алекс, това не го разбрах...

# 437
Славе, имах неблагоразумието да попитам в ТТ за снимката, която явно не е нова и получих този отговор!😏

Днес  са снимали в дома на Джан.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 21:36 от alex_94

# 438
Алекс, така и си помислих, че е лична нападка Sick, но така се оплетох в тези конспирации около Д&Д рекох може и нещо да не съм разбрала. Не им се връзвай , макар ти да си знаеш.

# 439
Славе, имах неблагоразумието да попитам в ТТ за снимката, която явно не е нова и получих този отговор!😏
alex 😂😂 ,  в ТТ международните фенки нареждат всеки който се съмнява във връзката на Д и Д,  и който вярва на турските медии. Направо имам чувството, че са като кучета пазачи на двойката. Ядосват се като ги тагват постоянно на всяка срещната снимка (като онази с отраженията на стъклото ), защото това карало Джан и Демет да не се покажат скоро като двойка. А и всички са сигурни, че са такава. Ти, разбира се знаеш всичко това де. 🙃
Но мен искрено ме забавляват и ги чета с удоволствие.

# 440
Мария, просто не очаквах , че на  въпросът ми , който бе абсолютно добронамерен , ще получа такава реакция!:no_mouth: 

още от сета.

# 441
Мъррр...
Скрит текст:
Тъжен и самотен съм. Домът е празен. Тишина, толкова подтискаща, че чак от собственото си мъркане се плаша. Даже и на терасата не се появяват птички, с които да си поприказваме. И онзи мекия пуловер си го взе, така ме изгледа в очите, че още ме побиват тръпки / после се оказа, че бил опериран и затова гледал така да ме докара на фокус/ , а аз се скрих на най горния рафт в хола... и паднах, защото беше тясно, а аз съм едричък, но пък чаровен и елегантен. Така е, правилно се досещате, онзи със широките рамене си събра багажа и заедно с котака си се изнесе. Били му ремонтирали жилището. Какво им беше тук? Всички бяхме заедно, в кухнята ухаеше на печено месо и рибка, а сега само на онова гадно нещо дето мият пода. И в купичката ми се сипва само доза за едно ядене и тя е самотна в ъгъла като мен. Били заедно така по приятелски. Тези да ги разправят на пухкавата ми опашка. Мен за будала ли ме вземат? Сега щели да се срещат само по работа. Да бе, и аз повярвах. И стопанката обеща да ме заведе там където снимат така за разнообразие. така че може и от там да разкажа нещо. А ето, забравил си е единия чорап. Ще легна до него дано го види Демет ханъм като се прибере...И кога ще е това? Спи ми се... Ама голям глупак съм бил!!! Тези ако са само приятели и са се събрали за да си помогнат в труден момент за него, защо спяха в едно легло? И мен даже не искаха...И другия, спяхме двамата в моето си легло... Ами , ако стопанката остане тази нощ да види как е неговото ново легло? Ааа не, от утре с нея навсякъде... Даже и в неговото легло...

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 22:07 от Slawena

# 442
Мъррр...
Скрит текст:
Тъжен и самотен съм. Дома е празен. Тишина, толкова подтискаща, че чак от собственото си мъркане се плаша. Даже и на терасата не се появяват птички, с които да си поприказваме. И онзи мекия пуловер си го взе, така ме изгледа в очите, че още ме побиват тръпки / после се оказа, че бил опериран и затова гледал така да ме докара на фокус/ , а аз се скрих на най горния рафт в хола... и паднах, защото беше тясно, а аз съм едричък, но пък чаровен и елегантен. Така е, правилно се досещате, онзи със широките рамене си събра багажа и заедно с котака си се изнесе. Били му ремонтирали жилището. Какво им беше тук? Всички бяхме заедно, в кухнята ухаеше на печено месо и рибка, а сега само на онова гадно нещо дето мият пода. И в купичката ми се сипва само доза за едно ядене и тя е самотна в ъгъла като мен. Били заедно така по приятелски. Тези да ги разправят на пухкавата ми опашка. Мен за будала ли ме вземат? Сега щели да се срещат само по работа. Да бе, и аз повярвах. И стопанката обеща да ме заведе там където снимат така за разнообразие. така че може и от там да разкажа нещо. А ето, забравил си е единия чорап. Ще легна до него дано го види Демет ханъм като се прибере...И кога ще е това? Спи ми се... Ама голям глупак съм бил!!! Тези ако са само приятели и са се събрали за да си помогнат в труден момент за него, защо спяха в едно легло? И мен даже не искаха...И другия, спяхме двамата в моето си легло... Ами , ако стопанката остане тази нощ да види как е неговото ново легло? Ааа не, от утре с нея навсякъде... Даже и в неговото легло...
Славе,много харесвам разказите от котешките дебри на Дживан☺Ох,ако това коте можеше да говори,колко главоблъсканици щеше да ни спести😂

# 443
Мъррр...
Скрит текст:
Тъжен и самотен съм. Дома е празен. Тишина, толкова подтискаща, че чак от собственото си мъркане се плаша. Даже и на терасата не се появяват птички, с които да си поприказваме. И онзи мекия пуловер си го взе, така ме изгледа в очите, че още ме побиват тръпки / после се оказа, че бил опериран и затова гледал така да ме докара на фокус/ , а аз се скрих на най горния рафт в хола... и паднах, защото беше тясно, а аз съм едричък, но пък чаровен и елегантен. Така е, правилно се досещате, онзи със широките рамене си събра багажа и заедно с котака си се изнесе. Били му ремонтирали жилището. Какво им беше тук? Всички бяхме заедно, в кухнята ухаеше на печено месо и рибка, а сега само на онова гадно нещо дето мият пода. И в купичката ми се сипва само доза за едно ядене и тя е самотна в ъгъла като мен. Били заедно така по приятелски. Тези да ги разправят на пухкавата ми опашка. Мен за будала ли ме вземат? Сега щели да се срещат само по работа. Да бе, и аз повярвах. И стопанката обеща да ме заведе там където снимат така за разнообразие. така че може и от там да разкажа нещо. А ето, забравил си е единия чорап. Ще легна до него дано го види Демет ханъм като се прибере...И кога ще е това? Спи ми се... Ама голям глупак съм бил!!! Тези ако са само приятели и са се събрали за да си помогнат в труден момент за него, защо спяха в едно легло? И мен даже не искаха...И другия, спяхме двамата в моето си легло... Ами , ако стопанката остане тази нощ да види как е неговото ново легло? Ааа не, от утре с нея навсякъде... Даже и в неговото легло...

JoyJoyJoyJoy

Някой вече  трайно се е настанил на терена да дизито, та може и приятелство да завърже с госпожицата и  няма да е самотен и тъжен!.Animal Cat,

# 444
Алекс, ще я имам в предвид Мюжган ханъм, нали му обещаха на Дживан да го заведат и него на снимачната площадка, а ако и Джан си заведе котака ще има да се сближават покрай тях скараните.

# 445
              Да ви кажа, момичета,  Д и Д нито ги следя, нито ги подозира в любов и нелюбов, обаче съм нормално емоционален човек и демонстрациите на  отчужденост, верни или неверни, действителни или в интерес на рейтинга, ми се отразяват на нормалните ми човешки емоции. Не искам да гледам филм, в който двойката влюбени играят артисти, които не се понасят. Губя интерес към филма, все едно, че гледам две паралелни реалности.
             За да бъда по-ясна за вас /и за себе си Wink/ да кажа, че например филмът "Птиците умират сами" с Ричард Чембърлейн, повече никога не го гледах. Нямам нищо против неговата сексуална ориентация /за която научих след това/, но не обичам любовните преструвки, пък били те и на филм, и изпълнени от гениален артист.
             Може би, затова  по-бих искала да не знам, защото "знанието ми"  веднага се проектира върху филма, който гледам и харесвам.

И така, ако обичат, да се обичат, любезно ги моля. Heart Eyes

# 446
  • София
Вече съвсем се забърках кой какво публикувал, кога го е публикувал, кога го е снимал и кой го е лайкнал ... Чувствам се като луд хамстер в колело... Thinking Но едно си мисля, заедно ли са или не, били ли са изобщо заедно, не знам и няма как да знам, но щом си играят игрички с феновете, значи поне не са скарани. Ако бяха скарани поне един от двамата (а може и двамата) щеше да е кисел и съвсем нямаше да му се занимава с такива неща... Така си мисля поне...
Преди си казвах, че докато те сами не излезат и не кажат, че са заедно, аз ще смятам, че са само колеги и ще ме интересува само какво правят на екрана. Обаче душа фенска не трае... Толкова ги харесвам и двамата. И дали заради дългата суша, дали заради всички снимки и събития около НГ ... кой знае ... Но сега си реших друго, затова, до доказване на противното, ще си мисля, че са заедно (защото така ми е по-хубаво да си мисля) и ни баламосват... Само да дойде по-скоро този 26-ти януари най-накрая, че вече съвсем ще изтрещя до тогава...

# 447

Все още снимат в дома на фемили Дивит

Не знам тази снимка дали е нова, но е публикувана сега

# 448
Цитат
Обаче душа фенска не трае... Толкова ги харесвам и двамата. И дали заради дългата суша, дали заради всички снимки и събития около НГ ... кой знае ... Но сега си реших друго, затова, до доказване на противното, ще си мисля, че са заедно (защото така ми е по-хубаво да си мисля) и ни баламосват... Само да дойде по-скоро този 26-ти януари най-накрая, че вече съвсем ще изтрещя до тогава...

Lilly, Hug и аз по същите причини търся и чета всичко,  което мога да открия за тях, но явно ваканцията ми идва в повече , та  не преценявам реално ситуациите!:stuck_out_tongue_winking_eye: 

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 23:11 от alex_94

# 449
  • София
Цитат
Обаче душа фенска не трае... Толкова ги харесвам и двамата. И дали заради дългата суша, дали заради всички снимки и събития около НГ ... кой знае ... Но сега си реших друго, затова, до доказване на противното, ще си мисля, че са заедно (защото така ми е по-хубаво да си мисля) и ни баламосват... Само да дойде по-скоро този 26-ти януари най-накрая, че вече съвсем ще изтрещя до тогава...

Lilly, Hug и аз по същите причини търся и чета всичко,  което мога да открия за тях, но явно ваканцията ми идва в повече , та  не преценявам реално ситуациите!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Аз никога не съм била добра точно в тази област. Чета всичко за любимците си, разбира се, обаче обикновено истерията около знаменитостите е толкова голяма... И като се изкачи някой на гребена на вълната и всички от всякъде почват да бълват новини за него/нея/тях - кои верни, кои до някъде верни, кои пълна измислица ... И рано или късно стигам до ситуацията с хамстера, която цитирах по-горе... А ако има нещо, което мразя истински, то това е неизвестността и хилядите въпроси с които е съпътствана тя. Затова си избирам една удобна за мен истина и си вярвам в нея, докато някой или нещо не ме обори ... И пак си чета за любимците, разбира се, но вече пречупено през моята истина... JoyJoyJoyJoy Когато някоя писаница ми потвърди истината, си казвам "Ето на, знаех си...", а когато я опровергае - "Много лъжат тия от пресата"... И така си живея по-удобно. JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт