Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 28 916
  • 564
  •   1
Отговори
# 300
Вчера боб яхния,пържени кюфтета и шопска салата, довечера каквото е останало от тях и може би миш-маш Thinking

# 301
Пак съм аз, пак съм аз.  Blush

Искам да се похваля - сладък салам, ориз с кокошка (чуден стана) и катрофки на фурна с копър и сусам.  bowuu  chef

# 302
Снощи пържена риба и салата
Довечера някакво ядене с тиквички - не знам как се казва - ето я рецептата:

Тиквичките се режат по дължина на ленти и се пържат.
Нарежда се ред от тях, колкото да покрие дъното на тавичката, отгоре се троши сирене, покрива се с ред домати нарязани на колелца. Може да се нареже малко копър като подправка.Слага се още един ред тиквички и се залива с полив от кисело мляко и яйца, след което се запича във фурната.
Вкусно е и е леко  Wink

# 303
Ние снощи ядохме салата с домати и краставици, мусака, маслини и сирене. Пихме вино, а десерта беше реване и кисел.  Simple Smile
Днес нямам време да готвя, но ще ходим на пазар в Била и мислим да вземем нещо от топлия щанд. За мен постни сърмички вероятно, за мъжа - мръвки.  Wink
За уикенда съм се наточила да правя шоколадов сладкиш или щрудел и солени палачинки с пилешко. Основното ястие не съм го измислила още.   chef

# 304
  • София
Кебапчета на скара и шопска салата

# 305
Снощи вечеряхме пилешки дробчета с бира на фурна по рецепта на ХулигАнче. Приготвят се много бързо и са много вкусни.  newsm10. Днес пък приготвих пилешки филенца с кисело мляко и копър, отново по рецепта от форума.

# 306
днес-панирани пилешки бутчета със сусам, шопска салата, десер-кайсии
утре-пилешка супа

# 307
вчера миш-маш и диня
днес още незнам

# 308
  • Вече в моята си приказка...
Много ми допада идеята на Пеп4о със снимките. Ще взема и аз да си снимам манджите другия път.
За днес май се очертава да направя набързо по един омлет със сиренце имаме за десерт диня.
За утре - още мисля...

# 309
Днес направих един пастет с яйца , сирене и кисело мляко ( форумска рецепта) и сутринта мазах на филийки с доматче, за обяд така си го хапнах с краставичка, аз за вечеря ще ям диня. А за мъжа има боб.

# 310
Вчера-Пилешки "Жулиен", салата и мляко с ориз
Днес-мусака, отново салатка, но за десерт не съм решила още нищо newsm78

# 311
Чеснови хлебчета,картофено пюре със сос от гъби,шопска салата и пиленеце,а да за десерта палачинкова торта с шоколад и сладко от малини  chef

# 312
Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала в люлимия ми форум. Снощи - Картофки с топено сирене и пушено пиле и салатка от белени домати с босилек. А за днес смятам да спретна една пилешка кавърма че докато четох рецепти във форума ми се прияде!

# 313
Ей сега пържих тиквички, и направих опразване на хладилника, което доведе до една салатка:

майонеза, рендосани варени яйца и зеле, и копър.  Crazy

# 314
  • София
Днес ще пържа тиквички с кисело мляко, копър и чесън.
Добавям, че правя и кекс

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 13:34 от Вивиан

Общи условия

Активация на акаунт