Азиатска козметика и грим 7

• 47 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Два дни разносвам Air Cusion на IOPE, коледното издание.
Не е моят продукт.
Цветът е много хубав - ванилия 21 е точно моят цвят. Няма никаква разлика с врата. Чак ме е яд, че е толкова красив, защото може би рядко ще нося продукта, в по-студено време.
Не ми харесва, че се наслагва някак много върху кожата и в течение на деня се свлича и разтича. Може би е за сухи кожи, а моята е смесена. Започвам да лъщя, даже синът отбеляза вечерта, че съм станала "много блестяща".
Уж в ревю четох, че не се набива в пори и бръчки, но в моите назолабиални се настани грозновато (хем не са дълбоки) и трябваше доста да си поиграя за да го чистя и разнасям оттам.
Днес го сетнах със свободна пудра и се държи по-стабилно и прилично. Все пак забелязвам, че е започнал да се събира там, където пудрата беше по-пестелива.
Но пък и доколкото знам, къшъните не са дълготраен продукт върху кожата. Трябва да се подновяват.
Плюсовете, освен цвета: нанася се лесно, кутийката е произведение на изкуството, озарява доста кожата, така че хайлайтърът е излишен. 

# 646
Няколко продукта и за мен, срам ме е вече - хем ми се иска да опитам ново, хем толкова пари съм дала за тези, дето събират прах в шкафовете:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 00:09 от Agent Provocateur

# 647
Пристигнаха ми 2 от поръчките без доставка от Розата. От една страна голям кеф, от друга- сигурно някое нещастно корейче го е отнесло заради бъга...

# 648
Аууу какво хубаво шкафче, ама то е голяма красота, радост за окото.
И аз пак чакам поръчка 🤣

# 649
Agent Provocateur, няма да се срамуваш Laughing. Прекрасни продукти.

# 650
  • София
Прекрасно шкафче Blue Heart, размечтах се. Това шкаф в баня ли е или част от секция? Аз не съм намерила място на моите нещица за ужас на мъжът ми, засега ги събирам в голяма кутия в кухнята на един перваз, но най-изполваните неща естествено са навън,  а те хич не са малко....Rolling Eyes

# 651
  • Zagreb CROATIA
Охоо, Agent, ти направо удари в земята Мария Серт с това шкафче, много по- добре изглежда от нейното 😉👍🏻 :

Няколко продукта и за мен, срам ме е вече - хем ми се иска да опитам ново, хем толкова пари съм дала за тези, дето събират прах в шкафовете:

Скрит текст:

# 652
Agent Provocateur, няма да се срамуваш Laughing. Прекрасни продукти.
Аз се срамувам от голямото трупане, не от подборката! Grinning Grinning  И като се познавам бавно и славно ще си ги употребя, къде по лице, къде по лакти и пети, като им изтече срока Grinning
Охоо, Agent, ти направо удари в земята Мария Серт с това шкафче, много по- добре изглежда от нейното 😉👍🏻 :

Прекрасно шкафче Blue Heart, размечтах се. Това шкаф в баня ли е или част от секция?
Прекрасната Мария имам много да я гоня, но шкафът ми е много по-прелестен, вярно е и понеже аз правих дизайна на баните, когато ги ремонтирахме си присвоявам комплимента най-безсрамно...
Скрит текст:
.... шкафове за баня са, немски! 2 един до друг, вградени в стената и гледани отпред имат визията на просто, изчистено огледало, но побират тонове. Под мивките (успяхме да вкараме с труд и вазелин и двойни мивки в нашата баня)  закачен за стената шкаф е от Икея с 4 огромни чекмеджета, които поемат останалата част от "благото". Изобщо много съм доволна как се получи - семпло, изчистено, много функционално - сиво, кафяво и мръсно бяло, много скандинавска естетика гонех в проекта, и само в мазето ММ се разбунтува и едни бели по проект стени станаха светло сини, но и това ще коригирам някой ден!

Простете ми, че ви занимавам, но всеки, който се е мъчил да направи нещо хем функционално, хем красиво с ограничен бюджет ще ме разбере Simple Smile
И за да не съм съвсем офф вчера се чудех кое по по-доброто решение - да си направя 2 различни сутрешни и 2 вечерни рутини (1 с западни продукти и 1 с корейски) или да смесвам и да импровизирам, според текущите нужди на кожата. То ясно, че нуждите определят продуктите... вие какво ще кажете?

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 16:24 от Agent Provocateur

# 653
  • София
Смесвай и импровизирай смело! Достатъчно добре си познаваш нуждите на кожата. Съветът ми е единствено да внимаваш с новите продукти.

Явно съм на пролетна вълна, защото ме влече да купувам леки хидратиращи кремчета и слънцезащита.
Поне се спрях на слънцезащита на тичане. Мисля, че cosdna-нах всякакви водоустойчиви варианти и накрая се спрях на добрата стара Missha. Филтрите са прилични.

# 654
  • Zagreb CROATIA
Да похваля JOLSE -то, нещо ги е ударила експресната вълна ..., на 28.01 вечерта пуснах поръчка и днес ме чакаше пред вратата ...😳🤩
Явно са заработвали здраво предновогодишно ... а сега ще ги чакаме  да изтрезняват ... 😉😂

# 655
  • София
Браво на jolse. Розата пък днес ме изненадаха с цена на пратката под 10 долара, което отдавна не се е случвало. Не че поръчах много неща, но ми се струва наистина по-ниска.
LOTUS, пиши как е червеният серум. Днес и аз го поръчах, но докато се дойде сигурно ще стане март.

# 656
Lotus, хубави покупки и наистина много експресна доставка. Дано и моите от мегадийл скоро пристигнат Simple Smile

Много ми харесват ревютата на Дректор Пи. Поръчах Real Barrier Extreme Cream по нейни препоръки.

Пробвах PURITO Snail All In One BB Cleanser  и не го разбрах този продукт... Уж хибриден ама не мие добре, люти на очите, т.е. за сваляне на грим не става, само като пяна е твърде силен, пълна противоположност на Defence Barrier Ph Cleanser, който е супер . Като цяло до момента имам или съм тествала почти всичко на марката и това, и серума с вит.Ц са пълно разочарование.

# 657
Това сигурно е обсъждано много пъти и рових в темите назад, но тези кутии от Jolse така ли си пристигат, независимо от сумата? Тоест, въпреки че са над 30 лв. не отиват на митница? Заформила съм една кошница за 37 долара в YesStyle и сега се чудя да рискувам ли, да не рискувам ли... Ще взема да се прехвърля към Jolse ако кутията ще ме чака на вратата Simple Smile

# 658
Valandin, когато започнах да се интересувам от темата си направих труда да прочета всички теми подред. Повярвай ми - помага!

# 659
  • Zagreb CROATIA
Това сигурно е обсъждано много пъти и рових в темите назад, но тези кутии от Jolse така ли си пристигат, независимо от сумата? Тоест, въпреки че са над 30 лв. не отиват на митница? Заформила съм една кошница за 37 долара в YesStyle и сега се чудя да рискувам ли, да не рискувам ли... Ще взема да се прехвърля към Jolse ако кутията ще ме чака на вратата Simple Smile

Valandin, за разяснения - на лични ... 🤐

Общи условия

Активация на акаунт