Отговори
# 225
  • София
леле, сред какви хора живееш? Веднъж приятелката ти, сега майка в градината.

Интересно, а като по награждавания дежурното е "благодаря на майка си, на чичо си, на режисьора, на комшийката..."? Wink

# 226
леле, сред какви хора живееш? Веднъж приятелката ти, сега майка в градината.

Интересно, а като по награждавания дежурното е "благодаря на майка си, на чичо си, на режисьора, на комшийката..."? Wink
На 6 годинки благодариш на Дядо Коледа, че ти е донесъл любимата кукла, а не на мама, че и  "дължиш" живота си.

# 227
  • София
Аз мисля, че жените които нямат личен живот се вкопчват в децата си, не защото много ги обичат, а просто защото са самотни егоистки, които искат да са центъра на вселената за детето си и да бъдат безусловно обожествявани и поставени на пиедестал ( нещо, което не получава от мъжът си). А децата просто нямат избор. Те са длъжни чинно да се поклонят и да приемат да носят непосилният товар на вечната неизкупена вина на " майчината жертва", тя се жертвала за детето, ма тя не ходила на работа, ма не спала, за да бди над него, щото нейната майчина грижа е по-голяма от на другите майки, които необезпокоявано си спят сами, ма тя се развела и всичко за доброто на детето. Тая вина няма изкупване. Едно момиченце от детската на дъщеря ми ( 6 год.) на Коледното парти стана и каза:" аз искам да благодаря на мама, че не ходи на работа, за да се посвети изцяло на мен"
Представяте ли си само колко пъти му е повторено на горкото, колко е велика мама и колко и е длъжно за тази жертва ? Каквото и да направи занапред в живота то никога не ще може да се отплати и достигне този резултат на Божествената любов.
Какъв ти е проблема, че непрекъснато избиваш в посоки, нямащи нищо общо с темата?

# 228
Аз мисля, че жените които нямат личен живот се вкопчват в децата си, не защото много ги обичат, а просто защото са самотни егоистки, които искат да са центъра на вселената за детето си и да бъдат безусловно обожествявани и поставени на пиедестал ( нещо, което не получава от мъжът си). А децата просто нямат избор. Те са длъжни чинно да се поклонят и да приемат да носят непосилният товар на вечната неизкупена вина на " майчината жертва", тя се жертвала за детето, ма тя не ходила на работа, ма не спала, за да бди над него, щото нейната майчина грижа е по-голяма от на другите майки, които необезпокоявано си спят сами, ма тя се развела и всичко за доброто на детето. Тая вина няма изкупване. Едно момиченце от детската на дъщеря ми ( 6 год.) на Коледното парти стана и каза:" аз искам да благодаря на мама, че не ходи на работа, за да се посвети изцяло на мен"
Представяте ли си само колко пъти му е повторено на горкото, колко е велика мама и колко и е длъжно за тази жертва ? Каквото и да направи занапред в живота то никога не ще може да се отплати и достигне този резултат на Божествената любов.
Какъв ти е проблема, че непрекъснато избиваш в посоки, нямащи нищо общо с темата?
Тя твоя ли е темата ?

# 229
  • София
Не, но докато пишем по нея, ти все се отплесваш в нравоучения, които нямат нищо общо.
Та, ако си кажеш проблема, можем и да го вържем към темата, че да не спамиш излишно.

# 230
Не, но докато пишем по нея, ти все се отплесваш в нравоучения, които нямат нищо общо.
Та, ако си кажеш проблема, можем и да го вържем към темата, че да не спамиш излишно.
На мен така ми харесва. Съжалявам, че това те дразни. Но няма да спра да го правя докато аз не реша.

# 231
  • София
Нищо, продължавай, интересно е.

# 232
  • Добрич
Задавам въпроса така: За мен не е нормално спане в едно легло изобщо ,в една стая след 1-1,5 години и целувки по устата. Защо е това изтъкване на различни проверени и непроверени теории,опитващи се да ме накарат да го/ги приема за нормално?Аз не го приемам,други го приемат.За едни е нормално за други не.

# 233
  • София
Какво?  Това откъде го измисли?  Да не си объркала темата или имаш проблем с четенето с разбиране?

# 234
Ах,тая човешка еволюция и история, колко непроверена и ненормална теория е🤦‍♀️

# 235
  • София
Къде ги тия кротки деца, дето си спят сами на 18-24 месеца по цялата нощ? Защо не ми се паднаха на мен? Защо?

# 236
Ми случват се. И все пак нощта им свършва преди 6 часа. Тогава се будят и идват Wink

# 237
Изчетох всичко писана досега и установих, че имам психични проблеми, чакам някои от участничните в темата да ми сложи диагноза: малката (почти 3) спи в нейна стая на отворена врата (като се събуди през нощта ме вика и аз отивам при нея). В предишното жилище имахме само една спалня и през повечето време спеше при нас, но кошарата й беше тясна да се върти по цяла нощ. Снощи даже нямам спомени да съм я чула и да съм станала от моето легло, но се събудих сутринта в нейното тя като стана. Мъжът ми вика, ей, пак спя сам. Явно и аз обсебвам детето подсъзнателно, нищо, че съм го “захвърлила” в ясла още на 1.5г.

# 238
  • Бургас
Аз пък тихичко се срамувам в ъгъла.
Особено след като попрегледах темата за целуване по устата от таткото.
 Синът за първи път в живота си се е целувал по устата с едно момиченце,били гаджета...Но и от това излиза,че съм лоша мама.Не знам защо,но имам такова чувство.

# 239
  • Добрич
Dety,познавам такава жена.Така се случиха нещата,че бяхме заедно от детската градина до завършване на гимназията,освен това сме и съседи.Тя винаги е спала в една стая с майка си,което мен като дете винаги много ме е учудвало.Имаше връзка,която не просъществува.Мама се хвалеше,че знае всичко,което си казват.Сега наборката е на 32,без семейство,деца и приятели.Винаги с мама-на разходка,на почивка.Забравих да кажа,че още живеят заедно.Тъй като е магистър фармацевт,а в града хората на наша възраст,работещи в здравеопазването не сме много,се движим в общи среди.Преди месец колега я покани на рожден ден и отговора беше:Трябва да питам мама,дали има планове.Тъжно,много тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт