Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е вероятността за бременност при закъснение на менструацията и положителен тест?
Какво представлява биохимичната бременност?
Кога е най-доброто време за тестване при забавяне на менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е вероятността за бременност при закъснение на менструацията и положителен тест?
Ако има закъснение на менструацията и тестът е положителен, вероятността от бременност е висока. Важно е да се направи повторен тест, ако остава несигурност, особено в случай на двойни линии върху теста. Необходимо е да изчакате подходящото време за ултразвуков преглед, за да потвърдите местоположението на бременността.
-
Какво представлява биохимичната бременност?
-
Кога е най-доброто време за тестване при забавяне на менструацията?
-
Какви са симптомите на ранна бременност?
-
Възможно ли е да имам бременност и да изпитвам симптоми, подобни на менструация?

! Нова съм , но следя и от известно време изчетох всичко свързано с бременноста което се пише тук. Последният ми цикъл беше на 7.01.2019 и продължи 6 дни . Имам следното питане , тъй като из всички отговри не намирам точно това което търся . От почти два месеца с приятеля ми правим опити за бебче и то доста упорито .. (да вметна , че съм с обърната матка, поне според АГ при когото ходих) та .. спазваме дните на овулация и т.н.т Като цяло правим секс през ден , а в дните на овулацията почти всеки ден . Може би си втълпявам някваки симптоми , защото много го искаме , но от два дни (все още не ми е закъсняло) изпитвам болки в кръста , вчера сутринта се събудих от боцкане в корема , изпитвам дискомфорт в яйчниците (но не като обичайните ми симптоми преди цикъл) . Изчаквам още малко преди да направя тест , искам да е поне ден след закъснението , но вече нямам търпение
Някоя от вас имала ли е подобни симптоми ?