Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 33

• 47 288
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
А какво включва поддръжката при Ваклин?

Всичко - ток, зелени площи, охрана, почистване, е няма басейн и кортове Simple Smile

# 226
Е, поне има зелени площи.

# 227
  • София
Декември месец бяхме в Луксимо за проекта Черковна резидънс. И на нас ни хареса мястото, близо до центъра, до новостроящото се метро, затворен комплекс с инвеститор Pipe Sistem портфолиото им беше главозамайващо Simple Smile - Софарма тауърс, прословутата наклонена сграда срещу IEC и т.н Три етажа подземни паркинги, бяха останали 3 тристайни и няколко паркоместа. Пазарува се доста явно Simple Smile Както каза един брокер на Арко '' играчи''. Предполагам, че и на Нове с бързи темпове ще разграбят 14те блока.

# 228
Това на Ваклин за кой квартал става въпрос?

# 229
Това на Ваклин за кой квартал става въпрос?

Лагера

# 230
А като одъртея, щеискам да плащам за корт и басейн по 100 лв от пенсията си, която в примерно, 300 лв.
Не ща да плащам цял живот наем, рекет, каквото
Въобще не става дума за рекет, а да се поддържат градините и общите части. По-горе вече споменаха какво се случва, когато част от съседите престанат да плащат. Всичко става в бурени и мръсотия, а това сваля цената на имота. Да не говорим, че имайки пари за относително скъп имот вероятно няма да разчиташ на пенсията на старини. А и да разчиташ само на нея. Винаги можеш да продадеш хубавия имот в затворения комплекс и да си купиш нещо по-малко и евтино в кооперация без такси.

Нали се сещате, че след 20 г. поддръжка на частен басейн ще е безумно скъп лукс. Харесват ви затворените комплекси, защото предлагат нещата, които общините не вършат добре - чиста и уютна среда, поне около дома. Но това е самозалъгване, не е възможно всички поотделно да компенсираме некачествената градска среда. Тази идилия могат да си я позволят само най-големите тежкари.

# 231
Защо вече 5 страници се обсъжда басейн, който никъде го няма?

# 232
  • София
Ами в този студ, гладен купувач басейни сънува.... пак по-добра тема от мръсния въздух...в Сф

# 233
Е в Лагера не е ли точно комплекса с басейна?

# 234
Някой не каза ли преди малко, че Ваклин няма басейн?

# 235
Представям си как ставам в 6:00 за работа, тичам към банята, към кухнята, обличам децата,..... чудя се кое първо да подхвана, но намирам малко време да зърна басейна през прозореца, да помечтая. ...... Та в края на годината може да се окаже, че я съм посетила басейна два пъти в годината, я не съм. И за какво да плащам целогодишно за тази зарибявка, след като мога да си платя кефа и да ида на всеки един басейн?! Ама пък няма да мога да се похваля, че живея в тузарски комплекс със СОБСТВЕН басейн.....

# 236
Ха, че той басейнът не е за теб, а за децата ти лятото. Те могат да прекарват часове там, вместо на улицата.

# 237
Мен басейна ме отблъсква, мразя подобни как да кажа, споделени блага с неясна хигиена. Така или иначе басейн във Ваклин и Нове, мисля няма.

# 238
Е в Лагера не е ли точно комплекса с басейна?

Как се казва този комплекс?

# 239
Представих си басейн и народа около и в него от 14 блока съботно-неделно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт