Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В Щерев при Чавеева. Доволна съм!

# 421
Това за цитрусите и аз го чувам за първи път. Знам само, че не е добре да се пият фрешове, тъй като фруктозата вдига рязко захарта, а няма грам фибри, които да забавят процеса.
При мен основните плодове са мандарините. Но имам адски киселини и точно от мандарините стават още по-зле.
За токсоплазмоза се чудех дали да пускам, но имах положителен тест за антитела преди 2 години, когато търсихме причина за абортите, та не мисля, че съм толкова карък да вземе да се ре-активира.
Моите момичета в 17+2 бяха 220 и 240 грама и в понеделник (ако не ме върнат от клиниката) ще се видим пак Simple Smile

Така е с фрешчетата. Много ги хвалят, обаче истината е, че без фибри освен витаминките си поемаш и яко фруктоза на глътки, без да усетиш и след това ако хапнеш още нещо сладичко през деня и ето ти вдигнала ти се е захарта. С тия фрешове не се самозабравяйте, ами си яжте плодовете редовно и по малко. Поне на мен това ми се струва по—разумно, но всеки си има глава на раменете и си преценява. Simple Smile

# 422
  • Dope Reach
Гледах таблицата с теглото и ръста за определена седмица и ми стана странно, че за седмицата, която карам (19), и то завършена, приблизителното тегло е 240 гр., а на прегледа ми в 18 + 1 бебо беше вече 260 гр. Доки не каза нищо, де... 🤔

# 423
  • София
И при мен излиза над нормите според таблицата, ама док каза, че е по-голямо бебчето. Надявам се да не е проблем и всичко да е ОК.

# 424
На мен в 18+4 ми казаха че е 314 грама, и че си е точно в нормите.. явно варират плюс-минус 60 -70 грама. Аз след 3 дни съм на втората ФМ и ще видим колко ще ми кажат този път че е пораснала, тогава ще съм в 21+4. Blush

# 425
Разминаването е нормално. Така или иначе за теглото на бебето съдят по измерване на 3 параметъра, а всеки от тях е малко или много въпрос на хващане на точния момент и преценяване на ръка.

# 426
На мен казаха, че ако пия за разреждане на кръвта, съм с наднормено тегло или съм била с близнаци, може да не се изолира достатъчно днк на бебето. Аз имах 18% фракция. Патенце, доколкото помня риска за даун ти беше доста нисък, не знам защо си се филмирала, но по-добре, че са ти върнали парите Simple Smile. Използвай ги за нещо за бебето.
Аз лекарства не пия. Имам някой и друг излишен кг, но съм в норма. При мен причината може би е, че имам 2 плаценти и това обърква кръвните изследвания. Заради кръвните изследвания ми излезна този риск и ме пратиха на пренатеста и ето сега и той не може да стане. Колко % фракция има не знам обяснението е, че не могат да разделят кръвта.

# 427
Патенце, как така имаш 2 плаценти?

# 428
Патенце, как така имаш 2 плаценти?
Ами тръгнало е за близнаци с 2 плаценти, но единия ембрион не се развива и остава само плацентата. В моя и в на мъжа ми родовете има много близнаци и имаме доста голяма вероятност за близнаци, но единият не се развива. В началото на бременността специално следихме с АГ дали са 2 ама ехографа не е много качествен и се виждаше само 1, но на скрининга когато ме гледаха с вътрешния ехограф се видя едно разделение в матката в едното беше бебето,а другото празно, тогава докторката ме попита дали предишните прегледи са се видяли 2 ембриона ама аз й казах, че на онзи апарат не се виждше хубаво и може и да са били, но не сме видяли. Много невероятно звучи, но майка ми когато е била бременна с мен е била по този начин с 2 плаценти, но тогава не са ги гледали както нас сега и чак на раждането е разбрала за втората плацента. Аз попитах консултантката на пренатеста дали ще е проблем това, тя отговори, че не е ама явно това пречи също.

# 429
Това може да е причината за отклонението и при БХС.

# 430
На транкуилити агентката специално ме пита з този случай, дали са били два ембриона, впоследствие един. Със сигурност това е причината за днк теста.

# 431
Добро утро, момичета и аз да се похваля с момченце.След фм в  събота се видяха мъжките атрибути.Точно правих 20 г.с бебето тежеше 450 грама и е високо 24 см. Доки каза,че е с нормални мерки и си отговаря на седмицата.През целия преглед беше с гръб и си криеше лицето, какво ли не правихме, как ли не се въртях, но не си показа лицето.За цитрусите и аз не съм чувала, даже наблягам на тях понеже съм малко злояда Simple Smile или фреш или плод си хапвам задължително, но не прекалявам

# 432
Момичета, ако съм пропуснала да впиша термина на някоя от вас или датата е сгрешена, пишете ми, до 24 часа мога да редактирам първия пост на темата, ако е след това - ще го коригираме/добавим в следващата тема Simple Smile
може ли да ме добавиш с термин 24 юни, моля 😊

# 433
  • София
Момичета, ако съм пропуснала да впиша термина на някоя от вас или датата е сгрешена, пишете ми, до 24 часа мога да редактирам първия пост на темата, ако е след това - ще го коригираме/добавим в следващата тема Simple Smile
може ли да ме добавиш с термин 24 юни, моля 😊
И мен - 9 юни.

# 434
Аз не се сдържах и поръчах вече от Некст 3 ромпърчета, 3 бодита с къс ръкав и два лигавника. Grinning Оня ден си ги получих, много са сладки, поръчах ги 56 р-р, по- натам ще взема и някое 50ти, но от най- малките ще гледам за сега да не вземам много, а и като цяло да не се оливам с дрешките, че след като ги получих и ги видях, едва се сдържах да не вляза и поръчам още неща. Grinning Знам, че с лятно бебе дрехите би трябвало да са ми по- малък проблем, но честно казано повече се притеснявам за това колко ще трябва го обличам. Зимата е ясно, че трябва да се облича с повече слоеве, ама за лятото от сега го мисля, да не би да го оставям по- голо, отколкото трябва. Луда работа, като съм си вкъщи уикенда не ми се отразява добре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт