Септемврийчето в килца наддава, във корема малко място му остава

• 19 290
  • 286
  •   1
Отговори
# 180

сладурче заведе ли бъдещия батко на макдоналдс Mr. Green
Kak nqma da go zaveda, nali go vidq, tolkova byrza6e, v detskiq kyt samo na edni koli4ki se vozi. Sledobed mu kupihme kolelo i pak hodihme v Morskata. V4era oba4e maj mnogo mi dojdoha razhodkitei i sega me bolqt kostite otdolu.
  V ponedeknik ve4er 6te vi razkaga za vpe4atleniqta si ot d-r Balev. Ve4e nqmam tyrpenie, da me vidi i da kage kolko e golqm bebo, 4e s tazi skysena 6ijka mnogo me e strah.
 Sorry za latinitsata, nqma da vi my4a pove4e.

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 08:02 от сладурче

# 181
Здравейте и от мен! Grinning
Аз също започнах да се притеснявам за раждането,а в началото дори и не помислях за това!Наистина някои хора разказват големи ужасии,дори без да си ги питал?!Аз се опитвам да мисля позитивно и смятам ,че това е най-важното,все пак толкова много жени раждат...но притеснението си е нормално нещо,все пак ще ставаме майки,това е колкото вълнуващо,толкова и отговорно и нещо ново за нас,така че страховете ни са напълно нормални!Аз вярвам че всичко ще мине чудесно и ще гушкаме здрави бебчета през септември Hug
Assia,наистина много добре си го написала,благодаря за споделения опит! Hug
Аз днес се чувствам много добре ,а и времето навън е доста приятно!След малко отиваме на сватбата на една моя колежка,надявам се да си прекарам приятно и малко да се разведря!
Момичета нищо не пишете за имената на бебчовците-решихте ли вече как ще се казват малките слънчица? Thinking
Лек и успешен ден от мен засега и да пишем само хубави новини! Hug  bouquet

# 182
Добро утро мамчета,
Страхотно е времето днес-облачно и хладно.Супер е за разходки.
Относно притесненията за раждането и аз ги имам.А от известно време ме мъчи дилемата да се уговарям ли предарително с гинеколог или да се оставя на късмета -при когото се случи.
Много съм против тези уговорки и заплащания,не че нямам възможност,напротив,но ми се струва ,че така лошо ги учим нашите лекари.
Вие какво смятате по въпроса?

# 183
  • София
Здравейте майчета!

Относно лекарите аз имам проблеми с моя и ще го сменям. Не съм го виждала от 3 месеца, но ще спра до тук защото има и други мамчета които са при него и неискам да настройвам никой.

За името при нас беше голяма борба. Аз не харесвам името на свекър ми и не исках да го кръстя на него, но отстъпих след като се намеси баща ми. В крайна сметка решихме - Атанас.

# 184
сладурче стискам палци за понеделник , дано всичко е наред Hug

Мен днес ще ме водят на шопинг терапия Mr. Green отиваме пак в хиполенда- много обичам големи магазини пълни само с бебешорски работи Hug

# 185
Здравейте момичета!
Леси,аз лежах докато влязох в 5-ти мес.после малко ми даваха да излизам от нас и сега пак трябва да лежа повечко,бременността с близнаци се води рискова.а и аз съм миньонче  Simple Smile  ,а и в 10г.с. прокървих и затова ,при мен най-важно е лежането,от два дни само да се изправя и съм с контракция,краката ми се подуват и от 20 мин.седене на стол,нямам албумин за сега ,но ми казаха че матката ми е доста голяма и притискала някакви органи и това пречило на циркулацията на кръвта и затова се подували,а понеже при много плодна бременност матката е преразтеглена,сега бебчетата общо са около 2.5кг.и понеже са разнояйчни са с два околоплодни сака и там има и течност....тоест като тежест която опъва надолу съм като в 9-тия  Simple Smile  казаха ми че шийката ми е малко скъсена ,но при близнаци било нормално....страх ме е дали ще устискам до 38-ма г.с. в която този доктор който по принцип съм си избрала иска да ме оперира  Sad
сладурче,никол,двв,доника(и всички други от варна)наистина ще се радвам да се запознаем наживо
цветии моя свекър се казва Атанас,аз съм си измислила уж как да си ги кръстя ЖИВОТ И ЗДРАВЕ,но винаги казвам,че каквото реша след упойката това ще бъде(пък и не се знае нищо със сигурност за пола им ,а и съм суеверна Simple Smile  )
Момичета ,мисля че отдавна бяхте обсъждали разширените вени,но не съм запомнила какво точно сте писали,почнаха да ме болят краката така както май като се появяват разширени вени и по ясно се виждат вече(ами аз от 42 станах 54кг.и май оказват влияние ,макар че са само на корем-засега),исках да ви питам с какво можем да си мажем краката през бременността(кой продукт не е опасен),чувала съм за "лиотон 1000 гел" и нещо на "д-р Тайс",но не знам дали се използват при бременни.(май доста объркато го описах)
Ако някой може да ми отговори ,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВ И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

# 186
Здравейте и от мен
Относно раждането-още се колебая дали да е секцио или нормално.Моят д-р не е много склонен да си избирам сама и ми препоръчва нормално.Аз най-ме е страх от това да не изпадна в паника баш тогава,много съм лабилна,заради това основно искам секцио,а и по-малко травматизъм за плода.Все пак при ин витро(не че съм ) плода се води високо ценен и се вади само с цезарово.Явно се отчита някакъв риск при нормланото раждане за него..Незнам още се чудя.По-спокойно ще ми е като че ли с планирано секцио.
Аз съм твърдо за раждане при строго определен д-р,още повече ако си доволен от него и можеш да му имаш пълно доверие.Много по-травмиращо би ми било да отида някъде и да незнам при кого ще попадна.Така предварително може да се уговориш за упойки и други предпочитания.
И аз много се дразня като попадна на някои потресаващи истории за раждане,наскоро тука четох нещо и направо имах кошмари насън после.Ще се опитам да слушам док,който ми казва,че ако нещо се е случило на някой не е задължително и на мен да се случи,което си е така де..
Приятен ден на всички  bouquet

# 187
Здравейте момичета!!!
Искам да отправя предложението си към варненки относно нашата срещичка, пък после вече да се доуточняваме на кого, кога му е удобно. Предлагам срещата да е[b] СРЯДА , 15 ЧАСА, КАФЕ ФОРМУЛА , [/size] [/b] сега вие ще кажете удобно ли ви е мястото, деня и часа. Предлагам това заведение,защото Libra не трябва да обикаля много много, а то и е наблизичко, всъщност вие ще кажете оттук насетне какви са ви предпочитанията. За мен лично няма проблем да отида където и да е когато и да е Crazy Crazy свободна съм по всяко време Hug
Ще чакам отговори от варненки, а нищо не ни пречи nikol5 когато дойде във Варна пак да си направим една сбирка

# 188
Здравейте и от мен . Доста отдавна не съм писала , понякога ми остава време сутрин да хвърля един бегъл поглед , но за писане - само вечер , а аз съм толкова уморена , че не ми е нито до четене , нито до писане . Днес обаче  вали и няма да работим , затова използвах времето да изчистя и да попрочета новините около вас . Стискам палци на Irinii    newsm17 и на останалите с някакви проблеми и много се рдвам за добрите новини във форума .Около мен нещата са Ок . В петък се върнах от София , където гледахме бебо . Все още не знам пола , но пък всичко му е ОК . Още е разположено седалищно , но мен това не ме тревожи , защото аз ще раждам секцио и позицията на бебето няма значение. Хемуглобина ми е спаднал на 115 и сега ще пия Малтофер . Продължавам и с протеините , понеже общият белтък в кръвта ми е около долната граница . И моите крака започнаха да се подуват и глезените ми приличат на кроасани с много пълнеж  Joy , но това да ми е проблема . Това с ходенето го пробвах , но вече не ми е много комфортно да се шляя много време - корема ме заболява и получавам контракции , а петите ми така се подбиват , че накрая докато се замъкна до колата ми се плаче ...  #Crazy #Crazy . Моят бебчо е много спокоен , дори се бях притеснила по едно време . Мърдаше 3-4 пъти на ден и то едва -едва . Ходих на УЗ и ми казаха , че всичко му е наред и просто бебето си е кротанче  newsm62. Много ми олекна , защото се притеснявах заради предната ми консултация ( бяха ми казали , че водите ми са малко и ми предписаха протеини , сега обаче след едномесечно пиене на белтъчини водите са в норма ). Купих на бебчо първите му бодита и така им се радвам ... newsm47 ..Подбрах ги в бяло , жълто и едно на зелени човечета . Нямам търпение да гушна тоя сладур и най-накрая да разбера момиченце ли е или момченце . Моля се само всичко да мине гладко . Доктра ми каза , че ще се чуем в края на август и в началото с багажа и в болницата . Там ще ме наблюдават всеки ден и ще ме оперират тогава , когато ще е ней-добре за бебо , т.е , когато ще е достатъчно съзряло за раждане . Малко ми е гадно , че ще кибича в болницата , но ще го изтърпя заради бебо  smile3521 . През деня ходя на плаж и вече имам тен . Водата е много топла и в нея се чувствам страхотно . Докторът ми каза да се пазя само от вълните , защото се случвало да се спука околоплодния мехур след удар от вълна . Иначе щом се чувствам добре и нямам някакви гъбични реакции - мога да се плацикам по цял ден в морето .
Толкова от мен . Пожелавам леко бременеене на всички и до скоро .  newsm51 smile3525  love001  love001  love001

# 189
...исках да ви питам с какво можем да си мажем краката през бременността(кой продукт не е опасен),чувала съм за "лиотон 1000 гел" и нещо на "д-р Тайс",но не знам дали се използват при бременни
Миналата седмица ходих на лекция в АГ и попитах за “Венен Гел” на  д-р Тайс. Той е на билкова основа и може да се ползва, но при мен май няма ефект.  Акушерката каза да обливаме краката с хладка вода от долу на горе по няколко пъти на ден.

Мен днес ще ме водят на шопинг терапия Mr. Green отиваме пак в хиполенда- много обичам големи магазини пълни само с бебешорски работи Hug
И аз искам, и аз искам.

Предлагам срещата да е СРЯДА  15 ЧАСА, КАФЕ ФОРМУЛА  сега вие ще кажете удобно ли ви е мястото, деня и часа.
newsm10

# 190
Следващия път ще те вземем Hug -вече се прибрахме Mr. Green

Предлагам срещата да е СРЯДА  15 ЧАСА, КАФЕ ФОРМУЛА  сега вие ще кажете удобно ли ви е мястото, деня и часа.
newsm10

# 191
  • Varna
И мен засега ме бройте за срещичката.Само да не е много топло,че слизам от Владиславово и ако е горещо ми става лошо в автобуса Cry

# 192
Здравейте, мами
Радвам се, че с Ирини нещата са под контрол, чакам с нетърпение да си се върне у дома и да пише...  newsm76
Момичета, нормално е вече да се притеснаваме, и мен ме мъчат мисли  как ще протече раждането, дали  всичко ще е наред с бебчето, дали аз ще съм способна да издържа на напрежението последните 2 месеца, дали ще изпадна в паника и как ще реагирам когато настъпи момента да тръгвам към болница, дали ще съм подготвена навреме, дали ще има някои познат наблизо и т.н. ???? Все въпроси, които всяка от нас си задава.... smile3517
Гледам да се занимавам постоянно с нещо, да излизам на разходки, и се старая да съм търпелива, но не винаги се получава ....
alexal , ние имаме няколко набелязани имена , но нищо не е сигурно до последния момент.
LIBBRA , за вените прави студени компреси и вдигай крачетата нависоко, а за лекарство най-добре попитай гинеколога си.
Моето бебче доста рита напоследък. Преди чаках да си легна вечерно време в леглото, за да го усетя как ще ме ритне и да му се порадвам.  А сега не се спира, калпазанина  newsm32
Целувки на всички и се пазете

# 193
Дони,мила благодаря ти за загрижеността тносно моята подвижност  Simple Smile   ,благодаря и на всички отзовали се варненки ,че се съобразявате с мен  Embarassed  живот и здраве в сряда на формулата   newsm51
сладурчеблагодаря за съвета за вените,и аз днес си купих "венин гел" д-р тайс,но макар че от аптеката казаха че може да го ползват бремени ,смятах да питам и моята лекарка понеже ще я видя скоро ,така че ти ми помагаш с това че казваш че в АГ-то са го препоръчали МЕРСИ newsm51 мария фблагодаря и на теб за инфото , за тези гадни вени  Simple Smile
ДАНО СКОРО СИ ДОЙДЕ ИРИНИ,много е гадно в болниците,аз макар е бях за малко също се чуствах,кофти така че силно и стискам палци  newsm10
ВСИЧКО НАЙ-НАЙ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА И КОРЕМЧЕТА newsm47

# 194
За срещата във Варна - момичета искате ли да я направим във вторник или четвъртък Rolling Eyes защото в сряда може и да не мога да дойда Thinking

Общи условия

Активация на акаунт