Разведена с нов мъж

• 13 596
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
Скрит текст:
разделих се с мъжа ми преди почти 3години, разведохме се преди година и половина...имаме 2 деца...преди 5 месеца се запознах с един прекрасен мъж...и той разделен с жена си и с дете. Първо се криехме от децата...после и те разбраха...излизаме заедно всички...ходим по екскурзии...детски центрове..кино и тн...запознахме се и с родителите ни...с приятелите...той лека полека започна да спи вкъщи..говори за това да живеем заедно и за сериозни отношения...даже като на шега е споменавал за сватба и бебе. Мъчи ме това,че той идва да спи вкъщи...говорили сме, че ще живеем в моята къща заедно...не в неговата, защото така е по-удобно за децата за училище. Но той примерно идва 2 вечери и на 3тата си отива в тях...и така от 7 дни в седмицата 4 примерно е при мен...3 у тях. Казва,че трябва и там да ходи и да се появява ..за да види родителите си и да се обръсне..изпере и тн. Когато взима детето си от майка му си спи с него у тях си.
Той решава кога ще спи вкъщи и кога не...кога ще се видим и кога не. Като цяло във всеки свободен миг е с мен.
Кога ли ще се пренесе вкъщи? Време ли трябва да мине? Лека полека ли?
Скрит текст:
Не искам да пришпорвам нещата и съм го оставила той да действа. 5 месеца сигурно са кратко време за такива големи промени?
Задавала ли си тези въпроси на него?
И какво ти отговаря?

# 31
  • Linz
Аз съм на доста по-различно мнение от останалите. Но истината е, че само той може да ти даде отговорите, които търсиш. Просто един откровен разговор с него?

# 32
Опит с повторен брак нямам, но съм била на мястото на дъщерята на авторката и повярвайте ми шансът да попаднеш - От трън, та на глог е много голям! А от това най- много ще страдат децата.

# 33
  • Бургас
От трън, та на глог е много голям!
Та затова, вместо да му създава уют и комфорт, чудейки се  как по-бързо да го прикотка, да си даде сметка тя какво иска. Нека малко да го позанимава в битовизми, да поизисква - да види как ще реагира и дали няма сам да поразреди "гостуванията".  За пет месеца и сбирки само за "иху-аху", трудно се разбира колко може да разчиташ на един човек и дали не е само за "иху-то и аху-то" с теб...

# 34
Опит с повторен брак нямам, но съм била на мястото на дъщерята на авторката и повярвайте ми шансът да попаднеш - От трън, та на глог е много голям! А от това най- много ще страдат децата.

Да, защото решенията за съжителство и брак масово се вземат на основа “искам сериозна връзка” и туй то.

# 35
За първи път да не прочета мантрата : Зарежи го , бягай с 200. Не моа повярвам. Или съм го изтървал тоя пост в калабълъка ? Wink

# 36
Ами постепенно ще се случат. 5 месеца е много малко време, никоя майка няма да си прати детето с преспиване,  докато не се е запознала с другата жена и не се е уверила,  че нещата са сериозни.
Айде бе? Отговорността е негова, когато са с него. Не ме интересува в нейно присъствие ли ще спят или няма. Да се оправя. То все едно бившият тръгне да се запознава с настоящия, че да е спокоен за децата. Нормално ли ти се види?

# 37
Аз бях по-предпазлива и изчаках 6 месеца докато запозная приятеля ми (сега съпруг) с децата. После още 8-9 месеца излизахме заедно, той идваше на вечеря у нас, но никога не е оставал да преспива, нито веднъж. След това се оженихме и чак тогава заживяхме заедно за постоянно. Обаче мъжът ми няма дете от първи брак и не знам как би било, ако имаше.

Не бързай за никъде, после като сте винаги заедно може да си мечтаеш за малко време сама, ама няма да има Simple Smile Гледайте си хубавите моменти Simple Smile Той има дете, ти имаш деца - не сте на зор за бебе! Така ги виждам аз нещата поне. Има време и това да стане като решите.

# 38
Докато не заживеят двама души заедно , не може да се каже ще си паснат ли , няма ли. Не го бави много момента за да разбереш един за друг ли сте или всеки по пътя си.

# 39
Между другото да, винаги има изненади, когато заживеете за постоянно. Важното е да няма големи разминавания, това битовизми и подобни лесно се нареждат тогава.

# 40
  • София
Само искам да кажа, че ние не си правим само ихо аху с него...на против...много приятно изненадана съм с какво желание ми помага както за децата, така и в домакинството и във всичко. Също така и плаща много неща...нямаме проблем с парите.

# 41
Всичко това е чудесно. Изживей си хубавите емоции и не се тревожи. На мен и досега ми е много готино да си спомням за началния ни период с мъжа ми, аз обаче се бях пуснала по течението и за нищо не съм се тревожила. Хем моят е бил доста повече вечери без  мен, а аз у дома с децата, и с приятели си е излизал по заведения сам и т.н. Мен ми беше толкова добре, че друго и не исках.

# 42
Щом се разбирате чудесно, не натискай излишно да се пренесе напълно. И за мен 6 месеца не са много време да се събереш с нов партньор и то след неуспешна връзка и деца. Дай си време да видиш и кривиците, а те неминуемо излизат след време. Няма как да е само цветя и рози, със сигурност има и неща в новият ти приятел, които ще те подразнят. Добре е да ги видиш по-рано и да прецениш дали си ок с тях, отколкото след като се съберете и да ти дойдат като гръм от ясно небе.

# 43
Дай си време да видиш и кривиците, а те неминуемо излизат след време. Няма как да е само цветя и рози, със сигурност има и неща в новият ти приятел, които ще те подразнят. Добре е да ги видиш по-рано и да прецениш дали си ок с тях, отколкото след като се съберете и да ти дойдат като гръм от ясно небе.

Да де , ама те някой/доста неща излизат като се съберете. По добре по рано да си видят взаимно кривините за да се отрезвят и преценят ще бъде ли или няма да го бъде.

# 44
Етапа, на който сте сега ми се струва добър, като се има впредвид малкото време, от което сте заедно. Няма смисъл от бързане, остави нещата да се случат естествено. Началния период, в който сте сега е един от най-сладките, наслади му се.

Общи условия

Активация на акаунт