Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава наличието на левкоцити в урината по време на бременност?
Как да избера подходяща болница и лекар за раждането?
Какви са симптомите на контракции и как да ги разграничим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава наличието на левкоцити в урината по време на бременност?
Наличието на левкоцити в урината по време на бременност може да показва инфекция на пикочните пътища. В този случай е препоръчително да се направи стерилна урина за посевки и антибиограма, за да се идентифицират евентуални бактерии и да се предпише подходящ антибиотик. Повторното изследване е най-добре, за да се установи точната причина за наличието на левкоцити в урината.
-
Как да избера подходяща болница и лекар за раждането?
Изборът на подходяща болница и лекар за раждането може да бъде труден, особено ако нямате препоръки от приятели или семейство. Онлайн форумните могат да бъдат ценен източник на информация. Важно е да изберете болница, която предлага желаните от вас услуги, и да се срещнете с лекари, за да изградите доверие и разбиране на техните методи и подход.
-
Какви са симптомите на контракции и как да ги разграничим?
-
Как да се подготвя за раждането и какви са важните въпроси, които трябва да задам на моя лекар?
-
Как да се справя с контракциите и какви са причините за тях?

,а и в 10г.с. прокървих и затова ,при мен най-важно е лежането,от два дни само да се изправя и съм с контракция,краката ми се подуват и от 20 мин.седене на стол,нямам албумин за сега ,но ми казаха че матката ми е доста голяма и притискала някакви органи и това пречило на циркулацията на кръвта и затова се подували,а понеже при много плодна бременност матката е преразтеглена,сега бебчетата общо са около 2.5кг.и понеже са разнояйчни са с два околоплодни сака и там има и течност....тоест като тежест която опъва надолу съм като в 9-тия 
и на останалите с някакви проблеми и много се рдвам за добрите новини във форума .Около мен нещата са Ок . В петък се върнах от София , където гледахме бебо . Все още не знам пола , но пък всичко му е ОК . Още е разположено седалищно , но мен това не ме тревожи , защото аз ще раждам секцио и позицията на бебето няма значение. Хемуглобина ми е спаднал на 115 и сега ще пия Малтофер . Продължавам и с протеините , понеже общият белтък в кръвта ми е около долната граница . И моите крака започнаха да се подуват и глезените ми приличат на кроасани с много пълнеж
, но това да ми е проблема . Това с ходенето го пробвах , но вече не ми е много комфортно да се шляя много време - корема ме заболява и получавам контракции , а петите ми така се подбиват , че накрая докато се замъкна до колата ми се плаче ...
. Много ми олекна , защото се притеснявах заради предната ми консултация ( бяха ми казали , че водите ми са малко и ми предписаха протеини , сега обаче след едномесечно пиене на белтъчини водите са в норма ). Купих на бебчо първите му бодита и така им се радвам ...
..Подбрах ги в бяло , жълто и едно на зелени човечета . Нямам търпение да гушна тоя сладур и най-накрая да разбера момиченце ли е или момченце . Моля се само всичко да мине гладко . Доктра ми каза , че ще се чуем в края на август и в началото с багажа и в болницата . Там ще ме наблюдават всеки ден и ще ме оперират тогава , когато ще е ней-добре за бебо , т.е , когато ще е достатъчно съзряло за раждане . Малко ми е гадно , че ще кибича в болницата , но ще го изтърпя заради бебо
. През деня ходя на плаж и вече имам тен . Водата е много топла и в нея се чувствам страхотно . Докторът ми каза да се пазя само от вълните , защото се случвало да се спука околоплодния мехур след удар от вълна . Иначе щом се чувствам добре и нямам някакви гъбични реакции - мога да се плацикам по цял ден в морето .