Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!

• 41 630
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Краят на 27ма седмица съм и съм +6.5 кг. Нямам цяло огледало в нас, което ми е в плюс 😂. Иначе не се усещам много променена в гъзягата.

И аз съм така 😂 И с огледалото - само до бюста сд виждам , и за кг съвпадаме .
Изтеглих си приложение,уж ми дава също 27 седмица...пък на друг калкулатор 26 седмица...хич не мога да се оправя...

Момичета, я подскажете - с постоянно запушен нос съм , какво да си взема от аптеката или домашно средство ?

Аз също съм така и УНГ ми изписа Фитоназал спрей и Куикс

# 481
Куикс е много добър спрей, подходящ за бременни и е с морска вода.
Иначе за седмиците има 2 опции в приложенията - текуща или навършена.
Аз се водя по навършена, както е и при АГ, съответно днес съм 27+7.

# 482
  • Лондон
Мисля ,че няма 27+7.Последно е 27+6,следващото 28

# 483
При моето не е така. Ето как е. И има 27+7 все пак седмицата е 7 дни, не 6.

# 484
Koe e това приложение, изглежда ми интересно?

# 485
Koe e това приложение, изглежда ми интересно?
Pregnancy Calendar се казва, на английски е изцяло. Безплатно е, има страшно много информация за бебето за майката. Също така и всяка седмица статии на различни бременни теми.
Водя се по него и винаги съвпада гестационния ден на АГ. Също сравнява бебето всяка седмица с плод или зеленчук и има размери и тегло за съответната седмица. Както и календар за събития, таблица за теглото.
Абе мн съм доволна 😂.

# 486
Не го намирам, с iOS ли си или Android? Kaк му изглежда иконката? SmileSmileSmile

# 487
  • Лондон
Е това вече е мн странно,аз също ползвам приложение на телефона,пак на английски ,Pregnancy by Amilia,и като последен ден на всяка една седмица ми дава примерно 27+6,след това започва 27.Както и да е

# 488
При моето не е така. Ето как е. И има 27+7 все пак седмицата е 7 дни, не 6.

23, 23+1, 23+2, 23+3, 23+4, 23+5, 23+6, 23+7 са общо 8 дни.
Освен, ако твоето приложение, започва направо от 23+1

# 489
Не го намирам, с iOS ли си или Android? Kaк му изглежда иконката? SmileSmileSmile
Андроид , ето я иконата . Мисля,че почва 27+1, утре ще видя. Но ме устройва защото съвпада изцяло с АГ.

# 490
Разликата е, че едните показват 28+0 вместо 27+7. Този на Монамур, най-вероятно утре ще покаже направо 28+1.
Бях питала преди време, смятате ли да ходите на 3та ФМ, АГ-то каза че тя не се интересува иче си било само за нас, а аз се чудя като е голямо бебето вече вижда ли се нещо смислелено или само ще се облъчваме?

# 491
  • София
Да не е това приложението Pregnancy Tracker and Baby Due Date Calculator

# 492
Не е вредно и натоварващо плода или майката...
Аз ще ходя, не съм го обсъдила с АГ още “дали или не”, но съм си запазила вече час така че..😁

# 493
Точно това е, да.
Относно 3тата фетална морфология, някои решават да я пропуснат. Аз нямам показания да я правя, но ще я направя. Следят как е плацентата, кръвопотока към бебето и такива работи. Не мисля,че в излишна.

# 494
А аз се сетих да питам, някоя мама ползвала ли е шишетата на Д-р Браун?
Имате ли мнения за тях?

Общи условия

Активация на акаунт