Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 426
  • 972
  •   1
Отговори
# 90
Много ми хареса филмът. Не ми харесва как играе детето, нещо не ме трогва. И типично "мъжката" позиция- домът и детето гледаш, а мен що не .....

# 91
  • София
И аз при вас Hug
Много ми хареса първият епизод, както и всички актьори. За пръв път гледам Весела Бабинова. От Черешката на тортата преди две-три седмици останах с впечатление за голяма лигла, но като актриса вече съм ѝ фен. За Глория нямах никакви очаквания, а и тя ме изненада много приятно. Но през цялото време, докато гледах, си мислех колко брилянтен актьор е Захари Бахаров. Играе с лекота - и като подземен бос, и като кръшнал съпруг ме оставя без думи. Много реалистично изиграха семейната драма според мен. Жалко, че само понеделник и вторник ще дават епизодите, сериалът е от тези, които те приковават за екрана и искаш да го изгледаш на един дъх. Хареса ми и тематиката - тежък ще е, но за добро или зло това е голяма част от действителността, която ни заобикаля.

# 92
И аз да си кажа, че сериала започна много добре и първи епизод много ми хареса. Всичко е доста реалистично, актьорите играят страхотно, на мен Захари ми е любимец.
За първи път от много време насам се усетих, че гледам без да имам желание в същото време да правя и нещо друго. Някак ме прикова историята, беше ми интересно и увлекателно. Сериала е направен качествено и изпипано. Но съм забелязала, че сериалите на БНТ са все такива. Те и като цяло дават по-подбрани и хубави продукции (филми и сериали).
Аз също смятам, че няма да се съберат накрая. Мисля, че сериала е замислен да покаже точно раздялата, как ще преминат през нея всички замесени, как ще се отрази на отношенията им, какви номера ще си правят, как ще се наранят и как ще я преживеят в крайна сметка. Затова и толкова бързо се стигна до решение за развод.
Дано и по-нататък се запази нивото от този първи епизод.

# 93
  • София
Сериалът ще е само 6 епизода, за това се стигна толкова бързо до решението за развод според мен.

# 94
Не съм гледала Под прикритие. Захари Бахаров съм гледала само в Чамкория. Там беше чудесен. Но защо всички млади артисти говорят така небрежно и неразбрано на моменти?Той включително. Колкото пъти слушам стари актьори, се възхищавам от перфектния им изговор. Освен физиката, езикът е другото оръжие на актьора. С някои е просто мъка. Може да е и от озвучаването,но проблемът си съществува.

# 95
Определено серията не ме „грабна“, но ще гледам и следващата. Може би, след това ще имам по-точно мнение за героите, превъплащението на актьорите и развитието на сюжета. Тежък за гледане  и ще сме свидетели на неприятни сцени.
Нещото, което ми направи впечатление е подаването на молба за развод от Калина с цел сплашване. Определено беше разтроена и изненадана, че Димо я подписа. Все си мисля, че да предприеме важна крачка за някакво действие, човек трябва да е уверен и подготвен за възможните варианти. В противен случай да си кротува и не предприема рискови действия. Калина явно наистина не познава своя съпруг.

# 96
Сериалът ще е само 6 епизода, за това се стигна толкова бързо до решението за развод според мен.
О. Идеално! Ще го гледам, макар че доста тегаво ми бе снощи. Но нали е бг продукция, няма как да пропусна.
Иначе Сано и Глория, мисля ще са лекият повей, ако мога да се изразя, на фона на тежката драма. Глория Петкова приятно ме изненада.

# 97
  • Берлин
Аз съм със смесени чувства. Ще гледам и довечера. Глория се справя учудващо добре. Бахаров ме обърква-същият глас за търкане на талончета в подобна драма ми е трудно да възприема. Но пък ще видим натам

# 98
Тя написа молбата по съвет на приятелката си, не очакваше, че ще я подпише. Затова...идеята тук беше да се въздържаме от непоискани съвети

# 99
Да, тя цялата идея е, че вършим нещо с едни очаквания, или се надяваме на други действия от останалите, а в крайна сметка се оказва, че не се познаваме. Той сподели, че няма да се развежда, а напук подписа. Мисля, че така в гнева си ще сътворят маса глупости.

# 100
Приятели и съвети много. Важно е собственото мнение и усещане ако човек ги има. Иначе слуша този и онзи и кашата става по-голяма.
Не обвинявам Калина - изневярата и желанието на Димо да я напусне беше изненадваща и всичко се случи за много кратко време. Трябваше, след като е несигурна да изчака. Няма бърза работа. 

# 101
Явно добре си е изиграл ролята, защото успя да ме ядоса Бахаров- жената работи, грижи се за всичко в къщи, 3 месеца го е издържала безработен, той кръшнал и обвинява нея, че не го е дундуркала и кърмила и него. Атаката е най- добрата защита, предвидимо за силния пол

# 102
Брилянтен актьор е Бахаров,спор няма.
Направо ме усмихнаха Сано и Глория с караницата в магазина.При тях май ще има комични елементи,нека да разведряват малко обстановката,че темата е от злободневните и тежките.
Веснаков,да се стегне и да изисква така и от актьорите в ОЖ,щом тук така добре се справят,може и там.

# 103
Да, тя цялата идея е, че вършим нещо с едни очаквания, или се надяваме на други действия от останалите, а в крайна сметка се оказва, че не се познаваме. Той сподели, че няма да се развежда, а напук подписа. Мисля, че така в гнева си ще сътворят маса глупости.

Мисля, че не подписа само от гняв. Когато той дойде да кажат на детето, тя после нали се разплака и го моли да не се разделят, да не избързват, че го обича. Той обаче си остана на позицията за развод.

# 104
И аз мисля, че не само от инат подписа молбата. Той дълго време е таял неприязън към нея и живота си, но определено се ядоса от постъпката й.

Общи условия

Активация на акаунт