Азиатска козметика и грим 7

• 48 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Аз днес получих серима с Галактомицин: [iUNIK] Rose Galactomyces Synergy Serum 50ml, пачове на Etude House [ETUDE HOUSE] Collagen Eye Patch - 5pcs и крем, за който нямам никакъв спомен по чия препоръка съм го взела : [TOSOWOONG] Anti Wrinkle BTX - 40ml / Free Gift - явно е от спонтанните поръчки в замъглено състояние Satisfied   Scream

# 376
Кремът и аз съм го поръчала, чакам да пристигне. И моята покупка е от спонтанните.

# 377
  • Reasonford Manor
Това са ми последните поръчки:
Скрит текст:

Чакам още 4. И докато не ги получа няма да пазарувам Bowtie

# 378
  • Русе
https://www.youtube.com/watch?v=v-VN2Kh54IE
Много интересно клипче. Момичето говори за корейска козметика и като цяло как корейските козметични стандарти(като spf, есенции, moisturizing, etc) помагат на кожата ни.

# 379
Някой търсеше тези падове с азулен, появили са се в джолсе
http://jolse.com/product/petitfee-azulene-ultra-soothing-pads-70 … p;display_group=1

# 380
В jolse при първа поръчка някакво бонусче има ли ?

# 381
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Има, дават 3 $, но ти ги приспадат само ако поръчаш неща за над 20.  Peace

# 382
А кога би трябвало да е Mega Deal в jolse? Мислех, че ще е днес, но явно не е

# 383
Най-вероятно ще е др. седмица вторник-сряда и ще я комбинират с намалението за Св.Валентин.
В iherb вече предлагат продукти BRTC Simple Smile
https://www.iherb.com/c/BRTC

# 384
Момичета, пачовете за очи в хладилника ли ги държите и колко често ги използвате?

# 385
  • София
Jolse стартираха mega deal.
Някои серуми са на хубави цени.

# 386
  • София
Jolse стартираха mega deal.
Някои серуми са на хубави цени.

Аз не мога да видя къде е.... толкова ли съм руса....
Да ви кажа, от известно време всичко, което нанасям на лицето си, слагам и на устните... ефекта е меки, сочни и хидратирани.
Вчера ползвах тази маска - BEYOND Intensive Ampoule Mask - Ceramide. Хареса ми, серума е много гъст с деликатен аромат. Върху кожата остава лепкав слой, не попива бързо и според мен не е подходяща за ежедневно ползване, но вечерта бях доволно "омазана", а на сутринта беше попило всичко. Не остава голямо количество серум в пликчето, може би колкото за още едно нанасяне.

# 387
Момичета, пачовете за очи в хладилника ли ги държите и колко често ги използвате?

В хладилника ги държа. Слагам ги 3-4 пъти седмично. Все още не съм си изградила навик да ги слагам всяка сутрин Grinning

# 388
  • Reasonford Manor
Вчера ползвах тази маска - BEYOND Intensive Ampoule Mask - Ceramide. Хареса ми, серума е много гъст с деликатен аромат. Върху кожата остава лепкав слой, не попива бързо и според мен не е подходяща за ежедневно ползване, но вечерта бях доволно "омазана", а на сутринта беше попило всичко. Не остава голямо количество серум в пликчето, може би колкото за още едно нанасяне.
След трета ли я сложи? И аз я ползвах скоро, направо се чудех дали и какво да слагам след нея. Simple Smile Много лепкава. Пуснах 2 тампончета в останалия серум, по съвет на Виола, стори ми се недостатъчно количеството за компресирана маска.

И аз не виждам mega deal в jolse.

А това ще е следващата ми покупка.Simple Smile

# 389
  • София
При мен е през апликация на телефона видима mega deal

За грижа за устните е така. Моите харесват ексфолирането с падове с киселини и всякакви серуми за лице.

Общи условия

Активация на акаунт