Косопад - тема 15

• 61 167
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
The Catcher, при теб как е положението? Не си писала скоро, а твоя случай също го "следя изкъсо". Някаква промяна?

# 331
Да моите оредяват и особено зле стана след като ги намазах д Нийм, нали има антимикотични действие, заради себореята там. Еееее не се получи търсения ефект и още по бързо се разкапаха. Жалко, имам(х) наистина мн хубави вежди, но явно ше трябва да ги отпиша.

# 332
  • София
Ами, не мога да преценя дали има промяна, защото започнах да се реша с четка (досега винаги с гребен с широки зъби) и престанах да броя падналите косми. Натоварващо ми е. И кошмари сънувам с косата (все още). Може би има леко подобрение, но при къпане си има паднали.

Мия се с Кетозал. Преди имах в предната част едни люспички понякога, сега има подобрение при това. Пия витамин Д, Б6 и малко магнезий. Почивам от цинка един месец и после пак ще пия този на Абофарма с биотина. Започнах да ям повече въглехидрати, което при мен е противопоказно за инсулина, но не искам да ми пада косата. Пътят ми не се е покрил, той си е отделно.
Гледах тук някакви снимки преди няколко седмици, но бях на път и само скролнах, имам чувството, че моята е 1/3 от това и това също ме натовари- че не съм взела много по- рано мерки. Излиза, че критериите ми за състоянието на косата ми са било супер ниски. Та така, отказах се да ги броя, щото си имам други проблеми и имам нужда от спокойствие.

С каква четка се решите? Искам някоя със сравнително мек косъм и се чудя глиганските дали ще вършат работа. Че взех една бебешка и не става с нея, твърде мека е.

# 333
Аз имам една дървена от Лидл. Много съм доволна. Масивна и качествена. С нормалните "бодлички" за четка е и има едни по малки и ситни, които имитират сякаш глигански.
p.s. Ето я:

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 20:57 от blondyberry

# 334
  • София
Кечър, недей да се самообвиняваш и изобщо не допускай такива мисли да те тормозят.Взели си мерки точно тогава, когато се е наложило Hug
Имам племенница на 10год. с хубава дълга до дупето коса, пътят и е широк почти един пръст, ами не мисля, че има проблем детето.Та и при теб така, бил ти е по-широк пътя, ми за мен това не е достатъчен знак при липса на косопад.
Аз от четка преминах на гребен с широки зъби Grinning купих си и Macadamia No Tangle, нещо не ми пасна.Имам и една дървена с дървени зъби, с нея се реша преди лягане, не е лоша май от аптека я взех.

# 335
Здравейте момичета, искам да попитам дали някой е ползвал този продукт. Има положителни коментари, но са малко..
https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/Eprouvage%20Restorative

# 336
Аз от четка преминах на гребен с широки зъби Grinning купих си и Macadamia No Tangle, нещо не ми пасна.Имам и една дървена с дървени зъби, с нея се реша преди лягане, не е лоша май от аптека я взех.
И аз съм в издирване на четка за коса. И аз си купих на Макадамия въпросната, но не съм чак толкова доволна. Доста гръмка реклама за разплитане, но при мен не е така. При все, че аз съм с права коса като праз. Имам и Тенгъл Тийзър, и тя не е кой знае какво. Та ако кажете някаква по-ефикасна, която да не скубе, бих си купила.

# 337
  • ново
Аз ползвам четка с естествен косъм на Avon, но я имам от много време, не знам сега дали я предлагат. Доволна съм.
Относно веждите и Хашимото, при мен е точно така. Вече са доста оредели. Аз и за косопада си обвинявам Хашимото-то, но след като ви четох обстойно се замислих и за ограничението от въглехидрати. Сега като връщам времето назад се сещам, че истинският и кошмарен косопад започна около година след като спрях въглехидратите.
В момента не смея да се похваля, но положението при мен е задоволително. То и не остана какво да пада, де. Иначе имам някакви нови растежи и разчитам на тях да ми нормализират поне малко видът. Мия през ден, иначе косата се залепва за скалпа и изглежда още по-трагично.

# 338
  • Близко съм
Г&В а как се грижиш за веждите си, полагаш ли някакви грижи. И сега подчертаваш ли ги?

# 339
  • ново
Слагам масла от дъжд на вятър, но не съм сериозна. Ползвам молив за вежди, леко запълвам с него. Покрай грижите за косата не обръщам никакво внимание на веждите. Нося очила с черни пластмасови рамки и те замазват положението до някъде 😀

# 340
  • Близко съм
 Аз нямам Хашимото, но и това взех да забелязвам по себе си, четох че от маслата капели то ни така ни иначе.

# 341
Абе вежди се рисуват, тъкмо ще сте актуални

# 342
  • Близко съм
ХИч не искам да съм актуална, нямам нищо актуално по сеебе си, имам прекрасни гъсти дебели вежди, или по-скоро имах...

# 343
  • София
Преди косопада се сресвах с каквото ми попадне, сега с каквото и да се среша все ми скубе и все нещо не ми е Ок. Даже съм започнала да хвърлям око на гребена на кучето Grinning ръчно изработен е, метален за дълга козинка хаха.На няколко пъти пробвах и лосиона му за разресване, след като прочетох, че може да се ползва и за коса, хич не беше зле, но все пак предпочитам човешката козметика. Simple Smile

# 344
Здравейте,  момичета! Родих преди 4 месеца,  преди около месец ми се появи косопад. Купих си шампоан и тоник Parusan. Ползвала съм вече около месец, но не виждам ефект. Някой скоро да е ползвал шампоан или нещо подобно против косопад , което да е ефективно и от, което да е доволен? Ще съм много благодарна ако някой сподели.

Общи условия

Активация на акаунт