Към НОЕМВРИ с ритничета - чакаме момчета и момичета!!!

• 14 932
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
Ей защо не ми излизат муцуните??????????????

# 136
Ей защо не ми излизат муцуните??????????????
За това - не знам, но добре дошла в нашия немалък отбор!   bouquet И още - за да те включи Цветина в списъка - моля те, дай малко повече инфо - от София си явно, на колко години си, първо , 2-ро или 3-то бебче очакваш, кога му е термина...

Момичета, а и Dr.Jend не се е включвал... нали очакваха резултатите от амниоцентезата с жена му? Дано и там всичко да е наред!

# 137
Еййй, ама май-май много не ви се пише, бе, мамчета!!! Simple Smile... Давайте нещо насам, че ми доскучава от вчера...
Да вземем да си измислим някоя анкетка за клюкарника, а?
Надявам се всички сте ок, а мамите с болежки- да се оправят по- бързичко и да се пазите всички!!!!

На мен, чак днес- края на 19 г.с. ми взеха кръв за биохимичния скрининг за с-м на Даун и аз естествено, забравих да питам кога ще е готов резултата... а с тая политика да ти звънят само ако има проблем- познайте дали ще изтрая да не ги "обезпокоя"...  newsm78

Като гледам албума със снимките мога да кажа, че ноемврийските мами сме най- хубави и страхотни... (още не съм поглеждала "колежките" от другите месеци, ако трябва да съм честна  Laughing )

Седя си тука, лапам портокалов сладолед и се чудя какво полезно нещо да свърша...

Малко клюки от местния вестник "Сейнт Питързбърг Таймз"- майка със сестра близначка, родила на рождения си ден близначета, така че, вече празника им щял да е четворен... има и една друга касаеща куче и крокодил, но понеже сме в деликатно положение- ще се въздържа от описание...

Вие как сте с филмите, бе момичета? Аз избягвам такива дето ме стряскат, ама какво да направя, като все страшните са ми интересни... Да си кажа "Hostel" на Тарантино изобщо не пожелах да го гледам, като видях накъде отива... Пробвах един с Ричард Гиър- ама много страшен ми се видя с нещо черно с червени очи и след като подскочих няколко пъти се отказах да го гледам и него... Снощи започнах "Hide and Seek"- с Робърт ДеНиро и едно малко момиченце, дето все лошо гледа- готин беше, ама заспах...
И такааа, някой ако се сеща за готина комедия- да ми пише на лични...
Хайде, чао засега и целувки от мен, че сладоледа ми стана на шербет...   bouquet

П.П. Сори за офф-а ама ми е скучно...

НАДЯВАМ СЕ САМО НА ДОБРИ НОВИНИ ОТ ВСИЧКИ!!!!  Hug Heart Eyes

# 138
Еййй, ама май-май много не ви се пише, бе, мамчета!!! Simple Smile...
 ...
На мен, чак днес- края на 19 г.с. ми взеха кръв за биохимичния скрининг за с-м на Даун и аз естествено, забравих да питам кога ще е готов резултата... а с тая политика да ти звънят само ако има проблем- познайте дали ще изтрая да не ги "обезпокоя"...  newsm78
....

Вие как сте с филмите, бе момичета? Аз избягвам такива дето ме стряскат, ама какво да направя, като все страшните са ми интересни... Да си кажа "Hostel" на Тарантино изобщо не пожелах да го гледам, като видях накъде отива... Пробвах един с Ричард Гиър- ама много страшен ми се видя с нещо черно с червени очи и след като подскочих няколко пъти се отказах да го гледам и него... Снощи започнах "Hide and Seek"- с Робърт ДеНиро и едно малко момиченце, дето все лошо гледа- готин беше, ама заспах...
И такааа, някой ако се сеща за готина комедия- да ми пише на лични...
Хайде, чао засега и целувки от мен, че сладоледа ми стана на шербет...   bouquet
...

Значи - по ред на номерата  Wink - ако знаеш само какви ужасни жеги са, явно ни хваща мързела за писане, а някои мами си имат и работа, за разлика от мен (изкл. домашната).

БХС - стискам палци за това гадно изследване ... и дано не те шашкат излишно, както ни се случи на някои от нас!  Hug

Филмите - избягвам всички, които са дори и малко страшни, гледам ненатоварващи, комедии и разни такива - сега ще ти пиша за 2 на ЛС Simple Smile.

Много поздрави и целувки и от прекалено слънчева България!

# 139
Ами..хайде и аз да попиша малко....
Аз днес си чакам да ми пристигне рецептата, да видим какъв антибиотик и какво друго ми е изписала лекарката ми.
Горещините са непоносими, дори и тук в планината (в Смолян). През деня от 11 до към 16 не мога да си подам носа навън, а как издържа малкото терминаторче в къщи...направо си е малка лудница. За сметка на това вечер се спи спокойно, дори трябва да се завиваме с дебели завивки, защото температурите падат доста.
За филмите - и аз съм така. Доста неща не мога да ги издържам. Вечер като се приспиваме с Бобо, гледам това сериалче - Кръцни-срежи, не го бях гледала досега. Очаквах че с това глупаво име е нещо несериозно, ама има понякога толкова натуралистични сцени от пластични операции, че се налага да превключа канала. Напоследък и новините не мога да гледам, снощи с това починалото бебенце, направо ми се обърна сърцето... Смотана държава, сигурна съм че виновните лекари пак ще се оттърват.
Тук на локалния сървър има доста филми, трябва и аз да се разтърся за нещо свежо. Ако попадна на нещо хубаво - ще се обадя. Иначе....последно гледахме за кой ли път подред с мъжа ми "Запознай се с нашите" 1 и 2 и "Дуплекс" . Всичките с Бен Стилър. Големи фенове сме му, прави свежи комедии, много подходящи за разтоварване.
Хубав ден на всички!

# 140
...
Горещините са непоносими, дори и тук в планината (в Смолян). През деня от 11 до към 16 не мога да си подам носа навън, а как издържа малкото терминаторче в къщи...направо си е малка лудница. За сметка на това вечер се спи спокойно, дори трябва да се завиваме с дебели завивки, защото температурите падат доста.
За филмите - и аз съм така. Доста неща не мога да ги издържам. Вечер като се приспиваме с Бобо, гледам това сериалче - Кръцни-срежи, не го бях гледала досега. Очаквах че с това глупаво име е нещо несериозно, ама има понякога толкова натуралистични сцени от пластични операции, че се налага да превключа канала. Напоследък и новините не мога да гледам, снощи с това починалото бебенце, направо ми се обърна сърцето... Смотана държава, сигурна съм че виновните лекари пак ще се оттърват.
...

Как ти завиждам за завиването с дебели завивики през нощта - искам и ааааз!

Моля те - за "Кръцни-срежи" - вчера пропуснах да го гледам - какво стана? Ще ти пиша и на ЛС, че май много ще разводним темата...

Момичета, решила съм да купя за нас и за Йоана пенолатексови възглавници, че сега се мъчим с едни от, какво беше, еко-пух или някаква такава измишльотина... Някои от вас ползват ли такива?
  bouquet

# 141
 Момичета,възможно ли е в 19г.с. да не се види пола на бебчо Rolling Eyes-аз толкова се надявах,че ще видя най-сетне каква рожба ще си имам/че тук,едни сънища са ме подгонили,пророчески Wink/,но доктора каза,че било много рано още Confused При вас кога го видяха?!? А това,че плацентата ми била ниско,все още ме притеснява Sad

# 142
Габи, разбира се, че е възможно да не се види пола на бебчето, но не защото е рано, а защото то не застава в подходяща поза Wink

За плацентата вчера писах.
И аз съм така и се изисква повече вимание - без спорт, вдигане на тежко, а в някои случаи и без секс.
Никакви пътувания с кола и автобус /всичко що тресе/ по разбитите ни пътища - за дълъг път иде реч.
Опасното идва от възможността да прокървим или пък да получим контракции, което май важи за всички проекто-мами, но особено за нас.
А положението може да се оправи с напредване на бременността. Просто трябва да те следят.
Иначе няма опасност за бебчетата ни!  Grinning Hug

# 143
Габи, нормално е да не се види, но пък и да се види пак не е сигурно. Една позната на скоро роди и до 9тия месец и казвали, че ще е момиче и те всичко розово купили и стаята даже боядисали розова и накрая се родило момче  Crazy а те са си ходили на всякакви ехографи. Така че....ноември всички ще разберем със сигурност  Wink

# 144
  • София
Да, и аз така прочетох за ниската плацента.  Обаче ще се вдигнем до морето въпреки това. Много бавно и кротко, надявам се да няма проблеми. Спокойствието и хладинката там ще компенсират умората от пътя, надявам се.

Габи, не се шашкай, не е страшно. По-неприятно е, ако плацентата запушва канала на шийката към крайните месеци - тогава те гръшват да лежиш до термина и после - секцио. Но, не го мисли, защото има много време да си дойде на мястото.

# 145
  Благодаря на всички за подкрепата HugМного сте мили  bouquetПредполагам,че може и аз да съм си докарала тази неразположеност,защото бременността ми е много лека,напълняла съм само 3 кг.,не ми тежи и пазарувам с пълни чанти,пердаша по баирите с пълна скорост....явно трябва да намаля темпото Wink Трябва да пътувам до Русе в кроя на седмицата,и се надявам,че 100км. няма да ми се отразят неблагоприятно Confused

# 146
  • София
Здравейте момичета!

Завърнах се от почивка в Гърция и съм щастлива да ви съобщя че с бебчо сме добре - живи и здрави и в  страхотно настроение.

Още незнаем пола, но има време Simple Smile

Искам да ви споделя едно малко притеснение: завчера убих една хлебарка и майка ми много ми се кара че не трябвало да убивам нищо и че това можела да навреди на бебето.
Също така каката ме влудява понякога и я ступвам, което според баба ми също вредяло на бебето. 
Представяте ли си как се чувствам!

# 147
  • София
Я не слушай глупости!!! Аз колко хлебарки съм убила да знаеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 148
Баба ти да ти разказва "бабини девитини" - бива.
Ама и майка ти....
Я ги строй малко, да не те тормозят с празни приказки!  Peace Grinning

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 12:22 от luchia

# 149
Здравейте, мами! Едва се диша в тая жега и така щяло да е поне до края на седмицата ooooh!...Как ще я караме нататък...

Довечера съм на преглед и се надявам беборанчо да е добре - подритва все по-силно и по-често. Аз не си броя контракциите, но ми се струва, че са доста повечко от 5 на ден. Обаче като не са болезнени си мисля, че не е много страшно. Случва се като се ядосам за нещо или като се натоваря повечко. Добрата новинка е, че другата седмица, живот и здраве, пътуваме към морето. Надявам се да не ми кажат довечера, че не е препоръчително.... Tired
Tanija, със сигурност негативните емоции не влияят добре на бебето, но е по-добре да убиеш хлебарката, вместо да те изненада ненадейно от някое кьоше и да поскочиш... Sick
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт