Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 68 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Koko690,  благодаря за авторитетното  мнение за очното здраве на Джан!:blush:
Има негови снимки с диоптрични очила и е напълно възможно да е ползвал вместо тях контактни лещи.Thinking

Той намекна , че заболяването му не е невинно , но да се надяваме, че не е засегната ретината и ще може спокойно да продължи кариерата си. Smirk

# 136
Добра вечер на всички птички 🤗🤗
Ехее нашите двама не се крият особено много вече май. Аз съм от хората, които смятат, че между двамата има нещо.
Между другото, снимката не е изтрита. В инстаграм сторито  на треньора на Джан си е.
Надявам се и аз заболяването на Джан да не много сериозно, да се възстанови напълно.
А тази снимка като я видях, едно приятно ми стана и една такава широка усмивка ми се залепи на лицето😍😍

# 137
Ново  Nature Fire и друг е успял да го снима...Stuck Out Tongue Winking Eye

С гръб към нас  май е Демет и той се обръща към нея излизайки!:thinking:

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 20:42 от alex_94

# 138
Според информация, която имам проблема с очите е бил свързан със запушване на слъзните канали

# 139
# 140
  • Варна
От скука по сериала:
Така е бонбон:

но, така е ....... розово-опакован бонбон:

Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Добър вечер къз.
Благодаря за новата тема, за инфото, снимките.
А този бонбон завит в розово, ме довърши. Как сладко се е гушнал в завивките.
Имам ново творение и по традиция го споделям с вас.
Приятно гледане.

# 141
  • София
Как се е променяло нашето момче за ролите си за последните 5 години...

# 142

Lilly чудесен колаж си ни пуснала 🤗
Джан откакто е започнал кариерата си на актьор няма празна година,  браво. Това се казва работохолик. А каква метаморфоза между последните 2 роли, нямам думи. Не съм гледала нито един предишен негов проект и ако не ми  беше казал някой, че това са един и същ човек, нямаше да го позная. Определено Дивит ми е фаворит 😍😍😍

# 143
Добра вечер, сладурки! 🤗😗🤗

Така както са си близки и най-добри приятели Д&Д, ще се сгодят и размножат преди да потвърдят каквото и да е пред феновете 😂
Аз лично от самото начало съм подозрителна и в началото наблюденията ми бяха само от сериала, после ви намерих и оттогава вие ме информирате и за извън работните им дейности.
Ще съм много щастлива ако се окажа права и те се обичат, но докато не се покажат официално кой знае - може всичко да е преувеличено и всеки да вижда каквото иска 😂

# 144
  • София

Lilly чудесен колаж си ни пуснала 🤗
Джан откакто е започнал кариерата си на актьор няма празна година,  браво. Това се казва работохолик. А каква метаморфоза между последните 2 роли, нямам думи. Не съм гледала нито един предишен негов проект и ако не ми  беше казал някой, че това са един и същ човек, нямаше да го позная. Определено Дивит ми е фаворит 😍😍😍

Аз бях изгледала Любов на инат и Пълнолуние по няколко пъти преди. А от другите два съм гледала клипчета само. Любимец ми е от 2016-та, тогава открих Любов на инат. И пак, като го видях в Птичката, ми беше трудно да повярвам, че това е същия човек. Голяма метаморфоза, но на мен много много ми харесва в последния си образ, най-близък ми е до истинската му същност, такава, каквато аз си я представям...

# 145
Lilly аз като цяло съм новак в турските дизита. Затова не съм гледала нищо друго също и на Демет. Но когато съм се зарибила по някой сериал(както сега с РП ) друг не гледам. Отдавам се само на моментната си мания. Така че със сигурност докато не свърши този, друг няма да загледам. (А и вероятно е да го повторя)🙃

# 146
  • София
Lilly аз като цяло съм новак в турските дизита. Затова не съм гледала нищо друго също и на Демет. Но когато съм се зарибила по някой сериал(както сега с РП ) друг не гледам. Отдавам се само на моментната си мания. Така че със сигурност докато не свърши този, друг няма да загледам. (А и вероятно е да го повторя)🙃

И аз нямам кой знае какъв опит като време, но изгледах няколко сериалчета на бързи обороти. Започнах с Любов под наем, съвсем по случайност и оттам се почна. Демет съм я гледала само в Аромат на ягоди преди и няколко серии от стая 309, но и тя ми стана любимка от пръв поглед, толкова е слънчева и невероятна. А като прочетох, че в Птичката ще играят двамата ми любимци заедно, се чувствах така, сякаш някой е изпълнил детската ми мечта (макар възрастово да съм много далеч от детството), като неочакван подарък ми беше... JoyJoyJoyJoyJoy

# 147

И аз нямам кой знае какъв опит като време, но изгледах няколко сериалчета на бързи обороти. Започнах с Любов под наем, съвсем по случайност и оттам се почна. Демет съм я гледала само в Аромат на ягоди преди и няколко серии от стая 309, но и тя ми стана любимка от пръв поглед, толкова е слънчева и невероятна. А като прочетох, че в Птичката ще играят двамата ми любимци заедно, се чувствах така, сякаш някой е изпълнил детската ми мечта (макар възрастово да съм много далеч от детството), като неочакван подарък ми беше... JoyJoyJoyJoyJoy
На мен също Любов под наем беше първия сериал, който изгледах. Видях една серия по БТВ и от там го метнах в Интернет. Бях в майчинство тогава, та имах повечко време. Демет я бях виждала преди и настина е много лъчезарна и много чаровна. За Джан,  да си призная, не бях чувала. А за РП случайно разбрах от един постер от Instagram,  още преди да започне и ми хареса трейлъра и жанра. Затова започнах да го гледам. Това е първият сериал, който следя всяка седмица. А тя каква стана 😁 зарибявка, та дрънка. Такава химия и такъв сериал правят, че не мога да се отделя от екрана.

# 148
  • София
На мен също Любов под наем беше първия сериал, който изгледах. Видях една серия по БТВ и от там го метнах в Интернет. Бях в майчинство тогава, та имах повечко време. Демет я бях виждала преди и настина е много лъчезарна и много чаровна. За Джан,  да си призная, не бях чувала. А за РП случайно разбрах от един постер от Instagram,  още преди да започне и ми хареса трейлъра и жанра. Затова започнах да го гледам. Това е първият сериал, който следя всяка седмица. А тя каква стана 😁 зарибявка, та дрънка. Такава химия и такъв сериал правят, че не мога да се отделя от екрана.

И на мен този ми е първия, който следя онлайн. Преди си мислех, че чакането на нова серия по цяла седмица ще е досадно, но все пак не можах да устоя на двамата сладури. А пък и с този форум си признавам, че изобщо не ми е досадно, напротив много ми е весело тук. Е, сега това прекъсване ми идва в повече, но и то ще мине някак си...

# 149
Разузнаването никога не спи😊

Общи условия

Активация на акаунт