Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Сцената вече се снима

# 391
Ето това казва☺
"Батко готови сме да излезем заедно на ринга....Правили сме го и преди, но този път ще бъде по рзлично, защото ще искат повече...Ще казват още един път, още един път...Затова☺☺"
bouquet

Джан Дивит като отиде да блъска в залата или е нещо ядосан, или размишлява... друг вариант да изплакнат очи фенките, но пък е много облечен.

# 392
Славе, Hug струва ми се се , че Джан има нужда да изпусне парата и в   реала и в образа на Дивит....Disappointed  Добре е да поблъска , че да свали адреналина.

Арабите коментират, че рязко се е изменила атмосферата на сета, двамата не общуват освен за общите сцени и се държат на дистанция.No Mouth

тези цветове не са за Джан, не му стои добре тази гама!:rolling_eyes:

# 393
Интересно какво се е случило в рая Thinking, трябва да попитаме котака Crazy

# 394

тези цветове не са за Джан, не му стои добре тази гама!:rolling_eyes:
Много отслабнал ми се вижда, краченцата като на дете. Измъчил се е с тея болежки и без тренировки.
Дано всички негативни информации от сета да са само слухове!

# 395
  • Stara Zagora
Не съм много добра с Photoshop но е специално за групата Simple Smile Heart

# 396
За съжаление до сега слуховете все излизаха верни. Демет не случайно през цялото време беше като че ли на лека дистанция. Мисля си, че срещата която видяхме на онзиденшните й снимки с шеф-готвача може да са ги поскарали. С тази двойка излизаха няколко пъти като беше гадже на Сечкин и интервю имаше с четиримата така - в крачка.  Може Джан да е изревнувал от общите с бившия приятели. Твърде бързо свърши романтиката си мисля, явно не са един за друг. Няма и пет седмици откакто Джан Бей заекваше на микрофона на Келебека, три седмици от както я снима колко обича улични кучета, две седмици от съвместното посрещане на Нова Година, пет дни от ходенето в спортната зала и айде сега - няма да си говорим. Да не са по на 20 и двамата. Какво толкова пък да е станало, което двама разумни зрели хора не могат да преглътнат.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 15:17 от dariVale

# 397
# 398
Да не са по на 20 и двамата. Какво толкова пък да е станало, което двама разумни зрели хора не могат да преглътнат.
Mr. Green На по двайсе' и неколко са.

# 399
Да не са по на 20 и двамата. Какво толкова пък да е станало, което двама разумни зрели хора не могат да преглътнат.
Mr. Green На по двайсе' и неколко са.
Ами Джан Яман скоро се хвалеше в едно интервю, че вече не разсъждавал както когато бил на 24-25 . Значи бая, бая, бая пораснал. Ама то мъж. Докато излезе от пубертета и го хваща критическа ... Все си мисля, че ако има кавга то е заради него.
Позволявам си да обсъждам не в скрит текст Джан Яман и Демет, защото няма нищо за обсъждане около Джан Дивит и Санем.

# 400
Добър ден птички! Hug

Аз предполагам, че всички тези глупости напоследък са, само за да се шуми повече около тях, и да се вдигне рейтинга на сериала, който напоследък не е изобщо добър. Дано съм права : ))

След няколко дни като се появят с едни селфита, щастливи, усмихнати, еуфорията около тях ще се покачи двойно, и от това кой печели, самите те и сериала, търговски трик е..

Мнооого са чаровни, като магнити са... Heart

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 15:24 от grozdence74

# 401

Позволявам си да обсъждам не в скрит текст Джан Яман и Демет, защото няма нищо за обсъждане около Джан Дивит и Санем.

Дари, Heart Eyes пиши и обсъждай на воля, от кога чакам да постнеш нещо по-дългичко  и да обосновеш  връзката между двамата  наши ГГ, а ако намесиш и астралните знаци ще съм ти много благодарна!:hibiscus:

Позагубил е форма Джани...Wink  

Сладурът Али не е ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 402
Славе, докато се върна и са ти писали за клипа 😋😋 малко днес така ми се получават нещата
За съжаление до сега слуховете все излизаха верни. Демет не случайно през цялото време беше като че ли на лека дистанция. Мисля си, че срещата която видяхме на онзиденшните й снимки с шеф-готвача може да са ги поскарали. С тази двойка излизаха няколко пъти като беше гадже на Сечкин и интервю имаше с четиримата така - в крачка.  Може Джан да е изревнувал от общите с бившия приятели. Твърде бързо свърши романтиката си мисля, явно не са един за друг. Няма и пет седмици откакто заекваше на микрофона на Келебека, три седмици от както я снима колко обича улични кучета, две седмици от съвместното посрещане на Нова Година, пет дни от ходенето в спортната зала и айде сега - няма да си говорим. Да не са по на 20 и двамата. Какво толкова пък да е станало, което двама разумни зрели хора не могат да преглътнат.
dari доколкото съм чувала Фатма е била орисницата на връзката на Демет със Сечо., тя ги е запознала. Незнам колко е вярна тази информация. Ако наистина Джан се ядосва на такива неща,  си е направо детинско мислене. Те са приятели на Демет отдавна. Но има 2 варианта - или се държат дистанцирани защото са скарани или за да не привличат повече внимание върху себе си. Няма трети според мен. Ще я видим каква ще излезе накрая. В крайна сметка дори и да са имали нещо помежду си, е нормално да не го показват пред всички в началото,  точно защото ако се разделят няма да има какво да обясняват пред никой. То сега каква истерия е за евентуалната им връзка, а пък ако се покажеха публично само си представям колко по зле щеше да е. Но ако наистина са разделени, много бързо им приключиха нещата - има няма 2 месеца,  ако разбира се е имало нещо въобще.
Джан наистина изглежда позаслабнал.

# 403

Ще има романтика и в следващите епизоди!:kissing_heart:

Мария
, Hug Фатма и е много близка дружка , но вечерта когато Демет беше в заведението на приятеля и, Джан не е присъстваел там. Четвъртата чаша за кафе, четвъртият сандвич не са били за него...
Феновете предполагат , че Демет е била там за подкрепа, тъй като разпрата с Джан е била преди това.Thinking

# 404
Здравейте момичета

С тези сърчица снимат серията около 14. 02.2019 скарани или не в реала, серията трябва да е супер Simple Smile
Между другото в предишния сериал Демет в такава серия за 14 беше върха, Simple Smile любима ми е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт