Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 772
  • 972
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И за мен реакцията на Калина е по-приемлива от тази на Димо. Просто не мога да приема, че човек така лековато забравя жената, която е била до него в трудни и в най-съдбовните му моменти и за дни се хвърля на колежката, която как пък така не е забелязал до сега. (А и от двете актриси Весела визуално ми е по-красива, въпреки сценария)

Ей страхотен актьор е този Захари Бахаров - два епизода и го ненавиждам вече. Как да го взема насериозно като водещ в лотарията след ролята на Димо?

# 241
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка малкият поизлъга Калина, че цветята са и от баща му. Оттам тръгна заблудата й, наконти се и бе така радостна при срещата.

И аз мисля, че хлапето започна да краде. Защо да крие счупения си робот от майка си. Явно е свил и брошка от посетителката на Димо.

Мишето дава непоискани съвети, не мисли какво приказва и как може да нарани. Отделно какво цели с втората бременност - допълнителна застраховка, че мъжът й няма да й изневери, че ще бъде до нея?

Дали при Димо не е криза на средната възраст? Чувства неудовлетворение, защото е уволнен след като е направил силен репортаж. Вкъщи се чувства може би неоценен, след като жена му известно време се е грижила за всичко, включително и за парите. Дори забежката му не му е повдигнала настроението - всичко е свършило и там. Все едно не е било, няма значение. Спал с някаква, приключило, отново при съпругата и отново неудовлетворен. Работата не му носи радост. И там един вял, имам чувството, че и пред микрофона ще вземе да заспи.

# 242
С дълга коса е имало да, и аз имам такива познати, но са с хубави, лъскави косички, а тази е ужасна, точно проскубана, все едно бебешката още

# 243
  • София
И за мен реакцията на Калина е по-приемлива от тази на Димо. Просто не мога да приема, че човек така лековато забравя жената, която е била до него в трудни и в най-съдбовните му моменти и за дни се хвърля на колежката, която как пък така не е забелязал до сега. (А и от двете актриси Весела визуално ми е по-красива, въпреки сценария)

Ей страхотен актьор е този Захари Бахаров - два епизода и го ненавиждам вече. Как да го взема насериозно като водещ в лотарията след ролята на Димо?

Не е за дни. Много добре го разбирам как се чувства. Нещата в главата му отдавна са вървели в тази посока, Калина обаче не е забелязвала.

# 244
  • Испания
Милена поиска второ дете, ама ако беше видяла лицето на мъжа си, след като я прегърна...

# 245
Да не би да смята, че с 2 си подсигурена? Яко я тресна параноята Милена, тя пък ще и преиграе и пак зле. То май угодия няма

# 246
  • София
В шести епизод да не се окаже, че на Димо му е минала кризата на средната възраст. Иска си семейството и
да се съберат с Калина, а привидно перфектните Милена и Кико се разделят заради параноята й.

# 247
Да не би да смята, че с 2 си подсигурена?
Филмът е базиран на реални истории. Лично познавам жена, която толкова бързаше да се застрахова с второ дете, че забременя ваднага след първото. А беше раждала секцио....Всякакви хора, с всякакви разбирания има

# 248
С какъв произход е Патрик Шон?

# 249
  • София
Тежичък е филма, доста добър и реален, трудно е да минеш през всичко това...Димо е толкова студен, че тръпки ме побиват от такива мъже. Не искал семейство, не знаел какво иска, омръзнало му било...тъжно и егоистично, това не е вещ, за да я захвърлиш. Знам, че често се случва, но за всички е много тежко, особено за децата. Горката Калина как продължава да се надява и на моменти яко истерясва, но я разбирам.

Много му е раздърпана косата на момченцето, бре. И аз мисля, че открадна робота, а после и брошката на гостенката, но и то бори страховете си.

Сано и Глория са ми много симпатична двойка. Нормално е Глория-Милена да се притеснява, то и на мен Сано- Кико ми е съмнителен, все такива уклончиви отговори дава...Нейните страхове оживяват покрай драмата на приятелката и. Много точни и реални реакции, има си напрежение между тях.

# 250
  • Испания
С какъв произход е Патрик Шон?

Българо-новозеландски

# 251
  • София
Изгледал двата епизода.
Харесва ми до тук. БНТ с малко пари, но акъл правят добър сериал от който двата родни мастодонта да се учат.
Много добре се справят и актьорите. Аз съм изненадан приятно от тази манекенката Глория. В смисъл очаквах да е пълна греда, но се старае и като цяло се справя. В сравнение с доста от ''актристите'' в ОЖ например си е класа, хех.
Сериалчето е много реалистично и в това е силата му. Надявам се обаче да не взимат страна и да не направят от единия голям злодей. И ми се иска да се акцентира повече върху детето, защото децата, особено по-малките са в най-тежка ситуация при развод. Някъде бях чел, че главния акцент ще е върху детето и че ще гледаме повече през неговите очи. Но до тук това е по-скоро по-слабо засегнато отколкото очаквах.
Аз съм мъж, но в случая няма как дори и по оста ние мъжете се подкрепяме да застана на страната на Димо. Аз виждам един изгубен и отегчен, направо депресиран мъж, който не знае какво иска от живота и съсипва два живота. И изобщо не съм съгласен, че е щял да се разведе ако не беше ''хванат'' Поне тогава постъпи мъжката и си каза истината вместо да увърта и лъже. Призна си, че не усеща нищо и чувства празнота. Странно как Калина не го е усетила, обикновено жените улавят тези сигнали. Калина не мога да я виня за нищо, макар че не ми харесаха някои нейни постъпки, особено онази в която започна да настройва детето срещу баща му. Това не бива да се допуска, но за съжаление в реалния живот е много често срещан прийом при разделени семейства. Обикновено жените са тези, които настройват децата срещу бащите си, а и най-силното и страшно оръжие с което разполагат е да плашат бащата с родителските права. Не че мъжете не го правят, правят го (това с настройването на децата), но значително по-рядко. Та ми се искаше тук да видим нещо по-различно и все още се надявам да го видим.
Иначе аз не мисля, че двамата ще се съберат в края. Той не я обича, какво събиране ще е това? Садо-мазохизъм някакъв? Дано някак си останат приятели и така да се разберат, че да не страда детето им, това мисля е най-важното.

# 252
В интрото ми прави впечатление, че всички са на рожден ден на малкия, който е на 9, а в първия епизод са на друг рожден ден, мисля в апартамента на Кико, следователно на дъщеря му.. Като се има в предвид, че се спомена не веднъж в  епизодите, че малкия е на 8. Облечени са и в съвсем различни дрехи. Според мен накрая ще дадат сцени точно от това интро как всичко е преминало и са намерили начин да са заедно заради малкия. Да видим дали съм усетила правилно..

# 253
  • София
В шести епизод да не се окаже, че на Димо му е минала кризата на средната възраст. Иска си семейството и
да се съберат с Калина, а привидно перфектните Милена и Кико се разделят заради параноята й.

И на мен ми се въртят такива предположения.

# 254
  • Испания
Мисля, че Кико вече е "стъпил встрани", но не го е споделил дори на Димо.

Общи условия

Активация на акаунт