Къде в Пловдив??? - 79

• 55 044
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Здравейте, от автогара юг до бул.ИзТочен коя линия ходи дотам,ако въобще ходи? На зъболекар съм при Стайка Кирчева.
36.

# 736
  • Близко съм
От коя страна тряцва да го хвана? Срещу автогара юг ли? И къде ще спре?

# 737
  • Пловдив
От коя страна тряцва да го хвана? Срещу автогара юг ли? И къде ще спре?
Simple Smile
Откъде да знам къде искате да отидете?
Хващате го на спирката с/у автогарата.

# 738
  • Пловдив
Препоръчайте фотограф за кръщенка?
Кирил Бекяров с две ръце пропоръчвам

# 739
  • Близко съм
да, съжалявам не се изказах правилно. За първи път ще ходя на тази зъболекарка затова. Каза ми,че е на бул.ИзТочен 137 , но къде е точно нямам идея. И другото,което искам да попитам къде правят снимка на зъби, но да предлагат и яка за ЩЖ , защото не желая да я облъчват?

# 740
  • Пловдив
Има Гугъл мапс Wink и Бг мама!
Това е някъде след автомивка Румекс и преди колелото на Макдоналдс.
36 не ти върши работа точно....той завива по Мария Луиза.
Вариант е да слезеш на Била и да повървиш или пак с 36 и да вървиш до адреса.

# 741
  • Близко съм
Благодаря ти.

# 742
  • Пловдив
Хващаш 26 и слизаш на спирката срещу Била на "6 септември". Кабинетът й се пада в първия блок на булевард Източен - май беше средния вход, ако не бъркам, защото за последно бях при нея преди 11 години. Зъбен рентген има на "Добри Войников" и в Гранда в клиниката на д-р Станков. 

# 743
да, съжалявам не се изказах правилно. За първи път ще ходя на тази зъболекарка затова. Каза ми,че е на бул.ИзТочен 137 , но къде е точно нямам идея. И другото,което искам да попитам къде правят снимка на зъби, но да предлагат и яка за ЩЖ , защото не желая да я облъчват?

В клиниката на д-р Станков имат яка.

# 744
  • Близко съм
Благодаря ви. Blush

# 745
  • до едно тепе
Досега имам правени поне 7-8 панорамни снимки и никога не са ми слагали яка. В клиниката в Гранда включително. Един единствен път ми слагаха в 1 ДКЦ, но беше много отдавна и не знам дали още правят снимки на зъби. За частична снимка говоря. Панорамни със сигурност не правеха още тогава.

# 746
На мен ми слагат. Скоро ми се наложи да правя няколко снимки в кратък срок, плюс скенер на единия зъб. Не съм искала, те сами ми я слагат.

# 747
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 748
  • Точно където трябва
Във всеки пощенски клон в Пловдив ли мога да пусна пратка за чужбина или само в централна?

# 749
Никъде не намирам телефон на бюрото за издаване на карти за градския транспорт с преференции. За издаване на кара на дете до 7 год.  освен акт за раждане друго носи ли се? Снимка искат ли? И дали може да вземе от друго лице,  не от родителите? Някой ако има инфо ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт