👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 47 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Sunshine state
Ясно, ще се разделим на харесващи и не харесващи Божка. 😂
Дано и Нина не се запише отново за участие, че вече в повечко ще дойдат истериите. 🤣

# 61
Не можеше ли Гичка да е су-шеф?

# 62
  • Испания
Не можеше ли Гичка да е су-шеф?

"Су-"? Едва ли. Може "ку-".   Подходящ контрапункт на Виктор.

Скрит текст:

# 63
  • Sunshine state
Еее, Гичето така ми липсва! Голям смях беше с нея Simple Smile Един образ лато нея хич няма да върна.

# 64
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Смайлис, благодаря много, че ни припомни моменти от култовото участие на Гичето.  Joy
Дано и в този сезон има подобна шматка, която да ни веселИ.

# 65
  • София
Записвам се при вас, но не знам до колко ще мога да ви следя и да пиша, защото съм по-голям фен на МШ. Миналата година съм изгледала всички епизоди на ХК, но много често това се случваше чак в събота и неделя.

Гледам тези дни една реклама в метрото на някакви спагети на Маги полуфабрикат и се чудя на рекламата Божана ли е, не е ли. Ако е тя ми се вижда много странно човек, който се има за добър готвач ( а вероятно е и такъв) да рекламира подобен продукт.

# 66
  • Испания

Гледам тези дни една реклама в метрото на някакви спагети на Маги полуфабрикат и се чудя на рекламата Божана ли е, не е ли. Ако е тя ми се вижда много странно човек, който се има за добър готвач ( а вероятно е и такъв) да рекламира подобен продукт.

Защо? Хората рекламират, защото им плащат, а не защото харесват продукта.

Ако е тази, не е Божана:

# 67
Може тези спагети на Маги да са по-хубави от нейните и тя да се е навила да участва Simple Smile

# 68
  • София
Не е тази, не съм я виждала по телевизията, само вътре във влакчетата на метрото, като постер или не знам точно как се води.

То е ясно, че е за пари, ама не го възприемам някак си аз.  Simple Smile

# 69
Божана рекламира някакви Маги нудълс... Постоянно ми излиза като реклама в ютуб Rage

# 70
  • София
Явно това е било.  Grinning

# 71
# 72
  • софия
Абре те тримата 'големи ' рекламират кренвирши и прах за пране , вие се чудите на Божана Simple Smile

# 73
Pinko и аз в твоя отбор за убиване.Blush Много даже харесвам Божана.
А още повече харесвам рекламата, добре направена, с много красиво плейтнати чинии и за разлика от крясъците от предната, с които ме стряскаха, сега мелодията е много сладка. Really 🥩🥗🍝

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 11:53 от 2109beforeGDPR

# 74
  • Mediterraneo
Гичето беше култова! Надявам се обаче да не пробутват стереотипни образи всеки сезон.
Не понасям Божана, пък нека може да говори със сложни изречения( друг е въпросът какво се казва със сложното изречение, ама карай).

Общи условия

Активация на акаунт