Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте дами! Аз съм Емилия, термина ми е 10.06. Първа бременност ми е и с интерес следя темата, тъй като както казват съм в "небрано лозе" Grinning. С удоволствие се присъединявам към вас и пожелавам на всички здрави и щастливи бебчета Heart Eyes

# 466
Здравей, Герка! Това с дерматита ми е интересно и ще съм ти благодарна, ако споделиш как са изследванията.
При мен се появява сърбеж по цялото тяло от следобедните часове докато заспя. И аз съм на НМХ и качих еозинофилите, т.е. развих алергия, та ще ми е интересно ако може да се лекува/подтиска по някакъв начин. Иначе има шанс да посегна на ММ някоя вечер, озверяла от сърбежи и драпане Simple Smile

# 467
Здравей, Герка! Това с дерматита ми е интересно и ще съм ти благодарна, ако споделиш как са изследванията.
При мен се появява сърбеж по цялото тяло от следобедните часове докато заспя. И аз съм на НМХ и качих еозинофилите, т.е. развих алергия, та ще ми е интересно ако може да се лекува/подтиска по някакъв начин. Иначе има шанс да посегна на ММ някоя вечер, озверяла от сърбежи и драпане Simple Smile
Avonavi , ти на каква терапия си?
Моят дерматит се изразява в сърбеж по корема, от двете страни на пъпа (със сигурност няма общо с разпъването на кожата). Първоначално там слагах фраксипарина. По препоръка на дерматолог ползвам този спрей за облекчение: https://mypharmacy.bg/kozmetika/medicinska/problemi/atopichen-de … rbezh-x-50ml.html

# 468
Аз съм на Фракси 0.4 всеки ден , но от миналата седмица почнах Клексан 0.4 с надежда да се облекчат сърбежите. За сега няма промяна, но поне с Клексан не ми остават подутини и синки.
Специално си смених душ гела и балсама за тяло с тази серия на Биодерма за атопичен дерматит,  но без ефект.

# 469
  • Плевен/Пловдив
Добре дошла Емилия🏵️ Моят термин също е на 10.06.2019 г. Въпреки, че е трета бременност нещата са различни. Затова тук споделям, чета и коментирам.
Леко бременеене...

# 470
Момичета, нали е обявена грипна епидемия в почти цяла България Sad как ходите на прегледи Thinking Аз имам час за женска консултация на 1.02 и се чудя дали ще стане Sad А ФМ ми е на 7.02 ако всичко е ок и мога да пътувам

Отменени са ЖК само по здравна каса, останалите прегледи се провеждат

# 471
Моят дерматит се изразява в сърбеж по корема, от двете страни на пъпа (със сигурност няма общо с разпъването на кожата). Първоначално там слагах фраксипарина. По препоръка на дерматолог ползвам този спрей за облекчение: https://mypharmacy.bg/kozmetika/medicinska/problemi/atopichen-de … rbezh-x-50ml.html

И аз съм на фраксиприн от 2 месеца и от два три дена имам страшни сърбежи от двете страни където ги бия , направо ме влудяват понякога . Ще си го купя и аз този спрей да пробвам дали ще ми облечки сърбежа

# 472
  • Sofia
бихте ли добавили и мен на първа страничка с термин 05.06 и момиченце Simple Smile

# 473

И аз съм на фраксиприн от 2 месеца и от два три дена имам страшни сърбежи от двете страни където ги бия , направо ме влудяват понякога . Ще си го купя и аз този спрей да пробвам дали ще ми облечки сърбежа

zhr89, сменяй местата на които слагаш. Аз отдавна не слагам в корема, а в бедрата. Отпред, отзад, редувам, че иначе много сърби.

# 474
С това удължаване на грипната, ЖК май няма да видя скоро, но поне си запазих за четвъртък час за втората фетална морфология.

# 475
  • София
Днес ми мина ФЕ на мен. Сега трябва да видя кога да си запиша следващ преглед. В Щерев раздават маски на рецепция.

# 476
Днес ми мина ФЕ на мен. Сега трябва да видя кога да си запиша следващ преглед. В Щерев раздават маски на рецепция.
При кой ще записваш?

# 477
  • София
Реших Михайлович. Някак си по-спокойна съм при него, а и не се чака.

# 478
Момичета, днес бях на лекция за бременни. Препоръчвам с две ръце! Изключително полезни неща се обясниха, а за мен всичко е ново и попивах като гъба 😁. На мен, добре че колежки ми споменаха за тях и се реших да отида, че и те много ги хвалиха. Заслужава си да чуеш основни неща и то от професионалисти.

# 479
  • София
И аз ходих на една лекция с предната бременност, но сега мисля, че няма нужда, още ми е прясно.

Общи условия

Активация на акаунт