Косопад - тема 15

• 61 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Лятото прочетох Авроимунен палео протокол на др.Сара Балантайн, но книгите на Изабела Уенц не съм чела.
В книгата на др.Балантайн се концентрирах основно върху храненето, пробиотиците и стратегиите за справяне със стреса, по онова време тези неща ми бяха най-важни.
Сега видях, че на Уенц има още една книга Протоколът Хашимото.А, и LennyGF е писала за нея.

mmm_st в това, което си написала се съдържа и отговора защо косопада е спрял Simple Smile
Спирането на косопада няма как да се дължи на едно нещо, цялостния подход към ЩЗ,наваксване на дефицитите и прогестерона са довели до края на този кошмар Simple Smile

Днес имам повод за голям празник! Grinning След ресане, миене и сушене събрах общо 27 косъма!Толкова малко коса в ден за миене не съм виждала от 18 месеца...

# 316
Ako имате някакви ревматологични оплаквания, дори и не особено обострени, примерно болят ви ставите на ръцете или ви се схващат коленете сутрин, добре е да отхвърлите ревматологично автоимунно, защото може и това да е причината. Лупуса също може да доведе до силен косопад, а е коварно заболяване, което много трудно се диагностицира, когато няма кожни прояви.

# 317

Изразходих 1 бр.лосион,2 бр.шампоан от тази серия.Косопадът ми намаля на половина. Установих,че лосионът е по-ефективен на суха коса.Не утежнява и омазнява косата.Ползвах почти всеки ден.В дните,в които мия косата слагам вечер,а сутрин измивам.Снимката е на втори брой лосион.Шампоанът свърши, чакам доставка,ще снимам по-късно.Моят косопад е почти постоянен със силни пикове през 2-3 месеца.От около 5 месеца с тази грижа задържам приемливи нива от около 20-30 косъма дневно и под 100бр. при къпане.

# 318
Здравейте ,момичета !Днес бях на преглед при дерматоложката.Препоръча ми да продължавам да пия Приорин (поне 3 месеца) и към лечението да включа - Креастим лосион против косопад.Някой ползвал ли е този лосион,дали си заслужава парите?Лекарката е категорична ,че причината за косопада ми е диетата,която спазвах и ограничения прием на въглехидрати.

# 319
  • София
Всички дерматолози предписват Дюкре Grinning
Ползвала съм Керастим в продължение на 3 месеца без никакво подобрение...Даже си бях купила 2 опаковки и сега втората си седи кротко запечатана и непокътната.От шампоана Анафаз също не съм доволна.

# 320
Всички дерматолози предписват Дюкре Grinning
Ползвала съм Керастим в продължение на 3 месеца без никакво подобрение...Даже си бях купила 2 опаковки и сега втората си седи кротко запечатана и непокътната.От шампоана Анафаз също не съм доволна.

S.Magnifica  Лосионът  Керастим  омазнява  ли косата ?И аз не съм доволна от шампоана Анафаз,сега ползвам Парусан,но косата ми се омазнява  доста.Вече не знам какво да ползвам!!!!

# 321
  • София
Не, нямам спомен да ми е омазнявал косата, мазах се с него миналата година по това време и си спомням колко ме беше яд и все още ме е, че съм загубила 3 месеца.

# 322
Аз се мажа вече трети месец с ампули Денсифик и косата ми изглежда много по -добре,не виждам нови растежи,но изглежда някак по-гъста и обемна и не се омазнява толкова бързо. Пия и Приорин вече почти месец.Моя приятелка със същото разреждане на косата отпред над челото ми препоръча този шампоан с чесън и дафинов лист

Тя е много доволна и като се видяхме ,косата и наистина изглеждаше по-добре.
Аз обаче не го намерих и взех този само с чесън

Дано и той има такъв ефект иначе ще търся другия.Каза,че доста изсушавал косата и да не се употребява повече от 2-3 пъти седмично.

# 323
  • София
Happy2, май намерих шампоана, поне на снимката е същия http://bio-hb.com/hunca-care/Подхранващ-шампоан-за-коса-с-чесън-против-косопад
От няколко месеца не ползвам противокоспадни шампоани умишлено, скалпа ми не се чувстваше добре от нито един.Прекалено премиващи и и изсушаващи ми идваха.
А Денсифика на мен ми замърсява по-бързо косата и не виждам да ми придава обем, дано поне да събуди някоя и друга дремеща фоликула.

# 324
За съжаление, макар и да сме с еднакво устройство,сме с различна физиология и всеки реагира различно на даден продукт!Дано всяка от нас намери това ,което ще и помогне!

# 325
Здравейте, от днес започвам да ви чета назад! Имате ли мнение за продуктите на Кюн (Keune) ?

# 326
  • София
Петя, на теб ли бяха ти оредели веждите? Снощи се сетих, че четох такова.
Ако да, значи за съжаление вероятно е Хашимото, а не само инцодентно качване на антителата.

# 327
Здравейте, от днес започвам да ви чета назад! Имате ли мнение за продуктите на Кюн (Keune) ?
Ползвах So pure-безсулфатния шампоан.Хареса ми!

# 328

Моята фризьорка работи с Кюн и на моята коса й се отразяват много добре доста техни продукти - маски, бои за коса, шампоани.

# 329
  • София
На Кюн съм ползвала само боя за коса, от която бях много доволна, и веднъж някакъв тестер на техен балсам, който определено не ме впечатли, но кой знае от коя серия е бил.

Общи условия

Активация на акаунт