Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 821
  • 972
  •   1
Отговори
# 375
Не защитавам Калина, но разбирам действията ѝ.
Разбираш за изневяра, разбираш, че човека, с когото живееш, вече не те обича, светът ти се разрушава за часове, моментално се появява колежка, която се среща с общото ви дете, тоест бащата няма скруполи да запознава сина ви с всяка нова жена в живота си. Когато малкият изчезна, тя беше паникьосана, човек губи ума и дума в такива моменти, не мисли, всичко ти се обръща с главата надолу.
Да не говорим, че нейното самочувствие на жена е смачкано, липсва ѝ увереност, взема хаотични решения.
Очевидно обича Димо, но понякога границата между любовта и омразата е много тънка.

# 376
  • На морето!
Няколко близки приятели по време на разводите си се държаха абсолютно неадекватно /особено зарязаната страна/, така че е напълно реално поведението на Калина.
Димо също с нищо не ѝ помага, както и озлобената ѝ майка и интригите на Мишето.

# 377
  • София
То няма лошо да го мрази ама това нейното е супер неадекватно поведение...Защо и детето да го мрази? Жалка! Аз пък не и разбирам действията. По-добре ли щеше да е Димо да си ходи с някакви жени, после да си се прибира вкъщи при жена си и да я лъже, да си му е сготвено и топло, да си играе с детето и Калина да си е щастлива. Паникьосана, ама малкия изчезна заради нея. Вместо да преосмисли поведението си, тя обвинява него за всичко. Честно казано вече ми е ясно как се е стигнало до развод, то с такава жена живее ли се?
С какво може да и помогне Димо? И още повече, защо трябва да и помага? Може би трябва да е долен като нея и той да наговори на детето глупости.

# 378
  • тук, на мястото си
Не мога да обвиня Калина, дори и заради това, че слуша майка си и приятелката си. Не съм на нейна страна, много грешки допуска и то все такива, че да си удря после главата в стената.  При такъв случай не мислиш, не си правиш сметка на действията, наранен си и искаш и ти да нараняваш.
До снощи не симпатизирах много и на Димо, но след случката с приятелите ми стана много кофти, разрева ме. Това приятели ли са? Мисля, че никога не са били. Не виждам как той ще помогне на Калина, като той самия не знае къде се намира.
Най-много обвинявам майката на Калина. Тя като  по-възрастна, минала през нещо такова не трябва да застава само на едната страна. Дете и е,  но тя е страничен човек и не трябва да се меси.
Милена я изключвам, тя няма никаква работа нито край Калина, нито край Димо.

# 379
Не й помагат, но тя като възрастен човек, не може ли да помисли, че за всяко нещо им докладва и изпълнява сляпо, това което й кажат? 

# 380
Майката на Калина и Милена наистина реагират неадекватно.
 Хайде Милена е чужд човек, но бабата би трябвало да погледне по-трезво и да гони интереса на детето. Разбирам, че се опитва да защити дъщеря си, но може да погледне ситуацията леко отстрани и да предпази детето от цялата помия.

Хубаво й го бяха оставили в началото, щеше да е по-добре тя да се грижи за него, докато родителите поуспокоят емоциите.

# 381
Абе, всички се бъркат, където не им е работата. Бабата, след като Димо не й уйдиса на акъла, запя друга песен. Малко на инат го играят вече всички. От толкова твърдоглавост после най-много детето страда.

# 382
  • Street of Dreams
По-добре ли щеше да е Димо да си ходи с някакви жени, после да си се прибира вкъщи при жена си и да я лъже, да си му е сготвено и топло, да си играе с детето и Калина да си е щастлива.

Може би трябва да е долен като нея и той

Че той точно това си правеше. Ако не го беше издала приятелката, така щеше да си я кара.

# 383
Ако всички реагираха адекватно нямаше да имаме филм, just saying.

# 384
Да изневеряваш е долничко, ама да говориш така на детето си е направо престъпление. Изобщо майката е пълно куку, не знам възможно ли е човек да изперка чак толкова или си го е носил цял живот в себе си. Предвид, че бабата също не е читава, съвсем логично е да се мисли, че и тя е действала така с възпитанието на дъщеря си и затова на нея сега й избиват чивиите.

Аз лично се припознах на моменти в истеричната майка, а дори нямам проблеми с мъжа ми. Абе добре е направен сериала, бръкна ми в душичката...

# 385
  • Street of Dreams
Точно така, майката е направила същото. Няма значение, че е възрастна - тези жени обикновено никога не разбират грешката си.

# 386
Ако всички реагираха адекватно нямаше да имаме филм, just saying.
То па и ти си прав.

# 387
Да изневеряваш е долничко, ама да говориш така на детето си е направо престъпление. Изобщо майката е пълно куку, не знам възможно ли е човек да изперка чак толкова или си го е носил цял живот в себе си. Предвид, че бабата също не е читава, съвсем логично е да се мисли, че и тя е действала така с възпитанието на дъщеря си и сега й избиват чивиите.

Май така е станало.
Репликата й към Калина “ти дори не плака за баща си” според мен е достатъчно показателна, че тя я е настройвала по същия начин.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 16:25 от Ванилия*

# 388
По-добре ли щеше да е Димо да си ходи с някакви жени, после да си се прибира вкъщи при жена си и да я лъже, да си му е сготвено и топло, да си играе с детето и Калина да си е щастлива.

Че той точно това си правеше. Ако не го беше издала приятелката, така щеше да си я кара.

Абсолютно! От възпитание поканил каката с виното, снощи сигурно от съжаление си легна с другата, много се е трогнал гОркия

# 389

И в някой прекрасен ден всичко щеше да излезе на яве. Приемаме, че този ден е настъпил и коментираме ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт