За тези, които четат любовни романи № 32

• 68 048
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
Съгласна съм.. Винаги съм се чудила как превеждат някакви бози вместо да хванат книга с висок рейтинг в Goodreads или да прочетат няколко ревюта за нея.

# 496
На български се бълва много плява и после реват, че имало пиратство. Кралици някакви, под мъже, зад мъже ... като захапят някоя глупава поредица и до втръсване. А стойностните заглавия си стоят.
Или пък като Ибис в тъча с преиздаване на отдавна съществуващи книги.

# 497
  • в белята
Да попитам от серията за Негодниците(Бърн ,Темпъл,Крос) на Сара Маклейн случайно да има книга за   Чейс (дето май е Жена ?!)

# 498
  • Euskal Herria
Да, последната книга от серията е за Чейс. На български все още не е издадена. Надявам се Ибис да доведат до край започнатото.

# 499
  • В къщурката на хълма на феите
Да попитам от серията за Негодниците(Бърн ,Темпъл,Крос) на Сара Маклейн случайно да има книга за   Чейс (дето май е Жена ?!)
аха жена е .. аз го разбрах по анотацията на нейната книга Grinning

# 500
  • Варна
Прочетох Кулата на зората. Хареса ми. Малко
Скрит текст:
безсмислено ми се видя цялото лечение на Каол при положение, че сега пак от време на време няма да може да ходи. Семейсвото на Несрин беше много сладко, също и принца й. Нямам търпение Ирен и Елин да се срещнат.

# 501
  • Варна
Скрит текст:
безсмислено ми се видя цялото лечение на Каол при положение, че сега пак от време на време няма да може да ходи. Семейсвото на Несрин беше много сладко, също и принца й. Нямам търпение Ирен и Елин да се срещнат.
Голяма мъка ми беше на мен тази книга. Само Сартак харесах.
След откровенията на Ники Сикс и сие, останах на рок/метъл вълна и подхванах Sinners on tour на Olivia Cunning. Бях чела последната, но сега първите ми харесват повече. Макар, че са много тихи и послушни за рок група 😁😁😁😁
Почвам третата, в стил  БДСМ е, то закъде сме без камшици и белезници тия дни?!

# 502
  • Варна
Скрит текст:
Голяма мъка ми беше на мен тази книга. Само Сартак харесах.

На мен ми беше страшно объркващо да се сетя кой какъв беше в кралското семейство.

# 503
  • Плевен / София
На български се бълва много плява и после реват, че имало пиратство. Кралици някакви, под мъже, зад мъже ... като захапят някоя глупава поредица и до втръсване. А стойностните заглавия си стоят.
Или пък като Ибис в тъча с преиздаване на отдавна съществуващи книги.
Hands Plus1

# 504
  • Euskal Herria
Очаква се четвърта книга от "Друговремец". Все още няма обявена дата, само това:

# 505
Колко хиляди страници ще е? И за тоя Друговремец само хартия хабят, а интерес нищожен май.

# 506
  • Варна
Колко хиляди страници ще е? И за тоя Друговремец само хартия хабят, а интерес нищожен май.
Издателството каза, че са имали проблеми с агентите на авторката. Затова и сега разделят всяка книга на две части. Не знам за интереса, но сигурно има щом са се мъчили две години с агентите.

# 507
  • Варна
Издателството каза, че са имали проблеми с агентите на авторката. Затова и сега разделят всяка книга на две части. Не знам за интереса, но сигурно има щом са се мъчили две години с агентите.
Голям интерес ще е след трета книга, няма що... По над 1200 стр глупости, влачих по една година всяка след трета. Така и не дочетох, вися си на 1/3 от седмата.

# 508
  • София
Една от поредиците, които заобикалям усърдно и отдалече. Нито ми харесват истории с пътуване във времето, нито обичам разтягане на локуми.

# 509
  • Варна
Голям интерес ще е след трета книга, няма що... По над 1200 стр глупости, влачих по една година всяка след трета. Така и не дочетох, вися си на 1/3 от седмата.
Ами сигурно заради сериала се търсят  newsm78 Ти си герой с тия седем книги  с над 1200 стр  Hug Аз нямам намерение да ги чета стига ми сериалчето.

Общи условия

Активация на акаунт