Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
На мен нищо не ми тежи още, само че, понеже имам навика да вървя, все едно някой ме гони, усещам, че от време- на време се измарям или задъхвам, та си напомням да го карам по- спокойно.

И аз съм така, винаги търча като кон Smile , но напоследък и аз се спирам, че няма въздух, едвам се качвам до третия етаж на почивки. Нощем вече усещам как ми е по-трудно да се завъртя от едната страна на другата...
Добавете ме мен с момиченце в следващата тема Heart

# 496
Аз започнах да ходя на лекции, нищо, че ми е второ, искам всичко да си припомня, а и вече има доста нови неща. Във Варна лекции има на списание "9 месеца" в Capella Play в Мол Варна, всеки (или почти всеки, не съм сигурна) в четвъртък; на магазин "И за мама" два пъти месечно в Гранд мол във вторник; на списание "Моето дете" веднъж месечно в събота (последния път беше във ФК, Незнам дали са там винаги), също в АГ на тяхната школа "Щастливо родителство" два пъти в месеца в сряда. Всички си обявяват програмата в сайтовете и фейсбук групите. Винаги е пълно с тумбалани и е много хубава атмосфера Simple Smile

# 497
  • WonderLand
На мен не ми тежи още, позадъхвам се и се изморявам по-лесно, кг си вървят нагоре, обаче имам чувството, че корема нещо не расте Grinning. Имам едни дънки само, с които като ги облека и си личи бременното коремче, обаче иначе съм си все едно преяла, пък почти преполових бременността.

# 498
  • София
И на мен не ми тежи. В шести месец съм +3 но още си нося дрехите и спя по корем, нямам проблем.

# 499
Аз продължавам да кашлям, днес съм малко по-добре, но на моменти доста силно кашлям. Питах док, каза че не е опасна кашлицата сама по себе си, щом нямам Т. Мисля, че и контракции нямам от кашлицата. Дано всичко е наред. Чакам с нетърпение ФМ другата седмица. От близо месец няма да съм виждала бебока, добре че я усещам, та ми е малко по-спокойно.

# 500
  • София
И на мен не ми тежи. В шести месец съм +3 но още си нося дрехите и спя по корем, нямам проблем.
Как така спиш по корем?? Аз само първите 2-3 месеца си позволявах съвсем леко да съм завъртяна с корем към леглото. Сега ме е страх, а и ме предупредиха да не го правя.

# 501
И на мен много почна да ми тежи. Свикнала съм да правя по много неща едновременно, а сега вече не мога. С първото никакви ядове не съм имала и въпреки, че трябваше да лежа заради контракции не се спирах. Сега дори и легнала не мога да си намеря място все нещо ме боли или ще ме рита. От тази седмица имам и много киселини особено вечер. Сега ще питам за киселините,че от всичко имам и не се търпи.

# 502
И аз спя по корем. Щом ти самата не чувстваш дискомфорт от тази поза, няма какво толкова да те тревожи. Бебето е в достатъчно защитена среда.

# 503
  • Sofia
и аз все още се обръщам и поспивам по корем, а влизам в 6 месец Wink Не изцяло по корем, но все пак си е по корем.

# 504
  • WonderLand
И аз спя по корем, гледам да не спя по гръб, въпреки, че така ми е доста удобно. Само аз ли останах дето не усещам още бебока си Sad Понякога си мисля, че усещам нещо, но от 3 дни нищо не съм усетила. Доктора казва, че най-рано в 20 седмица ще усетя, но аз си се притеснявам. Иначе на ехографа мърда ли мърда. Днес съм точно 19г.с.

# 505
  • Sofia
и на мен ми казаха най-рано в 20 и някъде там го усетих за пръв път - края на 19 началото на 20 Simple Smile. Спокойно всеки момент ще е Simple Smile

# 506
И аз още нищо не усещам - 19+3 г. с., но съм и с предна плацента, така че не се притеснявай. Аз спя настрани с възглавница между коленете. Все още съм минус 5 кг от момента на забременяване, но и аз се задъхвам по стълбите (правих изследвания на кръвта и хемоглобина ми е 118,което е добре засега).
b][/b]
И аз спя по корем, гледам да не спя по гръб, въпреки, че така ми е доста удобно. Само аз ли останах дето не усещам още бебока си Sad Понякога си мисля, че усещам нещо, но от 3 дни нищо не съм усетила. Доктора казва, че най-рано в 20 седмица ще усетя, но аз си се притеснявам. Иначе на ехографа мърда ли мърда. Днес съм точно 19г.с.

# 507
Спокойно и аз до преди 1 седмица не усещах бебето въпреки втората бременност. Ама сега като почне да ме блъска направо подскачам все едно ток ме хваща. Може да си направите експеримент за да усетите. Пускате си различни видове дразнещи звуци кучешки лай, биене на камбана и различни стилове музика и със сигурност на някое ще усетите побутване. За сега този тест работи безотказно при мен и при няколко приятелки.

# 508
Силвърче, ходи на преглед да "активират" бебчо Grinning И аз усетих еднократно едното преди 2 седмици и от тогава - нищо. В понеделник ходих на преглед и не знам АГто какво направи, но едната буба не се е спряла от тогава.
И по този повод - аз спя на една страна, като единия крак ми е изпънат и реално съм на 45 ° и леко натискам корема. Снощи беше голямо ритане, като го натисна и спах в една позиция заради бунта. Не знам как ще се разберем за в бъдеще, но компромиси ще се наложи да правим Simple Smile
П.П. В 19+0 съм и едното бебе е със задна долна плацента, а другото е с висока предна.

# 509
Силвър и аз съм в 19+3, също не мога да кажа, че го усещам особено. Чувствам нещо като потрепване, когато вечер си легна и то е в първите няколко минути, после спира. През деня е изключителна рядкост да усетя нещо, дори да съм се спряла на едно място. И това, което усещам ми напомня на мускулен спазъм, примерно понякога на крак или ръка ако се е случвало да ти трепти мускула, такова ми е усещането, а не за побутване. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт