Случи ми се нещо странно XIX

• 85 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Bарна, морето, сините вълни
За съжаление вярвам, че може да бъде направена магия...
Не е хубаво да се говори за починали, но баба ми от страна на мама цял живот с това се занимаваше. Не харесваха баща ми, който е втори мъж на мама. Настроиха дори сестрите ми срещу нас. Аз, разбира се, бях много мразена, та нали съм дете от втория...
Намирали сме, конци, свещи, писма, заровени свещи в пръстта, взимали са пръст от гробищата, с нея се прави магия за смърт. Чували сме ужасни разговори.
Все се мъчиха да ги разделят и няколко пъти успяха.
Единственото, което помагаше е да бягаме далеч от тях, това е посъветвала мама, приятелка гледачка, на която дори са ме кръстили. До 7 годишна сме живяли на 6-7 места. Не знаеха ли къде живеем, всичко беше наред, но научат ли, всичко тръгваше надолу. Виждала съм много грозни сцени, които едно дете не бива да вижда...
Баба ми почина преди 4 години, дядо ми преди 2. Малко по малко всичко влезе в релси.

# 631
  • Sofia
Годината в която татко почина,няколко месеца преди да се случи,бях видяла изсипана пръст на изтривалката пред вратата...усещах,че е на лошо Disappointed Relieved

# 632
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина не знам как го правят, може би с много негативна енергия, но влияе на хората.
Аз самата съм вярваща и не бих стъпила при врачка, но има хора, на които целия им живот е такъв. Болна психика, да се месиш в чуждите животи.

# 633
Стига бе хора... и това от кръвни роднини.. Expressionless Бягайте далеч от такива изроди Rage

# 634
Четох, че магиите ги хващат тези, които вярват в тях. Не го приемам за аксиома, но не се страхувам много от магии, особено от черните. Колко нещастен трябва да си, за да направиш на някого друг черна магия? Смятам, че чистите и добри души, магии не ги ловят. Доброто е по - силно от лошото и го отблъсква.

Все пак имам случай с една баба, аз така и не съм я виждала, но живяхме в една къща. Мисля, че съм споменавала в темата. Тя живееше на приземния етаж, ние на последния. Още от преди да знам за нея, когато качвах първите стълби на къщата усещах една тежка енергия и направо тичах по стълбите нагоре към нашето етажче. Тогавашния ми приятел каза, че тя прави магии и затова всички в родата страдат от нещастна любов. Когато почина, енергията за, която ви споменах изчезна, както и всеки намери своята половинка, а тези с партньор подобриха отношенията си. Странна работа Simple Smile

# 635
Сега се сетих за една история с братовчедка ми. Като беше бебе на около годинка някъде изведнъж нещо се разболя. Водиха я на какви ли не доктори, но всички казваха, че е здрава и нищо й няма. Но в същото време те не спираше да плаче по цял ден, много бързо отслабваше, абе изчезваше това дете и най- гадното е че никой не знаеше как да й помогне. Така беше почти около месец. Накрая леля ми реши да я заведе на врачка. Докато видяла братовчедка ми, веднага казала, че имало някаква баба в съседната къща, която много мразила цялото семейство на леля и направила магия за смърт в семейството. Казала също, че под външната чешма на двора имало скрит сапун, който с времето се разпадал и когато се разпаднел, смъртта щяла да настъпи. Та, прибират се и леля веднага намира въпросният сапун, който бил целият напукан и почти се смалил. Щом го махнаха, братовчедка ми буквално живна за ден. Нямаше и помен от онова слабо и изтормозено дете. След като махнаха сапуна, в рамките на една година въпросната баба погреба двете си деца и сестра си Dizzy Face

# 636
Не прави, това, което не искаш да бъде сторено на теб.. Такива хора, винаги си плащат накрая.

# 637
Аз не знам дали има магии, но карма има със сигурност. И тя се предава на децата, и после на техните деца, и т.н. Може би бабата не е правила магии, но лошотията й, негативните й мисли, ги е предала като карма на младите в семейството.
Аз имам далечна роднина, която много кълнеше и завиждаше дори на най-близките си. Подозирам че и магии правеше. За съжаление след време децата й платиха за злобата й много висока цена.
Наистина вярвам че Господ забавя, но не забравя.

# 638
  • софия
Ще ми се смеете, но и аз понякога имам чувството, че баща ми витае около мен. Не знам как и под каква форма, не мисля и че е постоянно, но има моменти, когато го усещам. Факт е, че въпреки всички щуротии, които съм правила и каши, в които се забърквах на младини, винаги в последния момент нещо ме измъкваше от ужасни ситуации. Странното е, че откакто се роди детето, това се ''прехвърли'' върху нея - тя е много буйна, често висим в Пирогов, но лекарите все казват, че най-лошото се е разминало на косъм. Може да е минала под негова защита Simple Smile
Таис и аз мислех,че съм луда,но няколко години след като почина баща ми аз на ум разговарях с него.В трудни моменти сякаш чувах гласа му,който ми казваше "Спокойно моето момиче.Всичко ще е наред"и това ме успокояваше.
Преди един месец се случи нещо от което се ужасих.Щяхме да правим година на майка ми Със сестра ми отидохме да поръчаме никролог.Поръчахме го и двете го прочетохме след което го залепихме на входа.Майка ми има сестра близначка,която е жива и дано дълги години е жива и здрава.При техните имена само първата буква е различна.Те са еднояйчни близначки.Седмица след годината на майка сестра ми ми разказа какво се е случило.На никролога е било написано името на леля ми.Объркали са първата буква.Този никролог е стоял цяла седмица на вратата със снимка на която двете ужасно много си приличат и никой не е разбрал за грешката.А на самата година на гроба,леля много се разстрои и каза че сякаш вижда себе си
Щом са еднояйчни близначки имат ли снимка на които не  си приличат?
Иначе за магия/клетва знам че хваща от човек, който те е къпал (демек баш близък трябва да е).
Аз като цяло вярвам повече в кармата и по-точно в кармата на рода, дори и имаше и нещо за "неродените" деца, демек абортите на майка ти, баба ти и така нататък, т.е. това също ти променя съдбата.

# 639
  • Sofia
Това не го знаех за къпането...баба ми ме е къпала,също сестра ми и дъщеря ми и все нещо си мърмореше докато я миеше,уж било против уроки Disappointed Relieved дано не я е проклела и нея...има дългогодишна връзка,но нещо не е съвсем ок май положението...при сестра ми също,на 40год е,няма деца,има някаква връзка,но според мен е също доста проблемна Cold Sweat

# 640
  • Варна

Щом са еднояйчни близначки имат ли снимка на които не  си приличат?
Иначе за магия/клетва знам че хваща от човек, който те е къпал (демек баш близък трябва да е).
Аз като цяло вярвам повече в кармата и по-точно в кармата на рода, дори и имаше и нещо за "неродените" деца, демек абортите на майка ти, баба ти и така нататък, т.е. това също ти променя съдбата.

Какво имаш предвид с това за абортите? Наистина ми стана интересно.

# 641
Да пиша и аз. Онзи ден се търсе логично обяснение за намерената обица, днес ми се случи. Преди 7-8м закарах мм на работа, че заминаваше командировка и не искаше толкова време колата му да стои на паркинга пред фирмата, които през деня всеки влиза и излиза. На отиване той кара, имаме отделни ключове. Даде ми ключа да не го загуби (абсолютно винаги си го взима, не знам защо този път ми го даде), на връщане карах с моя, понеже на моя са всичките ми настройки и не ми се занимаваше да размествам. Сигурна съм че го пуснах в чантата си. Прибрах се вкъщи и първата ми работа беше да му оставя клча в кутииката за ключове. Бе обърнах си цялата чанта- няма го. В колат го търсих- и там няма. Приех че е изгубен и не съм се занимавала повече. Сигурна бях че е паднал пред офиса му понеже там го пипах последно. Днес сина ми си изпусна количката зад леглото и бръкна да я извади и извади ключа 😲😲😲 Преди месец правих основно почистване и местихме всичко, отделно че често ми пада телефона зад леглото и винаги за да го извадя трябва да го дръпна. А за да го извади сина ми е бил между леглото и стената.... Не е възможно просто да си е бил там през цялото време... Не мога да намеря никакво обяснение.

# 642
История от майка ми:
Майка си върви из пазара,една циганка продава дървени лъжици.Циганката привиква майка да си купи лъжица,а майка й казва,че си има и не й трябва...След няколко дни майка прави яхния и я бърка с дървената си лъжица.Лъжицата се счупи на 2 в долната част (за загребване). Майка не обича да готви и рядко й се налага да я ползва тази лъжица.

# 643
История от майка ми:
Майка си върви из пазара,една циганка продава дървени лъжици.Циганката привиква майка да си купи лъжица,а майка й казва,че си има и не й трябва...След няколко дни майка прави яхния и я бърка с дървената си лъжица.Лъжицата се счупи на 2 в долната част (за загребване). Майка не обича да готви и рядко й се налага да я ползва тази лъжица.

Според мен, когато беден човек ти предлага да купиш нещо от него, не трябва да се отказва, защото може би в този момент човекът е гладен и вижда в теб последна надежда да изкара за един хляб. Важното е майка ти да осъзнае това, да се научи да бъде съпричастна и за изглеждащото на пръв поглед най-незначително нещо. Но не само тя, всички трябва да се научим на това.

# 644
  • софия
Starbright, чела съм разни статии една теория беше че има значение дали си родена като първородна, а всъщност е имало аборт преди теб, тоест ти се раждаш втора, но със "задълженията" на първородното. Потърси лекции на Аида Марковска, много са интересни, просто малко ми се поомеша информация по темата, която съм чела от различни източници.

Общи условия

Активация на акаунт