Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 28 922
  • 564
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Снощи картофи с наденичка на фурна

клик

...десерт- кокосов чийзкейк - невероятна вкусотия... орг...м  Blush , опсс наслада за езика.....мммммм Crazy......

клик

Днес за закуска сиренки - сладки (със стафиди) и солени (със сирене)

клик

...за обяд ще поочистим хладлника, че има от тук-от там по малко, за вечеря селски хляб със закваска, супа със зел. боб,  "Вкусното пилешко" на Снежи и десерт някакъв сладкиш с вишни, че имам такива за оправяне Wink

Може ли рецепта за кокосовия чийз, моля Laughing

# 241
 Вчера направих тиквички. Нарязани на колелца в тавичката с малко вода и олио. когато станат полу-готови нарязвам 1 домат на колелца и го слагам. пече се още 20-тина мин. Накрая нарязвам чесън, копър и магданоз. Става убиец!  chef Днес ще правя талятели с риба тон+ някаква салата с домати. Утре ще мисля нещо с чушки Thinking

# 242
Снощи - пица, а за десерт бисквитената торта на Снежи. За днес - ще хапваме скумрия с доматен сос и пак тортичка за десерт Embarassed

# 243
Аз и тази събота съм на пица със синьо сирене  Blush От бременността ме избива на синьо сирене  Grinning

Morena, причини ми жестоко слюнкоотделяне  Blush

# 244
Вчера боб, днес ще дояждаме   Laughing
Плюс салатка. За десерт пъпеш.

# 245
значи вчера направих вкусното пилешко на снежи, пилешка супа, пържени картофи и салата от моркови със сусам. До динята не стигнахме  Mr. Green
днес оставаме на пилешката супа и търся идея да оползотворя половинка сварени пилешки гърди.

# 246
Днес ще дояждаме от вчера пилешки и телешки пържоли.

# 247
вчера само на салатка!
Днес - кюфтета,печени пиперки с чесън и домати,картофки соте,питка и дояждане на бисквитена торта!
Ще правя и едни кокосови сладки!

# 248
Днес ще правя пилешка супа и пиле с картофи (или ориз  newsm78 - още се чудя).

# 249
Снощи си доядохме лещатата и салатка овчарска, а сега смятам да правя пълнени чушки, посен гювеч, салата, пъпеш за десерт.

# 250
  • Вече в моята си приказка...
Днес - постен гювеч и таратор
За утре - май още се чудя!

# 251
  • там нейде .............
вчера- картофи с пуешко месце, салата-домати,краставици, лук, кашкавал, шунка. Десерт- кайсии.
днес- омлет с пушено сирене и шунка,салата(домати и краставици) десерт- сладолед

# 252
  • Sofia
Бомбо, пуснах тема за кейка Simple Smile!

Снощи, както казвах - селски хляб със закваска,
клик

супа със зелен боб, "Вкусното пилешко" на Снежи, с малко промени от мен,
клик

десерт Тарт с вишни + салоделед.
клик

Днес  пълнозърнести хлебчета, леща с таратор, ще доядем вишневия тарт.

# 253
  • варненка от София
Снощи картофи с наденичка на фурна

клик

...десерт- кокосов чийзкейк - невероятна вкусотия... орг...м  Blush , опсс наслада за езика.....мммммм Crazy......

клик

Днес за закуска сиренки - сладки (със стафиди) и солени (със сирене)

клик

...за обяд ще поочистим хладлника, че има от тук-от там по малко, за вечеря селски хляб със закваска, супа със зел. боб,  "Вкусното пилешко" на Снежи и десерт някакъв сладкиш с вишни, че имам такива за оправяне Wink

Може ли рецепта за кокосовия чийз, моля Laughing

Морена, Моренаа, не ни дръж в напрежение, ами кажи рецептата за чийзкейка, че сън няма да ме хване. Моляяяяяяяяя!

А за протокола вчера бяхме на салатки, картофена яхния и печени пилешки крилца. Днес сме на лозови сарми с яйца и сирене, таратор и кремвирши запечени.

# 254
  • Sofia
Марулка, дала съм рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт