Лична бъркотия

• 41 883
  • 852
  •   1
Отговори
# 690
  • Street of Dreams
Точно аз и ти едва ли сме си играли - преди да се ожениш съм била в пубертета. Но пък това е история, стара като света... Simple Smile

# 691
Точно аз и ти едва ли сме си играли - преди да се ожениш съм била в пубертета. Но пък това е история, стара като света... Simple Smile

Оф, олекна ми, плашещо прозвуча одеве, познато някак си Simple Smile
Стара, колко стара? Стара за тези, които са я играли, ако не си лесно падаш.

# 692
На твое място доста бих се стреснала от заявките на хубавицата да те ревнува от съпругата. Моли се да не се амбицира, че какви може да ги натвори една жена, бедна ви е фантазията на мъжете.
И съвет на ухо: Вкарай малко романтика и към жена си на почивката, пък може да ти просветне защо сте се събрали навремето.

Това е целта всъщност, ние ски не караме и двамата, но пък обичаме планината и.......идеята е да сме само двамата, те и без това децата никъде не искат да ходят с нас вече, просто са големи и сме им скучни.

# 693
  • Street of Dreams
Ех, ама и аз бързо те успокоих. Стара е, защото това съществува от вечни времена - хората са програмирани да бъдат предизвиквани по този начин и да искат да опънат границите си и да вървят по ръба. Това е инстинкт - няма общо дали си я играл или не. То и ти не си, но виж как ти идва отвътре някак Grinning Много често даже една такава игра е once in a lifetime, aко е hardcore. Подреди си добре фигурите, играй основно с пешките и дори и да разиграваш коня понякога, пази важните фигури.

# 694
Aaaааа, добре си ме успокои, много вълнения в момента са ми излишни Simple Smile
Играл съм я Ондин, преди да се оженя доста поиграх всякакви игри, тази специално съм я играл. Може да е once in a lifetime обаче  is there a second round ти се струва, че е déjà-vu, в което стъпките на героите са известни, но краят винаги различен.
Винаги гледам да пазя важните фигури, обаче понякога за пълен успех е необходимо да се жертва царицата, която винаги може да се възстанови, ако пешката успее да извърви пътя до края. Конете не харесвам, много хаотични ходове се правят с тях, а при мен хаоса рядко е водещ Simple Smile
Благодаря ти за разговора, респект!

Лека нощ, ще поемам че утре имам тежка зидария и лееене на кофражи Simple Smile

# 695
на мен са ми изневерявали
Не жена ти, нали? За преди жена ти е ясно. Но явно си решил да си отмъстиш на женското съсловие като цяло Grinning

За останалото, както се изразява твоята фенка АбсурТ, няма смисъл да слизам до твоето "образно ниво" и полетите на болното ти въображение Simple Smile. Да те осветля, не всички жени с отвращение към кръшкането и лъготенето са фригидни стари грозници с нещастен брак. Но ти се утешавай, животът си е твой и батаците в него - също. Жал ми е за теб, за жена ти и за всички хора, с които си в някакви връзки. Много си зле, човече. Имаше един роман на Джеймс Хадли Чейс (като момиче четях криминалета) - Още един...сещай се нататък (на английски е Just Another Sucker). Много ти приляга. На ника, да не си помислиш нещо...

Ше ти редим една малка тайна (пак цитат, но от друг вид творчество)....повечето от тези, с които водиш "конструктивна дискусия" (макар че за теб дискусията е от типа "питам те и отговорът требе да е да") просто лекинко те пускат по пързалката, за да споделяш повечко пикантни подробности и да ти гледат сеира. Но на тебе ти е трудно да направиш разликата. Продължавай, аз също се забавлявам доста за твоя сметка.

Развоят на твоята сапунка е напълно предвидим.
Най-добре наистина да отидеш да спиш в хола, ако не искаш ревнивата любовница да ви изтипоса снимките във фейса на жена ти Grinning.

И продължавай да се мислиш за голям умник. Това доста помага да се сгромолясаш от високото.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 09:55 от Анонимен

# 696
Това какво си мисли няма как да знаеш Simple Smile Много неща, които си мислите, че знаете са нещата, които искате да видите, това като съвет.
За другата част-Да, първия ти смислен коментар по темата без доза обиди, можело значи. Притеснявам се за батака, много при това, случват се неща, които не съм очаквал дори, а пясъците са доста подвижни, ама доста.....нещата нещо излизат извън контрол. Днес например ми се разсърди, че спя с жена си, но тя не можела да откаже да спи с мъжа си, задължение било. Странна работа, ревнива ще излезне......абе, права си, бомбата не е малка и дано си остане с детонатор.
Очаквано.
Ако се върнеш в началото на темата си, ще видиш, че още в първия мой пост пиша точно това....Играете си с огъня и няма да можете да спрете лавината, като затръгва надолу.
Не знам доколко държиш на семейството си (пишеш, че на този етап не искаш развод, а дали е вярно, само ти си знаеш), но ако е така, то внимавай "лайната да не се размиришат прекалено", когато бомбата гръмне.
А тя ще гръмне, ако продължите, гарантирам ти.
Защо ли?
Защото просто не си от типа мъже, които могат да си позволят да имат скъпа държанка, и същевременно да осигурят спокоен живот на съпруга и деца в лукс.В живота обикновено само такива мастити "бизнесмени" си позволяват да се държат нагло и безскрупулно с жените в живота си.А теб нещо не те "виждам" като такъв....

# 697
  • BG
Четох, четох и само ще кажа-горките му деца. А и се надявам жена му да настоява да използват презервативи, за да не ѝ лепне някоя болест, докато не го разбере и натири. Особено както някои в началото протичат без симптоми...

# 698
Цитат
Днес например ми се разсърди, че спя с жена си, но тя не можела да откаже да спи с мъжа си, задължение било. Странна работа, ревнива ще излезне......абе, права си, бомбата не е малка и дано си остане с детонатор.

Цитат
Тази събота споделих, че отивам на планина семейно и се подразни, после каза, че си представя как си лягам с жена ми и това я дразни, аз викам ми и ти си лягаш и какво......

Дамммм, започна се. Вярвай ми, това е само началото. Тепърва ще има сърдене, цупене и държане на сметка защо правиш това, защо си казал на жена си онова и т.н.

Цитат
понеже стана дума, че си лягам при съпругата ми, и аз викам че и тя си ляга при нейния съпруг и ми казва, че това е задължение, но никога не би го целувала както мен, никога не го прегръща и е само досадно задължение.....

Оле, олеееее - тази жена е истински играч. Браво на нея. По това, което пишеш си личи, че бавно, но сигурно успява да те оплете все по-сериозно. А този лаф, който съм подчертала е най-баналния женски трик, на който страшно много мъже се връзват. Защо? Защото искат да се чувстват единствени, па макар и само в сърцето на една жена. С тези думи въпросната жена успява да те убеди в това, че няма нищо лошо да спи със съпруга си, защото сърцето й принадлежи на теб. Лелелеле, честно ти казвам, шапка й свалям на тази мадама - добра е.

п.п. Да знаеш, че в тези игри жените сме в пъти по-добри от вас. Защото нашата сила е в нашата слабост. Имай си го това на ум.

п.п.2 - Следващият път, когато ти се разсърди, че спиш с жена си, пробвай и ти с този лаф - как целуваш жена си, но не я целуваш така, както целуваш нея, пък да видим дали тя как ще го приеме Simple Smile

# 699
Само да не се „окаже”, че мъжа и е болен и тя за това е с него и си ляга с него. Тия лафове за целувките и единствения и ала-бала-ници са като извадени от учебник.
Авторе, тази почва нещо да се филмира. Очаквай, че ако я подразниш още малко, ще се изтипоса пред жена ти да и разкаже какви ги вършите.

# 700
  • София
Франсоаз*, дето се казва "какво става зад гърба ми не ме интересува" - предполагам, че знаеш вица  Mr. Green

А съвсем сериозно - знам за жена, която се изказала "Човек си избира на кого да вярва". Паднах като го чух - от млада, образована, с 11 години по-млада от него... Накрая, разбира се, изникна по-правдоподобно обяснение.

one more, като минала през тази ситуация от твоята страна, ти казвам - не се връзвай. И започвай да се спасяваш и да даваш задна.
Поне сте на едно ниво, и двамата женени с деца, защото именно моите опасения ми изиграха лоша шега навремето

# 701

п.п.2 - Следващият път, когато ти се разсърди, че спиш с жена си, пробвай и ти с този лаф - как целуваш жена си, но не я целуваш така, както целуваш нея, пък да видим дали тя как ще го приеме Simple Smile
А на жена си да разясни ли как целува нея, ама някак по-иначе от любовницата? Може пък жена му да си вземе бележка и да почне да се целува по-добре? Казват, че в конкуренцията се ражда качеството.

Иначе...нормално е кръшкачите да се поддържат взаимно.

Значи много били модерни и разкрепостени тия ми ти мюслимани! Grinning
Ама иначе жената е ДЛЪЖНА да пуска на мъжа си, щото иначе...какво? Хайде сега ми обяснете с думи прости, в кое модерно общество го има това и как се различава принудителният секс от сексуалното насилие. Но иначе, да, супер модерни и прогресивни хора са, да.
Не се съмнявам, че като я излови, тоя модерен мюслиманин ще я поздрави за щастието й и просто ще се оттегли с достойнство.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 11:16 от Анонимен

# 702
Ами ще се сърди помакинчето , как иначе.
В техните семейства очевидно мъжът е инициатор на секса , щото нали, те са свенливи. И тя, ако спи с мъжа си , то е против волята и / как иначе да е, щом си търси секса извън къщи Stuck Out Tongue Winking Eye/. Та тя си  е насилена направо , де. Не може да не е написала, че акозависиотнеянямадагодокоснетозиръмпел.
Пък ако авторът си е позволил покрай лъжите и между лехите от разговори да и вметне, че жена му не го задоволява пълноценно, че отдавна са като два камъка / или направо скали / , че никакви любовчета не хвърчат между тях... И сега се почва- ае ти защо я таковаш, като имаш мен. Ех, класика, класика Joy

# 703
Тоя, дето е с мен, е най - готиния мъж на света. И получава отношение и любов, за които ти само мечтаеш.  Simple Smile  Така че не го мисли. По - скоро се притеснявай за батака в своя живот. Че е въпрос на време бомбата, която си заложил, да гръмне. Знам, че не ми вярваш и мислиш, че контролираш положението, но и идея нямаш върху какви подвижни пясъци стъпваш.
Щом си позволяваш упорито да наричаш оназ жена "помакинчето", "Айшето" и прочее, може би е време да прогледнеш че и ти водиш един п*тьо под чехъл, Красимира.
П*тьо под чехъл. Така вече нещата се мерят с един аршин.

# 704
Авторът трябва да избере от двата варианта:
1. Всичко, което помакинята му говори, е истина. Тогава мъжът и най-вероятно (като истински правоверен) ще и смени физиономията, като ги хване.
2. Тя само му върти номера, за да го върже повече. Тогава мъжът й е кротък човечец, но път тя прави секс с него не по принуда, а с удоволствие....хммм, не е много ласкателно за любовника сякаш...

Nesiha, ще сезирам АбсурТ за неприличния ти език! Въздържай са, моля ти са!

Общи условия

Активация на акаунт