Смеят се, гукат и плачат - НОЕМВРИЙЧЕТАТА сладки с мама се закачат!

• 58 472
  • 414
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Това зависи от политиката на авиокомпанията. По принцип стандарта е цената на билета на бебето да е 30% от цената за възрастен, но не винаги е така Simple Smile

# 136
Почти съм сигурна, че деца до 2 г. пътуват безплатно именно, защото не заемат място, а седят в скута на родителя. За БГ Еър 100% е така, аз до 2-та година на голямата ми дъщеря само със самолет пътувах София-Варна-София защото много повръща(ше) в колата Sad

# 137
А бебето като седи в някой от родителите си безплатно ли пътува?
Почти. Плаща някакви такси само, но примерно при нискотарифните компании тези такси са почти колкото един билет.

# 138
  • София
Щом не заемат място пътуват безплатно до 2 години, количката също е безплатно и не се брои за багаж.

# 139
Взех дозички на юриаж за нослето , но са доста като количество , трябва ми по няколко капки само . Виждам че като се отвори и има като капаче което я запушва дозичката . Вие как съхранявате отворените в хладилника ли ?

# 140
Аз когато отворя нова доза слагам на очичките първо. Никога не слагам на очичките от дозичката, която съм ползвала за нослето. След това капя в нослето хубаво да се напоят сополките, изчаквам и ги изсмуквам с Носко. На следващия ден ползвам същата дозичка само за нослето и останалото количество (което е малко) го изхвърлям. Не ги слагам в хладилник, не знам дали правилно ги съхранявам.

# 141
  • София
Няма проблем да се използва два дни и да не се съхранява в хладилник, пак нищо им няма, затваряш си гинс обратната страна на капачето и да не са на пряка слънчева светлина

# 142
# 143
  • София
Споко, така пишат за да си купуваш по-често дозички. Какво може да и стане на дозата....Ние рядко промиваме нослето, държала съм отворена доза една седмица и после съм я ползвала. Нищо му няма на детето.

# 144
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз също ги държа отворени дозичките, чак сега прочетох, че не трябвало да се ползват след това.
Като е така, нека ги правят по-малки. Колко ще капнеш в очичките и нослето...
Ние ползваме Naso Libero.

# 145
Аз я използвам цялата.

# 146
  • София
Момичета, това е физиологичен разтвор, какво може да му стане?

# 147
И аз държа отворени и до сега нищо ненму е станало на детето.

# 148
За промивки на очите е хубаво да е стерилен разтвора, за носа няма значение.

# 149
  • Варна
Как сте мамчета?Отдавна не съм се включвала тук.От телефона само ФБ групата следя и варненските майки и все не стигам до тук.

Лаленце, няма ме на първата страничка мен.Може да ме добавиш.Бебе Виктор на 31.10. роден.

Виктор иначе е добре, расте, но като цяло е дребен.Не знам колко е висок, може би около 56 да е вече, тежи около 4900.Беше болен хвана хрема, защото вкъщи всички бяхме болни.След 3 дни хремата слезе надолу в трахеята и ходихме по лекари да го преслушват често, за да избегнем ако можем болницата, че беше на ръба на бронхит.Размина се, но се скъсахме от чистене на нос, инхалации също.От 4ти насам тъкмо тея дни вече му намаляха сополите най-после.И освен това първите 2 седмици от болестта задържа тегло и не качи нищо.Имам кантар и го следя.
Не сме го ваксинирали, отказахме, защото тогава каката и таткото бяха болни, той пък още вечерта почна с хремата, после и аз.Мисля и този месец да ги откажа, сега на 5ти сме на консултация, ама с тоя грип, а и каката януари и февруари боледува по традиция.
Малкия иначе си е ревльо, доста е крив, бързо се сърди.Трудно му се откъсва от сърцето усмивка Grinning  Кривчо е, на мен прилича.И визуално май също.Иначе вечер спи по 4-6 часа, после се кърмим и спи още 2-3 часа.Ако задържи и след 4-5 месец така ще съм щастлива.До тогава не бързам да се радвам, че имам опит с неспящо с голямата.

Аз ходих на преглед след секциото по-късно, пак ми се влачиха дълго лохиите, ама то се очакваше.Всичко е наред, пуснаха ми цитонамазка, излезе 2ра група, което е добре.Има забележка за вагинит и цервицит.Обаче мъж ми го взел и забравил да пита налага ли се веднага консултация.И сега се чудя да се мъкна ли пак до лекаря, че ми е много сложно с времето, защото по цял ден съм предимно сама с бебето, а от 2 седмици и с каката.

Общи условия

Активация на акаунт