За тези, които четат любовни романи № 32

• 67 994
  • 793
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да бе какво толкоз им харесва в тая поредица "След"  newsm78 Аз и нюансите съм чела, но там главния герой беше по поносим.Когато се сетя за Хардин и ме избива на насилия  #2gunfire
И аз не го харесвам Хардин, прекалено ми идва, държи се ужасно, постоянно я обижда и тормози и после big love of mine 😂 Крисчън в нюансите, поне никога не се е държал така с Ана, неговите проблеми бяха от друго естество.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 20:47 от Не се сърди, човече

# 631
  • Варна
Да бе какво толкоз им харесва в тая поредица "След"  newsm78 Аз и нюансите съм чела, но там главния герой беше по поносим.Когато се сетя за Хардин и ме избива на насилия  #2gunfire
И аз не го харесвам Хардин, прекалено ми идва, държи се ужасно, постоянно я обижда и тормози и после big love of mine 😂 Крисчън в нюансите, поне никога не се е държал така с Ана, неговите проблеми бяха от друго естество.
Точно същото мисля и аз  Hug

# 632
Да бе какво толкоз им харесва в тая поредица "След"  newsm78 Аз и нюансите съм чела, но там главния герой беше по поносим.Когато се сетя за Хардин и ме избива на насилия  #2gunfire
Значи не сте разбрали книгата. Който не е чел книгата, да не чете коментара ми, извинявам се, но не знам как да го скрия. Simple Smile
Хардин е такъв, каквито са много хора в реалния живот. Това е поведение на един влюбен, емоционално нестабилен човек. Хареса ми това, че не се промени изведнъж, като в повечето любовни романи, а допусна хиляди грешки и се взе в ръце едва когато видя Теса тотално смазана. Харесаха ми и глупавите постъпки на Теса, защото влюбените жени са способни точно на това, когато попаднат на неправилния. Хареса ми и края - не се събраха веднага, а минаха години, в които бяха разделени, но всъщност бяха все така свързани. Хареса ми и как в книгата "Преди" се обръща внимание на второстепенните герои и на това, защо са станали такива- както казва авторката на книгата, те обикновено се използват и после биват изхвърлени на боклука и забравени.

# 633
Момичета, сега чета "След" на Тод и по принцип искам да изгледам и филма, който в момента върви по кината. Някоя знае ли дали сегашният филм е само по първата книга, или включва и други части?
Само по първата част е филма. Не затаявайте дъх обаче. Simple Smile

# 634
  • варненка от София
"След" ми хареса, на моменти ми идеше да си скубя косите, особено изнервящо ми беше пребиваването в Лондон и залитането по старите навици на Хардин. Последната част "Преди" ми беше тотално излишна и на инат я прочетох, а за филма като чета отзивите, ще го чакам по торентите да го гледам.

# 635
  • Варна
Цитат
Значи не сте разбрали книгата. Който не е чел книгата, да не чете коментара ми, извинявам се, но не знам как да го скрия. Simple Smile
Хардин е такъв, каквито са много хора в реалния живот. Това е поведение на един влюбен, емоционално нестабилен човек. Хареса ми това, че не се промени изведнъж, като в повечето любовни романи, а допусна хиляди грешки и се взе в ръце едва когато видя Теса тотално смазана. Харесаха ми и глупавите постъпки на Теса, защото влюбените жени са способни точно на това, когато попаднат на неправилния. Хареса ми и края - не се събраха веднага, а минаха години, в които бяха разделени, но всъщност бяха все така свързани. Хареса ми и как в книгата "Преди" се обръща внимание на второстепенните герои и на това, защо са станали такива- както казва авторката на книгата, те обикновено се използват и после биват изхвърлени на боклука и забравени.
Много добре съм разбрала книгите, но всеки си има различен мироглед.

# 636
Съветвам те да не гледаш филма веднага след като прочетеш книгата,направих тази грешка с "планината по между ни" и много се разочаровах книгата ми беше прясна и филма много се разминаваше и дори не го изгледах докрай..

# 637
  • София
Аз съм зациклила на "Подарък от съдбата", че вечер нямам много време за четене. Главните тъкмо се срещнаха. Ще видим как ще е натам. Не е чак толкова лоша книгата, колкото очаквах.

# 638
Филм по книга мотамо досега не съм гледала, но това с Планината беше егати абсурда.
Изциклих аз мъката на "Най-доброто в теб". В крайна сметка - 3-чица, въпреки че пуснах по някоя сълза на писмата. НО /нечелите книгата да не четат/
Скрит текст:
като цяло не ми хареса замисъла - ние сме си напълно достатъчни ала новите бездетни щуротии, да си вземем куче, проблема е решен и заживели щастливо.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 15:55 от evencee

# 639
Извинявам  се за спойлера, писах на мобилната версия. Накратко, не четете Колийн Хувър ако търсите приятна почивка и развлечение. Аз я чета в кофти моменти за да се настроя философски, да не се терзая  Grinning и за да се уверя, че има и по-тежки случаи от моя хахax Grinning

Скрит текст:
@evencee- Е какво да направят като не могат да имат деца, да страдат цял живот ли, кучето поне малко разсейва и радва.. нали си осиновиха дете после. Ако не си го преживял, трудно ще го разбереш. Мъката и безсилието направо смазват. И денонощно мислиш само за това.

Аз зачетох https://www.goodreads.com/book/show/29806087-follow-me . Добре е до тук, предвидима ми се струва, ще видим по-нататък...
Едит: супер е Simple Smile
Чела съм няколко на Тифани Сноу, за някакъв агент се сещам, бяха добри.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 01:23 от Анонимен

# 640
Аз съм голям фен на Тифани Сноу! Чела съм и трите й поредици и трите ми бяха много интересни, особено за Kathleen Turner. Дано да пусне скоро нещо ново хубаво.

# 641
Видяхте ли новата корица,която Ибис публикуваха днес. Heart Eyes Какво мислите за книгата на Мия Шеридън?

# 642
Фри,
Скрит текст:
Не са осиновили дете, накрая си взеха куче и така свърши. Точно, че знам какво е безсилието и мъката, не от първо лице, но от много близка приятелка и затова книгата върви към абсурда. Да се бориш 6 години и заради едно писъмце да ти се реши проблема ей така от чистата любов си е пълен такъв. Просто Хувърката се опита да прокара новите теории, че и без дете може да се живее, стига да се обичате. А колко беше лесно да се разделят, тя да кандидатства за осиновяване сама и после ако искат да си се събират пак, но не та не. Ами не можах да го разбера наистина. Куче не може да замести дете.
Моля, направи го спойлер, че разказахме книгата, ще ни се карат Grinning

# 643
  • София
Аз съм вече на четвъртата от Beneath на Марч, все още имам добри впечатления, въпреки че всяка следваща книга става все по-сексуалнп насочена 😂 отколкото чувствено.
След, като свърша М. Марч съм се насочила към новата книга Brittainy C. Cherry - Eleanor & Grey, досега прочетох противоречиви коментари доста за нея да видим, а след това ще видя и The Kiss Thief на L.J She, за която също четох противоречиви мнения.

# 644
  • София
Видяхте ли новата корица,която Ибис публикуваха днес. Heart Eyes Какво мислите за книгата на Мия Шеридън?
Приятна е корицата. Книгата е с добър рейтинг. Прочетох резюмето. Хареса ми. Не съм чела нищо от авторката. Приятни ли са книгите ѝ или са тежки за четене?

Общи условия

Активация на акаунт