Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!

• 41 736
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, рязко сменям темата, ноо... е важно да питам.
Какво ви изписват за нисък хемоглобин, тъй като тук в чужбина явнооо изобщо някои лекари не обръщат внимание на изследвнията... 😠

# 376
  • София
Момичета, рязко сменям темата, ноо... е важно да питам.
Какво ви изписват за нисък хемоглобин, тъй като тук в чужбина явнооо изобщо някои лекари не обръщат внимание на изследвнията... 😠
На мен ми изписаха Малтофер, но аз не го пих, защото беше профилактично и реших , че няма да го взимам.

# 377
И на мен ми изписаха Малотофер, по едно сутрин... с две единици под нормата ми беше последно и тъй като все още имах гадене и повръщане от редица храни, затова аг ми го изписа.
Ноо вече съм по-ок и си хапвам, и ми е наблегнала на някои храни, богати на желязо, вместо на хапчета.

# 378
На мен нищо, но аз го вдигнах с киви🤣
Много добре ми подейства 👌

# 379
Аз пия Фероглобин, по едно хапче. Беше ми изписан в някакви огромни количества в началото - по 3 на ден... Аз на своя глава го намалих, защото има и фолиева киселина в таблетката, а пия витамини отделно. Моят хемоглобин беше под нормата още на профилактични изследвания през август. Когато го изследвах в 5ти месец беше още по-надолу, разбира се, и тогава АГ ми го изписа. Утре ще пускам кръвни и ще видим каква съм я свършила...

# 380
  • София
Само да ви предупредя, че Молтоферът запича. Дори “дрисла” като мен 😊 ме бетонира. Но анемията е по-опасна от запека де 😂

# 381
Само да ви предупредя, че Молтоферът запича. Дори “дрисла” като мен 😊 ме бетонира. Но анемията е по-опасна от запека де 😂

Благодаря на всички : )))
Охх със запичането с половин кафенце на гладно и си решавам уж проблема :Д

# 382
Аз пия Феротон, 1 саше на ден, плюс киви и помело, доста ми вдигнаха хемоглобина с 20 единици.
Момичета, претеглих се и се притесних. 27 гс и 3 дни съм, съответно началото на 7ми месец. Качила съм 6 кг и вообще нз дали не е прекалено малко. Ще питам доктора другия понеделник,но се притесних.
Последно бях на преглед на 30ти, при нова за мен лекарка,тъй като при нея имаше часове. Уж замери бебето и каза,че си отговаря, но не ми даде снимка със замерванията.
Нямам особен апетит. Да не кажа, че е намален. Хапвам домашна храна, никакъв джънк, гледам основните хапвания да не ги пропускам.
И тъпото приложение за бременността ме изкарва в графика под нормата. 🙍
Не мога да се тъпча на сила..

# 383
Аз пия Феротон, 1 саше на ден, плюс киви и помело, доста ми вдигнаха хемоглобина с 20 единици.
Момичета, претеглих се и се притесних. 27 гс и 3 дни съм, съответно началото на 7ми месец. Качила съм 6 кг и вообще нз дали не е прекалено малко. Ще питам доктора другия понеделник,но се притесних.
Последно бях на преглед на 30ти, при нова за мен лекарка,тъй като при нея имаше часове. Уж замери бебето и каза,че си отговаря, но не ми даде снимка със замерванията.
Нямам особен апетит. Да не кажа, че е намален. Хапвам домашна храна, никакъв джънк, гледам основните хапвания да не ги пропускам.
И тъпото приложение за бременността ме изкарва в графика под нормата. 🙍
Не мога да се тъпча на сила..

Ако това ще те успокои аз съм 24 г.с и съм 4, 400 кг. отгоре. Яж си нормална храна и колкото ти се хапва. След като бебето е в нормални размери значи всичко е точно. Не си затормозявай съзнанието. Всеки организъм качва с различен темп.

# 384
Стига бе човек, как ще се притесняваш за такова нещо ? Ти се чудиш вече за какво да се тревожиш . Ми ако беше  + 15 какво щеше да мислиш ? Има жени не качват. Около мен такива бол, а ядат стабилно. Сега вземи се тъпчи. Имаш нужда от нещо различно, да се отпуснеш. Ако трябва излез с приятелки, говори с тях за всичко друго но не и за бебета,бременности и т.н.

# 385
Стига бе човек, как ще се притесняваш за такова нещо ? Ти се чудиш вече за какво да се тревожиш . Ми ако беше  + 15 какво щеше да мислиш ? Има жени не качват. Около мен такива бол, а ядат стабилно. Сега вземи се тъпчи. Имаш нужда от нещо различно, да се отпуснеш. Ако трябва излез с приятелки, говори с тях за всичко друго но не и за бебета,бременности и т.н.

Ей това е приказка на място Simple Smile Не трябва да си затормозяваме излишно и без това филмираните мозъци Simple Smile

# 386
Просто нямам апетит. Излизането с приятелки няма как да стане, тъй като трябва да лежа.
Бременността не ми е фикс идея и не говоря нон стоп за нея, нито търся под вола теле. Просто нямам апетит и се чудих дали е нормално, както и това качване на кг. За последно съм се теглила преди 3 седмици, не задълбавам в това.

# 387
Хич не го мисли, монамурче. Аз също не съм качила много, 25гс има-няма 2кг, а си хапвам нормално.
Бебка върви дребна, в 22+7 беше 460гр, но според 3ма АГ си се развива нормално, въпреки че аз не качвам много и че тя на фона на другитв бебоци е по-мъничка.
Опитах се и аз да се притесня ама си викам яя по-спокойно, щом всичко си ми е наред на детето няма какво да го мисля толкова.

# 388
Здравейте, момичета,
За хемоглобина не мога да се включа. Моя е добре, поне за сега.
За запека, чаша топла вода, лъжичка кокосово масло на гладно, това съм чувала.

От сутринта нищо не мога да задържа в стомаха си. Закусих, час по-късно, повърнах, сега викам ще хапна кисело мляко, същата работа. Направих си чай. А ми е неспокоен стомаха, не знам защо, и съм гладна. Това с повръщането и преди се е случвало, но еднократно. А е толкова неприятно и така напряга коремчето, че... в петък така и така съм на гастро и ще ми гледат черния дроб, жлъчка, стомах, ще разпитам, но някой с моето неразположение?

# 389
Ами не мисля, че е ненормално. Не го приемай като упрек. Не необходимо да се тревожиш за такова нещо. Аз съм едно голямо буре с 15 килограма отгоре. Като погледна само до какво води затлъстяването лошо ми става. Приложението крещи, че не съм в ред. Ми майната му. Аз пък въртя и суча все за болежки и глупости мисля. Уви, дремя на спалнята и не мога да пия едно кафе навън. Не бива, човек влиза в един филм и трудно излиза от него.
Малко остана, ей !

Общи условия

Активация на акаунт