Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?
вероятно, щото ме познават и знаят, че е абсурд да си кръстя детето на някого от тях
пък и ставам много зла като ми противоречят 
Други имена, които влязоха в списъка след 2 часа тръсене са - Аисса, Миа, Ниа, Адриана...но нещо не ми харесват вече.
)
!
!Дри вчера толкова много се въртя
, че цялия ми корем се мърда
, а таткото се кефи, но на мен не ми е много комфортно при това безпирно въртене
!За име още не сме се разбрали
, защото зависи как ще се държи свеки с мен
.Мъжо настоява да е на нея, но аз ще се съглася при условие, че получа леглото което желая
.Танто за куку-ригу
!Иначе съм се спряла на имената Кристиян или Янислав (Яни)
, нещо подобно, но то нека се роди живо и здраво пък ще го мислим
!Айде това е от мен и да цункате коремчетата от мен
!
.Това е разлика огромна,само нерви си вкарах и претиснения.Та споко щом бебо си шава и хапва всичко е ОК.
успешен ден и от нас
!

нещо се беше кротнал доста за разлика от невероятно буйните предишни няколко дни. Ама се успокоявах от това което съм чела от вас--че не всеки ден бебчето ще е еднакво активно. Ами и то душа носи, нали трябва и почивка след буйната игра!
(или гимнастика или там каквото прави вътре)
Ако пък нещо са сбъркали докторите, за момиче варианта ни е Ива. На мен и двете ми харесват макар и любимото ми мъжко име да е Александър, а момичешко--Ани. Но нямаме такива в рода и не става, а са ми традиционалисти родителите и свекъра и свекървата. Следващото ще е вече на нашите. А ако имаме повече, вече ще избирам по мой избор
затова от сега си правя сметката за трето, макар и хич да не знам как ще се справяме финансово
, както правят повечето частници тук в града
Ама какво да се прави. Свършен факт. Ще трабва да съм благодарна и затова май... Ели, ама ако си имала трудов договор с тях, те трябва да са те осигурявали. Сигурна ли си че не са го правили?
Племенницата ми е Белослава - страхотно именце, Хера!
Да ме гледат колкото си искат.
Бебчето си е наше и само ние с таткото ще решаваме как ще се казва. А ако ме питате, най-голямо право имаме ние майките. Ние си го носим, ние си го гледаме, ние ще се измъчим. Та ако някой трябва да измисля име, това сме ние 
. Същото ще се получи ако излезе момиченце - пишем го с "А" . Ние си харесваме тази традиция с имената,