За тези, които четат любовни романи № 32

• 67 975
  • 793
  •   1
Отговори
# 690
  • София
В рулит има шестата книга поне от това, което аз видях - Под тези сенки, за Биш и Идън. Но можеш да я прочетеш, те не са свързани помежду си.

# 691
В момента чета "Само ти" на Мия Шеридан. Много е интересна.

# 692
В момента чета "Само ти" на Мия Шеридан. Много е интересна.
И аз в момента я чета! 🌹😍
Книжката е много хубава.❤

# 693
  • Euskal Herria
Преди малко Ибис публикуваха:
Цитат
След доста перипетии най-накрая можем да споделим последната книга, която ще излезе през месец май. Представяме ви "Може би някой ден" от Колийн Хувър

# 694
Здравейте
Може ли някой да напише заглавията на книгите на Колийн Хувър, които са издадени в България? Започнала съм да ги чета, но не искам да изпусна някоя.
Последно нейна, която прочетох  е "Девети ноември ". Колийн Хувър се превърна в новата ми любимка. Страхотни са книгите й. И много се радвам, че скоро ще има нова книга.

# 695
Гугъл - Уикипедия и виждаш какво е написала, както и какво е преведено.

# 696
След "След" животът ми вече не е това, което беше! Blush

След "След" следва и моят коментар, който предупреждавам, не четете, ако не сте чели книгата. Ще го скрия в спойлер, за да не го четат тези, които не искат да разбират неща, които не искат да разбират. И, съжалявам, ако прекаля с дължината, просто езикът ме сърби да си кажа всичко, а и честно - буквите от клавиатурата сами се натискат, моите пръсти не са виновни затова Innocent:
Скрит текст:
Книгата е наистина много хубава, сама не знам защо признавам това. В началото на първа част, до към средата й, направо се побърквах от онези дразнещо подробни описания на всяко действие от ежедневието на героите, но след средата вече разбрах, че това явно е съвсем умишлено от страна на авторката. Това просто е нейният начин да те привърже към мястото, обстановката и тотално да те вкара в историята, сякаш самият ти си там...А и да те докара до лудост от напрежение, разбира се. Никога, с никоя книга, не съм изпадала в такъв бяс от това, че заради някакви ежедневни тъпотии на героите, не мога да стигна по-бързо до края, на който и да е от техните скандали, или на някоя от поредните им заплетените истории.
            Така...Сега ще направя разрез и на героите. И особено най-много ще разрежа Триш, или както и да й беше името на майката на Хардин. Просто не мога да я понасям. Тя ми е най-омразния персонаж. Даже за мен тя е същинският антипод (злодей) в тази история. От нейните гадни, нечестни и отвратително тъпи постъпки, страдат всички в този роман. Че даже и второстепенните герои. Кен нямаше да се пропие, ако не му беше изневерила и родила детето на Крисчън. Крисчън нямаше да бъде лишен от нейната любов, от сина им, и нямаше да изневери на приятеля си от детинство. Тя самата - глупачката, нямаше да бъде изнасилена, а Хардин...Е, той нямаше да стане свидетел на онова, което нито един син никога не трябва да вижда...Онова, което малкият Хардин видя, бе по-лошо и от убийство. Освен това, ако Триш не беше това, което е, Хардин никога нямаше да има двама бащи - баща пияница и баща под прикритие...Но най-много ме подразни, че Анна Тод през цялото време сякаш я защитава и се държи снизходително към нея. Незнайно защо всички герои й простиха и я обичаха... И я защитаваха...А тази жена, първообраз на "женско куче", не го заслужаваше. Тя не заслужаваше любовта на всички герои, нито тяхната прошка. Особено пък тази на Хардин.
          Хардин - той е мъжът "Уау!" за мен. Браво на това момче! Това, което той изтърпя в този роман, не го пожелавам и на най-страшния си враг. Той ми е любимият герой. Той е единственият персонаж, чиито постъпки аз разбрах и успях да оневиня до една. Още ми е чудно как не е бил много по-сбъркан с такива родители...Всички сме били тийнейджъри. И знаем колко е трудно да си такъв и без да сме имали неговите проблеми...Представям си какви нечовешки усилия е трябвало да положи, за да не полудее съвсем...Освен това всички ние, като тийнейджъри сме постъпвали глупаво. Затова и го оправдавам за онзи бас. Е, доста му се ядосах за чаршафите, но дори и тази му постъпка аз я разбирам. Имам чувството, че той повече искаше да се похвали, че е завоювал своето момиче и да маркира и защити територията си, отколкото да се подиграе на Теса. И определено не заслужаваше да бъде малтретиран през целия сюжет от нея за тази си своя постъпка. А човекът, който стана накрая, би бил дори още по-добър, ако Теса бе проявила повече добрина и търпение.
        Теса - тя е вторият персонаж след Триш, който яко ме дразни...Писна ми от нейното вечно окайване и самосъжаление на собствената й особа. Все тя невинна, а Хардин лош. В 90 процента от случаите неговите насилствени изцепки бяха по нейна вина, а не обратното. Тя почти никога не го изслуша за нищо. Винаги се хвърляше да го обвинява и да го хока и гнети. Докато накрая така го подчини, че го превърна в онова, което най-много мразя - мъж под чехъл. Типичната еманципистка...Хем иска сама да се изявява като мъж, пък после се сърди, че мъжът й постъпва като жена. Ама, ха!
       И никога не му прости...Ако му беше простила, щеше да се ожени за него, а тя, въпреки, че е сватбената агентка, не направи това, което Хардин най-много заслужаваше, и от което имаше най-голяма нужда - да бъде достоен оженен мъж. Честно - това, че Анна Тод не ги ожени накрая, никога няма да й го простя. Стори ми се, като чиста подигравка към Хардин, при положение че майката на децата му е сватбена агентка.
       Най-ужасният момент от книгата? Когато Теса прочете последния лист от "След" и въпреки прекрасните думи, изостави Хардин. Това никога няма да й го простя. Аз щях да скоча и да го разцелувам, а после да се омъжа за него!
       Извинете, за дългия пост! Дано не ми го изтрият!

# 697
  • Sofia
Пусто любопитство и ти прочетох спойлера и съм разочарована, очаквах хепи енд. Точка.
😃

# 698
  • София
Пусто любопитство и ти прочетох спойлера и съм разочарована, очаквах хепи енд. Точка.
😃
Има Хепи енд 😂 просто без сватба 😂

# 699
  • Sofia
Не съм разочарована тогава. Grinning
На фона на всички книги, които съм изчела и приключват със сватби, това ще е някакво разнообразие. Simple Smile

# 700
На фона на всички книги, които съм изчела и приключват със сватби, това ще е някакво разнообразие. Simple Smile
О, книгата е страхотна. И определено си заслужава! Аз просто си написах нещо, като моя си рецензия. И никой не трябва да се отказва  да я чете! Ще ви хареса! Хардин е многопластов, според мен страхотен, а Теса - е, тя си е Теса. И краят си е хубав, просто не е този, който аз бих написала!

# 701
  • Sofia
Аз съм преполовила втората, но както казах - пусто любопитство, прочетох спойлера.😃
Това не би ме отказало да чета де. Simple Smile

# 702
О, книгата е страхотна. И определено си заслужава! Аз просто си написах нещо, като моя си рецензия. И никой не трябва да се отказва  да я чете! Ще ви хареса! Хардин е многопластов, според мен страхотен, а Теса - е, тя си е Теса. И краят си е хубав, просто не е този, който аз бих написала!

Ако си направите труда да прочете и "Преди", ще разберете, че Хардин и Теса са женени, че даже и с две деца.... От това по-голям Хепи Енд, здраве му кажи!!!

# 703
  • Euskal Herria
Е, то това се разбира и от последната глава от четвъртата книга в поредицата. Дават живота им горе-долу след 20 години.

# 704
Е, то това се разбира и от последната глава от четвъртата книга в поредицата. Дават живота им горе-долу след 20 години.
Не четете коментара ми, ако не искате да знаете какво се случва, защото не знам как да го скрия.

Тя има предвид, че няма сватба. Живеят заедно без брак. Което наистина като се замислиш си е гадно- сватбен агент си, а не искаш да се омъжиш. Макар че, доколкото си спомням, бяха тръгнали за Лас Вегас и той се отказа да се оженят там, а тя беше готова.
Относно героите- в "Преди" се разкриват много от причините за техните постъпки. Ако Триш не беше направила, каквото е направила, Хардиан и Теса никога нямаше да се срещнат. А относно Теса- аз щях да приключа нещата много по-рано, не знам как го изтърпя. Такива хора в реалния живот обикновено не се променят и те завличат в един постоянен кръговрат. Даже съм сигурна, че ако не беше си тръгнала от него за въпросното време, в което бяха разделени, той щеше да продължи с глупостите си. А относно книгата и моментът, в който прочита последната страница- как да му се нахвърли да го целува, като преди това прочете, това което той беше написал за това, че тя няма да може да има деца. Това й беше болна тема, а той я разчовърка по ужасен начин. Отново да помисли за себе си и това,което му е отнето, въпреки че никога не го е искал, а тя за това е мечтала. И то да го напише, за да го прочетат всички, при положение, че тя не беше казала на никой за това.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 01:16 от FBID10205890201960036

Общи условия

Активация на акаунт