Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 640
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Честити бебета на Вилимили и Кети!!![/color]
Аз докато се притеснявах да не започна да раждам преди деветия месец сега се оказва, че още поне 2 седмици няма да родя. Това го казват докторите.Малко съм разочарована Cry. а аз си мислех, че вече ми е време.След вчерашния преглед диаметъра на главата му е 91,7мм, но не ми казаха около колко кг е Thinking. ако някоя от вас има подобно изчисление може да сподели Hug

# 91
 Здравейте мамита! Целувки и прегръдки на родилите, а на другите - ето нещо интересно за четене

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0

И преди всичко много позитивно! Не се оставяйте на безпокойствата!!! Голяма част от проблемите са по-скоро в главата, а от там и в това, което се случва.
    Така е и с кърменето. Препоръчвам ви да почетете нещата в КЪРМЕНЕ - ще се почувствате по-спокойни и уверени! Аз лично, въпреки че веднъж съм минала по този път, ги чета с интерес!!! Въобще, при мен "психотерапията" има резултат!!!!
 Peace

# 92
Aз също незнам никви мерки и теглилки  Crossing Arms В понеделник ще разбера.
yolk кви са тия яйца дето ги слагате  newsm78  За кво са?

Пингвина тази тема съм я чела ама за съжаление в Бг нещата не са толкова розови  Hug
Но е добре все пак всяка от нас да се настрои позитивно и без страх да отиде в родилна зала.
Късмет на всички  newsm10

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 19:29 от Ренито

# 93
fiona, аз писах за прането на столчето. Изпрах плата в пералнята на 40 градуса с прах и течен препарат, два пъти пуснах изплакване, а бъдещият ни татко хвана самото столче и под крана на душа с препарат го изтърка едно хубаво. Ние го взехме 2 ръка от една мама от форума и беше доста зацапан, но след тези процедури светна. Можеш сега да го изпереш и да го покриеш с найлон от този най-тънкия, който се използва по ремонтите.  Wink

Имам една идея, не зная обаче дали е коректна спрямо сп. "9 месеца"  Cry Хрумна ми от въпроса на Надето за техните лекции и от неприятния факт, че другата седмица ще трябва да си стоя повече вкъщи и да кротувам  Cry Та, понеже лекциите се провеждат само в София, а наистина са много полезни и практични, да взема да ги препиша в едно файлче и да си ги имаме всички. Никак няма да ми е затруднително понеже пиша на десетопръсната, а и време ще имам много. Какво ще кажете??

# 94
Pearly супер идея за нас които сме далече!Стига да ти се занимава! Peace
Ще трябва да ти дадем медал после за активността!

Рени справих се най-накрая!Сега се гордея много и се чудя как съм била толкова зле,ама то едно нещо като не го знаеш е така!
Хайде поздрави на всички ви и да се пазите! Stop

# 95
  • София
Ех, няма още бебета днес за съжаление  Wink
RAVIA де този късмет, от твоите уста в божиите уши, това да съм следващото мамче Hug А и няма да е лошо да се увеличи броя на момченцатата newsm05
Fiona, ей голяма късметлийка, все така да ти върви, най-голямото късметче ти предстои в най скоро време newsm30
Eli83 и си си намерила буквичка, според мен ако спрягате някое има с В, това е вашето име Peace
Tizija аз със сигурност се разходих и заради теб Hug Беше много приятно, прохладно беше, поне през повечето време, чак като си тръгнахме ни стана много горещо. В парка имаше страшно много мами с бебета, ние с мъжът ми заглеждахме всички- я бебето, я количката Laughing
Днес бебо е доста активен newsm78 аз се майтапя с бъдещия тати, че се гласи да излиза, а той ми вика, че съм тормозила бебо и то усеща, че едва ли не го гоня и не му било комфортно Joy
Ама и малко се притеснявам, защото каква е тази активност, не знам newsm78
При вас как е мамчета?
Лека вечер, аз отивам да похапна, че мъжат ми сготви 1dating

# 96
Здравейте, дъждоносни мами! Grinning
Честита бамбина на vilimili и татито, да им е жива и здрава, и много, много щастлива newsm44 newsm30  ylinfant
Равиа, радвам се, че стабилно се възстановяваш! newsm10
Пингвина, това го бях чела преди, наистина много ме впечатли и позитивира!
Тizija, Надето е права, че трябва да почнем да мислим и харесваме и чрез бебешките душици. Пък и за сладък майтап, за настроение би могла поне веднъж да го облечеш така бебчо.
Но все пак имам идея, която може да ти хареса: Казваш на твоята приятелка, че няколко пъти преди разходка го киприш юнака с тези дрешки, и той толкова се кефи, че тутакси така доволно ги напишква и..., че памперса не удържа Joy и се налага да го преобличаш! newsm62. Пък и не се знае, докато се роди, англичаните какви ще ги свършат.
Спокойна вечер на всички!  bouquet

# 97
Днес определено ми беше от ония дни когато само ми се лежи smile3524 Даже цял ден нищо не ми се ядеше, да не повярва човек, ама ей сега през нощта ще се става newsm55 Вчера бях малко по магазините и си харесах количка - Peg Perego Venecia, само дето цветовете им са доста ограничени и тъмни, но количката изглеждаше доста добра. Приготвих и багажа за родилна зала и някои неща за след това, но дрешки за болницата още не съм купила.

Тиция, намирам идеята за костюмчето много сладка и освен това е нещо различно. Аз лично имам спортни блузки с емблеми на англ.национален отбор и винаги съм ги намирала прекрасни! А и в Англия имат такива сладки спортни дрешки и аксесоари за деца, че направо те кара да си купиш.

# 98
pearly, не знам какво ти е столчето, но на моето пише само пране на ръка. Важното е, че твоето се е изпрало, но другите мами да внимават. Аз даже се чудя дали да го пера или само с гъбичка да почистя.

А за лекциите няма никакъв проблем. Предния път като участвах в отчетна тема, момичетата директно във форума споделяха след всяка лекция записките си и всички бяха много доволни. Ако ти доставя удоволствие и имаш време, можеш да направиш това за нас. Сигурна съм, че ще е полезно.  bouquet

# 99
 Честити малки рожби на Кети и на Вилимили - да им растат здрави, умни и красиви! А на мамите - скорошно възстановяване!

# 100
Ели  smile3501 Браво на теб.
Мерси за линка за яйцата.Ще чакаме да видим кви ще се излюпят  newsm12

# 101
честити бебенца на Кети и на Вили много да радват мама и тати.

# 102
pearly, не знам какво ти е столчето, но на моето пише само пране на ръка.

Столчето ми е Maxi Cosi City. Когато го взимахме от мамата, я питахме как го е прала и тя ни каза в пералня на 40 градуса и не е имала проблеми. А и, повярвай ми, толкова беше зацапано, че на ръка едва ли щях да успея да постигна ефект. no Единствено допълнително си намерих сенник, който ще пера на ръка или с гъба ще изтъркам, понеже не става за пералня.

За лекциите - от утре почвам да пиша, но да знаете, не са много на брой и не са дълги. Продължителността на 1 лекция обикновено е около час - час и 1/2 най-много.  Wink

Днес се чухме с Кети. Уморена е, но се възстановява лека-полека. Бебка е добре, имала много косичка и приличала на нея!  Grinning
А някой да се е чул с Руми??? Вчера й пусках СМС, но не ми отговори.

Питахте какво става с maxin. Веднага ви успокоявам, че не е родила! В момента къщата им е строителна площадка и вероятно няма възможност да влиза в темичката. А иначе продължава да си търси болница за раждане.  Sad

И последно, да попитам. Надето като тръгне да ражда какво ще става с нашите темички? Кой ще твори нейните чудеса??  ooooh!

Целувки, отиваме на лека разходка!   bouquet

# 103
И последно, да попитам. Надето като тръгне да ражда какво ще става с нашите темички? Кой ще твори нейните чудеса??  ooooh!

Ти!  Wink

Чудеса едва ли ще има за творене. Смятам с този вид на темичката да изкараме до края. И без това е много работа да се следи и нанасят новите бебета, които скоро ще станат няколко на ден. Смятам, че е достатъчно новите бебета за темата да се изписват с памперси, а списъка да е пълен и актуален.
Нов изглед ще творим, живот и здраве, като си направим тема в "родени".
Аз съм с термин в края на месеца, но ако стане нещо рано, pearly, копираш ми първото мнение и пускаш нова тема. Разбира се, може и да е всяка друга желаеща. А и мъжа ми няма да ви остави без тема, ако се наложи той ще пусне ако няма кой.

# 104
Честита дъщеричка на Вилимили и таткото! Да е весела, здрава и много послушна!
Pearly, много добра идея за лекциите newsm10, мисля че на всички мами ще ни е интересна и полезна информацията

Общи условия

Активация на акаунт