Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 761
  • 972
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, току що се разминах с актьора, който играе шеф на Димо. Идеше ми да го питам какво се случва, че до другата седмица има доста време:smiley:
Режисьора Явор Гърдев. 😁

# 211
По два епизода ли ще дават на седмица?

# 212
Така си спомням, че бяха обявили: мини сериал от 6 епизода, които ще излъчват в понеделник и вторник от 22:00.

# 213
На мен ми е много силен този филм! Много точен и истински!
Аз съм дете на разведени родители, днес омъжена жена..
Всички гледни точки ме удрят на дълбоко!
Разбирам нараненото дете, което губи сигурността и спокойствието(аз подкрепих родителите си, не бяха един за друг, но болката си я има).
Жената, която се старае да е силна, но вътрешно разбита.
И съпругът, който иска свобода, но изпитва вина..
Всички са жертви на развода.. Никой не излиза без белези от тази ситуация..
Днес като съпруга с две деца един от най - големите ми страхове е развода, а като се има впредвид, че обичам съпруга си, но знам, че живота е непредвидим..
Един, единствен път съм си тръгвала,(върнах се, всичко се оправи), но няма никога да забравя болката в гласа му, когато ме молеше никога да не взимам детето му(нямаше и да го направя), но сякаш някой ме прониза с нож, гърлото ми се сви, сякаш преживях за миг целият кошмар, който можеше да ни се стовари, ако се бяхме разделили..
За пореден път като гледам си мисля, че възрастният трябва да пази децата от емоциите си, но се случва, всички сме хора, не сме от желязо, но поне да намалим до минимум тези негативни влияния и много да говорим, и много да се извиняваме..
На нас, признавам, случвало се е да викнем и пред децата, макар да го избягваме. Радвам се само, че въпреки всичко те(особено голямата, малката е  много малка) усещат, че между нас има обич, знам го, виждам го.
Дано Господ позволи завинаги да е така.
Много надълбоко ми влезе този филм, в много дълбоки чувства и размисли, браво!

# 214
Глория не застава за пръв път пред камера. Има запомняща се роля в "Семейни реликви" на Иван Черкелов. Участва и в късометражни филми, последно я гледах в "Мостът" където отново е чудесна. Истинска наоходка е. И е абсолютен пич, отнася се много професионално към работата си.

# 215
  • София
Сега гледах втория епизод и направо така ме е яд на тая кокошка, че ми идва да я хвана за гушата аз. Добре, че не сме всички жени такива.. дано не си го мислят и продуцентите. Виждала съм при приятел как жена му използва всячески детето за да го накаже, сигурно го е виждал 5 дни общо за 2 години. А дори не и беше изневерил.. Това е чудовищно да използваш детето си, защото те е яд на мъжа ти, че те напуска. Слаба жена! И какво, изневерил й е и не я обича повече, ще страда и ще го преодолее рано или късно не е първата, няма да е и последната. И жените прекратяват връзки, не само мъжете и изобщо не мисля, че повече го правят мъже за жалост.

# 216
Това е адски противно, а повечето разведени жени го правят - да настройват децата срещу бащата, да не ги пускат при него, да го изнудват чрез тях. Много долно.

# 217
  • Враца
Малко тъпо, ама къде го гледате , в кои дни и в колко часа?
Аз го засякох снощи към 22ч на БНТ 4 и си върнах и първи епизод, та съм изгледала двата.

# 218
Да кажа, че го правят разведените жени, ама и разведените мъже...

# 219
  • Испания
Аз го засякох снощи към 22ч на БНТ 4 и си върнах и първи епизод, та съм изгледала двата.

В понеделник и вторник от 22 часа по БНТ.

# 220
  • Враца
Много благодаря!  bouquet

# 221
Реалистично и силно начало на сериала. За съжаление усещам как филмът върви към силно негативен образ на майката и изместване на фокуса към модерния и глупав "синдром на отчуждаване" на детето.Разбира се, че жертвата ще е бащата, който след години лицемерие и фалшив образ за пред хората, решава да се върне към безотговорния, айляшки, егоистичен, безгрижен живот и да почувства "свободата" от всякакви отговорности. Димо е пълно леке и егоист, но понеже Калина ще я изкарат супер зла, злобна и неразумна като родител и жена,  накрая всички ще се радват след мръсните игри на Димо, че тя ще миряса и ще осъзнае, че трябва да бъде мила с гадния си бивш - заради детето (нищо, че и за баща не става той, от така видяното дотук). Намирисва развитието към абсолютно популистки сюжет - дискриминиращ нормалните жени при подобен развод. Защо не изградиха реален образ, на нормална жена при развод, за който тя желание и вина няма и бащата настройва детето срещу майката, а не обратното, м? Не се случва по-рядко, даже напротив! Ако искат да им помогнем със сценария за втори сезон със огледална сюжетна линия. Smiley

# 222
Ето и във ВиБокс втория епизод https://www.vbox7.com/play:f40d4b99a7

Така си спомням, че бяха обявили: мини сериал от 6 епизода, които ще излъчват в понеделник и вторник от 22:00.

Да ,малко глупаво решение. Ако ще са по 2 епизода седмично, тогава да ги бяха позиционирали в събота и неделя.

Иначе сериите са по 55 мин. Ако бяха стандартните 45 минутни... щяха да са 7 серии може би. Но ги правят за стандартите на обществена телевизия без реклами, както са и на ББС ... 28 или 56 мин (за половин или 1 час), вместо 22 и 44 мин, които са стандартните за комерсиалните телевизии

в сряда и четвъртък по БНТ2 от 20.15 ч

Дотук най-много ми хареса песента от сериала Sunglasses

Явно заради текста. Иначе това.. пеене ли е? Стефан Вълдобрев си тананика просто. Той не е певец.

От 2017-та е записът - "Тази песен не е за любов", изп. Ст.Вълдобрев и "Обичайните запозодрени"

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 18:21 от diziler

# 223
Ако искат да им помогнем със сценария за втори сезон със огледална сюжетна линия. Smiley
Ако имало интерес щяло да има повече от шест серии чух .Предлагам бащата да брадяса, да се пропие и изпадне ..SmileyМоже и да се събере с някоя която да не е "лелка" като Весела , а такава като него развей прах
Весела да се омъжи за друг и да си има още едно дете .

# 224
А, нещо, което е заснето преди повече от година... едва ли ще има продължение. То и на "Скъпи наследници" в Хърватия има втори сезон с още 170 епизода, но у нас първият сезон беше заснет 2 години преди да се излъчи. Няма шанс за продължение

Общи условия

Активация на акаунт