За тези, които четат любовни романи № 32

• 67 986
  • 793
  •   1
Отговори
# 645
Не бих ги нарекла тежки. Харесвам стила й на писане, защото липсват клишета (като при Кристен Ашли Grin ) и е нетипичен за този жанр. Историите са различни от традиционните, а накрая героите винаги се "изтласкват". Чела съм само двете, които Ибис издадоха. Хареса ми единствено "Гласът на любовта".

# 646
  • София
Не бих ги нарекла тежки. Харесвам стила й на писане, защото липсват клишета (като при Кристен Ашли Grin ) и е нетипичен за този жанр. Историите са различни от традиционните, а накрая героите винаги се "изтласкват". Чела съм само двете, които Ибис издадоха. Хареса ми единствено "Гласът на любовта".

т.е. "Само ти" е по-слабата от двете издадени, така ли?

# 647
За мен - да, но въпреки че се имам за романтик, не обичам блудкави истории. Grinning Вероятно и тя си има своите фенове.

# 648
Сега започнах на миа шеридан "само ти",засега върви добре но съм още в началото,за първи път чета авторката...преди това прочетох трите книги на мона кастен и доста добре ми дойдоха но може и да съм била в такъв момент да имам нужда от такива колежански истории:-)

# 649
  • София
Значи и аз ще си изтегля Мия Шеридан. Благодаря за отзивите!

# 650
  • София
Няма да съжаляваш, ако имаш възможност да ги прочетеш на английски още по-добре. На български превода е леко стрвнен.

# 651
  • в сърцето на един мъж...
А какво ново са пуснали ибис?

# 652
  • Euskal Herria
Планирали са за юни книга на Миа Шеридан, показаха корицата:

# 653
  • в сърцето на един мъж...
А, ок, мерси Яна! Хубава корица

# 654
  • София
Няма да съжаляваш, ако имаш възможност да ги прочетеш на английски още по-добре. На български превода е леко стрвнен.
Мерси за съвета с превода. Може и на английски да ги започна. В Goodreads книгите ѝ са с доста добър рейтинг.

# 655
Archer's Voice (Гласът на любовта ) на Миа Шеридан е много интересна. Страшно много ми хареса, страхотна е. Като се изключва края - беше като претупан, все едно ѝ е омръзнало да пише и е нахвърляла няколко клишета.
Някой сеща ли се за една поредица семейство братя с един глух младеж? беше уникална серия, но не помня името и авторката.

# 656
Фри,за тази поредица ли става въпрос:

https://www.goodreads.com/series/106501-the-reed-brothers

# 657
Да. Много добра Simple Smile

# 658
  • София
Четох първите от Рийд, не бяха лоши. В момента съм на това и ми харесва доста – https://www.goodreads.com/book/show/17449438-fighting-to-forgive

# 659
  • Пловдив
Може ли някой да сподели мнение за "Споделения апартамент" на Бет О'лиъри на Ибис?

Общи условия

Активация на акаунт