Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 29 376
  • 564
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Снощи чорбаджийска пърженица, както вече писах и довършихме муса.

Днес пълнозърнести хлебчета, кюфтета по чирпански, салатка и замислената от вчера торта.

# 316
снощи -  гювечета и готова супа, салата
днес -  боб със салам някакъв Thinking

# 317
  • Русе
Пак съм аз, пак съм аз.  Blush

Искам да се похваля - сладък салам, ориз с кокошка (чуден стана) и катрофки на фурна с копър и сусам.  bowuu  chef

Вергилияби ли написала рецептата за картофките с копър и сусам? Нещо по-специално ли е или просто си ги печеш във фурната с тези подправки newsm78

# 318
пилешко руло на фурна и турската салата от патладжани на Майка!  Hug

# 319
  • Вече в моята си приказка...
За вечеря /то май само за вечеря сме си вкъщи!/ изпържих чушки с извара и яйца. За десерт - диня. А и по една биричка ще си изпием със съпруга ми...

# 320
Тази вечер-пица от бутер тесто Crazy

# 321
За закуска - печени на скара филийки със салам и синьо сирене, отгоре с домат (не ги препоръчвам горещо на никого  Laughing).
За вечеря - чушки със сирене и яица, салата с домати и лук, пъпеш.

# 322
Пак съм аз, пак съм аз.  Blush

Искам да се похваля - сладък салам, ориз с кокошка (чуден стана) и катрофки на фурна с копър и сусам.  bowuu  chef

Вергилияби ли написала рецептата за картофките с копър и сусам? Нещо по-специално ли е или просто си ги печеш във фурната с тези подправки newsm78

Grinning Просто ги пека, като слагам сусам, но нестанаха много хубави, незнам защо.  Confused
Бъркам някъде.

# 323
Тази вечер-пица от бутер тесто Crazy

Издай това чудо.

# 324
  • Карлово
Снощи - печено пиле, с гарнитура печени картофи
днес - ще дояждаме от снощи

# 325
ето снощната вечеря:

"Оссо Буко" от "Меню"

Шоколадов мус с банани

това е за тази вечер
Торта "Кошничка с банани" - оформление краднато от Джемма (тенкю, много е хубаво)

освен това  вземам пържолите и 2 тави пица и на гости на (и)Баните

# 326
  • София
ето снощната вечеря:

"Оссо Буко" от "Меню"

Какво е това - дай рецептата  Simple Smile

# 327
ето я рецептичката - Оссо Буко, от списание Меню е.

# 328
Снощи правих яхния лапад. Днес не знам още, трябва да измисля нещо леко и бързо...

# 329

Grinning Просто ги пека, като слагам сусам, но нестанаха много хубави, незнам защо.  Confused
Бъркам някъде.

Според мен копъра ти е повече. Някак не мога да си представя комбинация от копър и сусам (ама аз по принцип мразя аромата на копЪРта).  newsm78
Може следващия път да пробваш да свариш картофите (с кората), изстиват, нарязваш ги на по-големи парчета, овалваш ги в сусам и пържиш/печеш. Току виж излезе нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт