Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 260
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
  • DE
И да имам голяма стая повече от 160/200 не ни е нужно, ще има да се гоним из него Mr. Green
И е ужасно непрактично за поддържане, огромни чаршафи, великански матрак...
Винаги съм се чудила на американците по предаванията от типа "Търсене на дом по света" - като кажат леглото е малко.

# 601
Моята спалня е 2 на 2 с два отделни матрака .Изключително съм доволна,малкия особено както спеше при нас до скоро .

# 602
  • Canada
Calli, поздравления! Чудесен се е получил интериорът! Чакаме снимки на други твои творения. Simple Smile

# 603
Calli, поздравления! Чудесен се е получил интериорът! Чакаме снимки на други твои творения. Simple Smile

Благодаря, Polar Bear! Готови сме с всички стаи, трябва само да направя снимки Simple Smile

# 604
  • Варна
Аз май съм пропуснала на Calli снимките.

# 605
Не си Hands V Бежовата стая, която стана бяла е нейната Simple Smile

Аз този диван с възглавничките в синьо (много специфична шарка имат) си го спомням от търсене на подходящ килим - и размер и цвят, паркета беше стария... Миналата пролет. Но името на потребителката беше друго... Или се бъркам нещо Rolling Eyes

# 606
  • Canada
Друго беше името, да. Аз пък помня масичката. Simple Smile

# 607
  • Варна
Еее браво, сега си спомням!

# 608

Doris, в тази тема, на 28 страница са снимките.

Peneva_a и Polar Bear, да, същата съм, но и аз не помня как се казвах и не ми се търсеше, защото от края на пролетта не съм влизала тук Simple Smile.

# 609
Еееее, сега ние ли да те търсим Smiling Imp каквито сме "следователки". Че покрай твоето питане имаше добри попадение и за десени на килими... и за масичките... а и схеми за разположение и размери на килими спрямо диван и спрямо размер на стаи Wink

ПП: Намерих! "Интериорен SOS /9/" след 30та страница... дивана, размери на килими и масичката Wink Аз заради позиционирането на килими, спрямо диваните се разтърсих... Нивиана беше дала полезни съвети там, ако на някой му е интересно и полезно. И коментирахме и масичките, точно покрай твоето питане, но с много полезни коментари Simple Smile и от Нивиана, и от Polar Bear...

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 17:58 от peneva_a

# 610

ПП: Намерих! "Интериорен SOS /9/" след 30та страница... дивана, размери на килими и масичката Wink Аз заради позиционирането на килими, спрямо диваните се разтърсих... Нивиана беше дала полезни съвети там, ако на някой му е интересно и полезно. И коментирахме и масичките, точно покрай твоето питане, но с много полезни коментари Simple Smile и от Нивиана, и от Polar Bear...

Пенева, голям си детектив:). Ха ха, аз и името на темата не съм запомнила дори 😊... май там съм питала за съвети. Да, Нивиана ми каза защо не се връзваше икейския килим, Polar Bear се беше включила със съвети за масичката. Както написах в първото мнение в тази тема - ценни съвети получих от вас Simple Smile.

Сега имам въпрос за картините в спалнята - рамките остават, обаче картините в този вариант не ми харесват. В момента сложих каквото имах, но не се връзват и искам да ги сменя. Моля дайте идеи с какви и кои да сменя. Цветовете в спалнята са черно, бяло бежово и златисто.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 04:00 от Calli

# 611
  • Горна Оряховица

Пенева, голям си детектив:). Ха ха, аз и името на темата не съм запомнила дори 😊... май там съм питала за съвети. Да, Нивиана ми каза защо не се връзваше икейския килим, Polar Bear се беше включила със съвети за масичката. Както написах в първото мнение в тази тема - ценни съвети получих от вас Simple Smile.

Сега имам въпрос за картините в спалнята - рамките остават, обаче картините в този вариант не ми харесват. В момента сложих каквото имах, но не се връзват и искам да ги сменя. Моля дайте идеи с какви и кои да сменя. Цветовете в спалнята са черно, бяло бежово и златисто.

черно-бели?

# 612
Тези "камъчета"  са много сладурски, но ако намериш в няколко различни цвята (може да не са един размер)... и то подредени не "на редичка" Hands V
Doris беше пускала в тази (маи и в предишната) тема схеми подреждане на картини, огледай за идеи...

# 613
  • Mediterraneo
На черно- бяла спалня бих сложила картини в ярки цветове, червено например ми е чудесна комбинация с черно- бялото. В твоя случай гамата на картината с камъчетата е ок заради златистото, което казваш, че има в спалнята.

# 614
Няколко идеи от vivre

Белите ти рамки се сливат със стената, бих сложила тънки черни с бяло или светло паспарту, дървени по-дебели пак със светло или бяло паспарту... или бели с наситен цвят... всичко според картините все пак Hands V Така с бяло и бяло върху бяло се губи Wink

Или такъв тип пано

Общи условия

Активация на акаунт