Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава наличието на левкоцити в урината по време на бременност?
Как да избера подходяща болница и лекар за раждането?
Какви са симптомите на контракции и как да ги разграничим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава наличието на левкоцити в урината по време на бременност?
Наличието на левкоцити в урината по време на бременност може да показва инфекция на пикочните пътища. В този случай е препоръчително да се направи стерилна урина за посевки и антибиограма, за да се идентифицират евентуални бактерии и да се предпише подходящ антибиотик. Повторното изследване е най-добре, за да се установи точната причина за наличието на левкоцити в урината.
-
Как да избера подходяща болница и лекар за раждането?
Изборът на подходяща болница и лекар за раждането може да бъде труден, особено ако нямате препоръки от приятели или семейство. Онлайн форумните могат да бъдат ценен източник на информация. Важно е да изберете болница, която предлага желаните от вас услуги, и да се срещнете с лекари, за да изградите доверие и разбиране на техните методи и подход.
-
Какви са симптомите на контракции и как да ги разграничим?
-
Как да се подготвя за раждането и какви са важните въпроси, които трябва да задам на моя лекар?
-
Как да се справя с контракциите и какви са причините за тях?
. Как попаднахме на теб...

памук е. Рзбира се елека и папионката са загатнати само. Жалко че не качвам снимки да го видите.
да не е големичко?!?

Бебчето се развива много добре , тежи около 1100 гр 

Явно се е оголемила от бременността, защото преди не я бях забелязала. Тя е нещо като мехурче леко е изпъкнала и се вижда в профил. Около 2 , 3 мм голяма. Сега постояно ме дразни, само я гледам мръсно, но ще изчакам да радя и тогава ще ходя да ми я махнат.
Пък мислех, че няма да успеем навреме. Или вие си правите ремонти и си траете
Ние пък свършихме тая работа с новата къща малко преди да забременея-нанесохме в нов апартамент и тайно се надявах да ни се усмихне щастието на новото място.Мин година имах аборт и после 5 месеца неможех да забременя. Надявах се това да стане в новата къщурка и така и стана