Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Аз бях на ФМ в петък. Всичко е 6 и Сигридов каза, че няма смисъл да ходя на ФЕ. А съм се записала за ФЕ при Маринов този петък и се чудя дали да ходя...
Късната ФМ е много важна. На нея могат да се видят бъдещи проблеми, които после е трудно да се установят.

# 631
Аз нямам търпение за ФМ вече. В понеделник ще е моята. Заради грипа ми я отложиха. Дано този път успеем да видим пола Heart Eyes

# 632
Аз моята ФМ я записах чак за 20 февруари, но нали правих тая допълнителната в 16 седмица за Спина Бифида и сега ми е по-лежерно.И бебето си го видях на 28, че правих ФЕ доктора си го измолих да си го видя и пак ми се ще ако може всяка седмица да го виждам.

# 633
Аз бях на ФМ в петък. Всичко е 6 и Сигридов каза, че няма смисъл да ходя на ФЕ. А съм се записала за ФЕ при Маринов този петък и се чудя дали да ходя...
Късната ФМ е много важна. На нея могат да се видят бъдещи проблеми, които после е трудно да се установят.

Моят съвет е да отидеш. Аз бях при доктор Маринов във вторник, без да имам препоръка за ФЕ. Той ме поздрави за решението ми да направя и тази консултация за мое спокойствие, обосновавайки се на опита, който има като детски кардиолог. Каза, че 1 на 100 деца се ражда с порок на сърцето.
Има проблеми, за които, ако се видят още по време на бременността, могат да бъдат взети мерки и да бъдат решени напълно.
Също така съветва всички новородени бебета да се заведат на детски кардиолог, след като направят 40 дни.
🍀

# 634
Момичета как ви е хемоглобина ?

# 635

Беше си нормален. Ако ти е под норма трябва да се обърне внимание.

# 636
при граници 120-160 моя е 111 не е много под нормата, но ...

# 637
За 2ри триместър го дават, че трябва да е над 97, но не знам защо 111 ми се струва нисък Simple Smile Пиеш ли витамини?
Моят последно беше 122.

# 638
  • София
Моя последно беше 114, до 110 било нормално за бременни. Така ми каза докторката и не ми даде лекарства.

# 639
Трябва да се обърне внимание . Но е и нормално да падне донякъде..

# 640
Благодаря !Не не пия витамини от днеска започвам б комплекс и магнерот по предписание на АГ.Исках първо да си направя изследванията и тогава да започвам витамините, е те ми ги предисаха в понеделник Simple Smile

# 641
  • Плевен/Пловдив

Нисък, пия едни ампули много са ми гадни🤢 ,но няма как...

# 642
Тинката, а желязо нямаш ли назначено?
Фолиева поне не пи ли?
Имайки в предвид сезона, качеството на храните и прилошаването, болшинството АГ изписват комбинирани витамини и минерали за бременни. 

# 643
Вземи си комбинирани витамини за бременни, ще ти подсилят организма в това променливо време, а и в тях има желязо.

# 644
  • Плевен/Пловдив
Въпреки, че приемам комбинирана витамини хемоглобина ми падна на 105, след консултация с АГ ми предписа ампули желязо, магнезий и мед за около 15 дена. След това продължавам с таблетки. Храната наблягам на месо свинско, пилешкото е на заден план и зеленчуци съдържащи желязо.

Общи условия

Активация на акаунт