Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 780
  • 972
  •   1
Отговори
# 255
И аз имам такова усещане за Кико. Двусмислено е поведението му.

# 256
Ами явно Кико е по- умен. Кривнал, ОК, ами що си тръгнал да разказваш, пардон- да се хвалиш

# 257
Изгледах двата епизода - нещо ми куца - в режисурата ли е, не съм профи за да преценя, но нещо не е ок. Детенцето - Патрик/Бобо може да му пооправят косата, то бива кошер, но нямат ли стилисти ? На моменти не му се вижда лицето. Споменавала съм и друг път в турските или руските филми какви деца със страхотен талант и визия играят. Глория ме изненада приятно. Другите....средна работа. Гледала съм Весела Бабинова в театъра - там е доста по-убедителна. Някак мудно ми се развива действието като цяло. Ще следя, но никак не съм очарована. Може би се харесва на хора, които са преживели или са наблюдавали подобни ситуации.

# 258
  • София
Определено Кико крие нещо.

# 259
Той дано да крие само изневяра, да не е друго дете...че ще стане забавно Joy

# 260
  • София
Хах като нищо и дете ще изскочи накрая. Скрита лимона е Кико, но ми е много симпатичен. Може би заради Сано.

# 261
  • Разпиляна във въображението
Може да е кривнал, но си обича жената. Димо обаче сигурно първо е охладнял, а след това за затвърждаване е и изневерил.

# 262
  • София

Ох, моля те, този филм да не е Откраднат живот Simple Smile

И аз снощи изгледах втори епизод. Тежък и бавен и на мен ми въздейства много подтискащо.
Все още не мога да преценя добре ли е или не това, че пропускт, да показват причините да се стигне до отчуждението между двамата и изневярата.  Мисля, че не го правят, за да може, ние като зрители, да не заемаме страна още в началото. И аз ще стоя непредубедена, въпреки, че женската солидарност на моменти надделява Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 11:40 от rosi_ta

# 263
Според мен няма да ни покажат изобщо причините за отчуждението в семейството, целта е ДЕТЕТО. Искат да ни покажат неговите емоции, как е по средата на една война и как ще се превърне в оръжие на отмъщението.
Защото както го обичат безрезервно, така и стоварват всичката си болка и разочарования върху него и няма как това да не му се отрази.....

# 264
Имам подозрения относно Кико още след първата серия. Предполагам, че няма да е "стандартна" изневяра или има друга тайна, която крие. Той макар да се показва търпелив добряк има тайна, която крие.
Както писах никой от двамата Димо и Калина не е виновен. Случило се е. Той не я обича, отчуждил се е от нея, чуди се коя е и защо е с нея. Тя не е усетила това и сега е настъпил момента да го осъзнаят. Ще сме свидетели на грозни сцени, но за сега Калина губи много с държанието си.
Прогнозата ми е, че няма да се съберат накрая.  

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 10:43 от *Melanie*

# 265
Целта на сериала е да покажат периода на раздялата. Как се е стигнало до там - ами има причини, героя си ги каза, няма смисъл да наблягат на тях, защото не това е важното в случая.

# 266
Целта на сериала е да покажат периода на раздялата. Как се е стигнало до там - ами има причини, героя си ги каза, няма смисъл да наблягат на тях, защото не това е важното в случая.
Отношенията в периода на раздяла са силно и пряко свързани с причините, поради които се е стигнало дотам. Wink

# 267
Аз предположих, че ще има ретроспекция на живота им до разрива, но явно не е това посоката в която искат да ни насочат. Свидетели ще сме на разрива и протичането му и следствията за детето.

# 268
Целта на сериала е да покажат ....

А ти от къде знаеш? Звучи малко като едно време- какво е искал да кажа поетът. Той и поетът сигурно не е знаел, ама в учебника така пише.
Както е видно, всеки открива различни истини, различни реакции, всеки през собствения си опит и преживяване.

# 269
Ако не друго, то поне в сериала се показва колко много можеш да загубиш, ако слушаш приятелката си, която не само не ти помага, но и ти пречи с глупавите си съвети. Имаш ли глупава приятелка, просто не ти трябват врагове.

Общи условия

Активация на акаунт