Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 28 918
  • 564
  •   1
Отговори
# 390
снощи-шопска салата
днес-прясно зеле с пиле на фурна

# 391
  • Sofia
Снощи пекнах само пълноз. хлебчета и дояждахме с мъжо ... той де, аз топло хлебче с масло и сол ммммм.... фантазийка.. Crazy

клик Wink

Днес едно свинско (ала' Меню) трябва да оправя и сладкишче.... някакво.. не съм се спряла още Thinking.

# 392
ние отново на полуфабрикати ще караме или на хамбургери и пици  smile3507

# 393

Това тестено чудо ме интересува що е  Laughing

# 394
Това е месеница /някъде тутманик, намесник/, рецептата ми е като   рецептата на Синьора Хапка, като понякога слагам 50/50 %   вода и мляко.

# 395
Това е месеница /някъде тутманик, намесник/, рецептата ми е като   рецептата на Синьора Хапка, като понякога слагам 50/50 %   вода и мляко.
Благодаря ти  Hug

# 396
Снощи бяхме на китайски ресторонт, а днес св. със зелен фасул и картофена крем супа.

# 397
за закуска спагети, за обяд консерва скумрия филе, вечеря най вероятно ще е диня

# 398
  • Gabrowo->Sofia
довечера мусака и крем карамел

# 399
снощи
таратор, салатка доматки, ориз със задушени зеленчуци и сладолед
днес
пак таратор и салатка, и един задушен зелен боб мисля да спретна

# 400
  • Sofia
Снощи павирано гърне (ала'Меню), салатка домати и краставици, десерт тортичка "Наслаждение"... мнооого приятна Grinning

клик Wink

За днес още не съм се замислила даже Whistling....

# 401
и аз по списание Меню - Канелони, е, не приличат съвсем на фотката от списанието, но ги правя за първи път, освен това БЯХА вкусни

# 402
Снощи котлети, варена царевичка.
Днес мисля да правя супа минестроне и пак ще купя царевица да сваря.

# 403
  • София
Снощи наденички, салата домати и краставици, пържени картофи, за днес мисля нещо с патладжан.

# 404
Вчера правих дробчетата с бира, станаха страхотни, но не рискувах да сложа джоджен. За днес незнам. Може да направя чушки пълнени с ориз.

Общи условия

Активация на акаунт