WIZZ AIR - 33

• 61 110
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Толкоз ли нямаш някое старо шише от хапчета
Сигурно може и насипни, ама си изглежда странно Simple Smile

# 526
  • sf
Ох, не аз, а един от момчетата, дето ще ходим на мач. Не можел да вземе оригиналната кутия, даже искаше чекиран багаж да влачи заради тия хапчета, а сме за три дена 🤣 ще му намеря кутия от дъвки 🤔

# 527
Момичета, имам едно твърдо куфарче 45х30х20 см. Дали има отгоре ограничител за височината на пътната чанта. Тези 5 см. проблем ли ще са

ако го премерят ще са проблем, ако не го премерят - няма

# 528
Ох, не аз, а един от момчетата, дето ще ходим на мач. Не можел да вземе оригиналната кутия, даже искаше чекиран багаж да влачи заради тия хапчета, а сме за три дена 🤣 ще му намеря кутия от дъвки 🤔
Аз винаги имам лекарства+добавки в ръчния,понякога доста лекарства,когато пътуваме извън Европа,а добавките си нося насипни в отделно найлоново пликче всяка,защото са им обемни шишетата.Никога до сега не са искали да ми проверят багажа заради лекарствата или добавките,нито някой ме е питал защо,за кого,рецепти и т.н.Само капките за нос слагам в прозрачния плик за течности,но повечето пъти и него не вадя извън куфара.

# 529
абе хора, забрани има за експлозиви и подобни, не за лекарства. Ако са течни - по правилата в шишенца до 100мл и т.н.
толкоз

# 530
  • София
абе хора, забрани има за експлозиви и подобни, не за лекарства. Ако са течни - по правилата в шишенца до 100мл и т.н.
толкоз

Не е така. За лекарства, особено в ръчен багаж, си има отделни правила. Като например това, че може да са над 100мл, че трябва да се носи рецепта (ако са с такава), че трябва да са в оригинална опаковка и т.н.

Ето полезна статия:

https://www.esky.bg/turisticheski-patevoditel/poleti/bezopasnost … v-rachniya-bagazh

# 531
  • Варна
Ние ли сме каръци или такава е политиката на Уиз 🤔 Ноември си купихме билети София - Аликанте  за 1-4.05, букнахме и хотел за Малага ( за съжаление без анулиране). През януари промениха датите на полета. Решихме да удължим пътуването и купихме билети София - Барселона 27.04-4.05, букнахме и хотел за Барселона,проверихме вътрешните полети Барселона-Малага..... И днес отново ни смениха датите 🤐 Колко често се променят полетите? Сега ще купим София-Валенсия 27.04-04.05, но  явно кога и за къде ще летим ще е ясно като литнем 🤨 Сега отново започва търсене на хотел, че сме 7 човека.... Много съм разочарована и ядосана

# 532
  • sf
Ами на късмет си е, за съжаление. Едва ли го правят нарочно, но наистина е много неприятно. От 6 резервации с тях, имам една отменена.

# 533
  • София
На мен също ми смениха полета за Португалия на 8.06 и дори не ми пратиха меил, добре че мястото, което си букнахме от airbnb решиха да ни приемат и по-късно. Искрено се надявам да нямат повече промени.

# 534
  • София
k_savova, златно правило - прежалвате повече пари и хотели само с безплатно анулиране, когато пътувате с нискотарифни авиокомпании, особено ,ако билетите са взети рано и още напасват разписания.  (друг в въпросът, че в 70% от случаите накрая има last minute хотелски оферти на много прилични цени. Да, за 7 души сугурно е по-тегаво, ако трябва и по стаи да ги напасваш).
Аз имам към 50 полета с Уиз и само 2 пъти са закъснявали ок. 3 часа, но пък с Раян опитът ми е по-трагичен. Въпрос на И късмет е, да.

# 535
Само да споделя информация, летището в Братислава приема чекиране с бордна карта от приложението на телефона. Питах тук преди седмица защото имах съмнения, но няма проблеми.

# 536
  • София (Възраждане)
Как ги генерирахте тези бордни карти nрез приложението, когато Уизз не издава такива? Вероятно минаването става с бар кода от pdf-a?

# 537
Ами на нещото , което се визуализира на телефона пише boarding cards, и да, има бар код с него минаваш  Simple Smile

# 538
  • Милано
Как ги генерирахте тези бордни карти nрез приложението, когато Уизз не издава такива? Вероятно минаването става с бар кода от pdf-a?
Аз имах бордна карта...

# 539
И още нещо важно да споделя, на летището в Братислава има заведение в което се пуши, не просто пушалня Simple Smile Аз като пушач това ми е голяма мъка и го споделям за другите като мен.

Общи условия

Активация на акаунт