Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 133
  • 822
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Днес успях да си запиша час за Чавеева за 01.03. Най накрая. И съм много доволна.

# 181
При предишната ми бременност(пак следена в Щерев) на почти всеки преглед ме гледаха и с вагинален ехограф за да измерват шийката. С тази бременност, д-р Димитров последно ме е гледал с вагинален ехограф в 3тия месец. От тогава, вкл. и на ФМ, шийката ми я мерят с коремен ехограф. На следващата ФМ ще попитам д-р Чавеева дали е необходимо да се извършват прегледи и с вагинален ехограф, или и с коремния е достатъчно да се види дали е в норма. Явно всеки лекар процедира по различен начин.
Как успявате да си запишете час за Чавеева? За февруари няма свободен, а за март още няма график.

Аз съм на трета ФМ при нея този месец и се записах преди повече от месец. Започнах да звъня много отрано всеки ден, докато не излезнат свободни дни за февруари. При нея записването трябва да бъде доста отрано за да успее човек да се запише.

# 182
Дами, д-р. Чавеева има свободни часове за края на март - 27, 28, 29, ако на някой му е нужно. Сега звънях, за да си запазя час за последната фетална морфология.

# 183
Аз се чудя дали последната да не е при нея.. Предните две ми бяха при Искилиева, жената ми обяснява всичко.
Но ако трябва да съм честна от чисто любопитство бих отишла и при Чавеева, заради многото добри отзиви. Какво ще кажете? Вие при една и съща лекарка ли правите всички фм?

# 184
Аз се чудя дали последната да не е при нея.. Предните две ми бяха при Искилиева, жената ми обяснява всичко.
Но ако трябва да съм честна от чисто любопитство бих отишла и при Чавеева, заради многото добри отзиви. Какво ще кажете? Вие при една и съща лекарка ли правите всички фм?

Аз досега 2 пъти бях на фетална при Чавеева, и съм доволна от нея. Обяснява ми всичко подробно, не съм чакала повече от 10 мин. Живот и здраве и за 3тата ще отида при нея.

# 185
  • София
И аз ще ида при нея и за третата, доволна съм много.

# 186
Първата и втората фм бях при др Стратиева. Третата при др Чавеева. Нямам оплаквания...

# 187
Здравейте,

Днес реших да си направя тест за Б, който се оказа положителен. Тъй, като имах кафяво зацапване, очаквах да ми дойде и теста го направих на успокоение, защото по принцип имам изписана терапия Аспирин Протект от овулация и след + тест фраксипарин.

Отидох на преглед в МК "Д-р Щерев", като идеята ми беше да получа рецепта, съвсем ясно ми е, че нищо няма да се види на видеозон. Бях при Доктор Милчева, която категорично каза, че няма да ми назначни нито аспирин, нито фракси, нито прогестеронов препрарат, като за последното аз сама настоях, но тя отсече, че нейният метод е, докато не види , че бременността е в матката не изписва терапия, ако аз вече реша-това е моя отговорност. Извика ме на 8-ми в петък да ме погледне на видеозон.

Не знам как да си формулирам въпроса към Вас, дали Ви се е случвало, дали така се практикува в тази болница, дали някоя от Вас е при д-р Милчева.
Ако сметнете , че постът ми не е за тук , Моля да го подминете!
Благодаря Ви предварително !

# 188
Според мен е редно лекарят, който ви е назначил Аспирин след овулация и Фракси след + тест, да ви напише рецептата.

# 189
Според мен е редно лекарят, който ви е назначил Аспирин след овулация и Фракси след + тест, да ви напише рецептата.

Съгласна съм, но от скоро живея в София, а терапията ми е назначена от доц.д-р Конова от Плевен.

# 190
Аз съм при Росен Билчев и понякога го замества Милчева. Пия всичко възможно дадено ми от тях. Но аз съм след трансфер. Така, че може и това да има значение. Имах и спонтана бременност, тогава ми дадоха да пия само витамини, фолиева и прогертерон.За разреждане не са ми давали нищо на естествената. Аз отидох на преглед в 6 седмица.

# 191
Трудна работа тогава. Според мен наистина има смисъл да се изчака да се види дали сакчето е в матката. Иначе може да се изкърви опасно при една БХ или извънматочна. Аз също започнах Фракси след преглед, но Аспирина го пих след трансфер.
Успех!

# 192
  • София
Мен Коновалова ми назначи аспирин + дуфастон от + тест, и след сакче вече фракси. Но всеки е индивидуален случай, все пак Конова ако ви е назначил заради някакъв проблем го следвате

# 193

Аз ги правих умишлено при различни - Искилиева, Стратиева, Чавеева

# 194

Съгласна съм, но от скоро живея в София, а терапията ми е назначена от доц.д-р Конова от Плевен.

Смятам, че няма да сгрешите, ако се доверите напълно на Д-р Милчева.

Общи условия

Активация на акаунт