WIZZ AIR - 33

• 61 113
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
това с бордните карти 2 дена преди полета е отвратително

# 541
  • Варна
Момичета, здравейте!
Купих билети до Милано за 5 човека като доплатих за групово членство. Искам да купя билети и за друг полет но в акаунта ми стои стандартно членство. Надявах се автоматично да се отрази веднага но явно не е така. Имате ли наблюдение кога ще стане това? Ден, два? Сега ми харесват цените за втория полет ... обаче - греда.

# 542
  • София (Възраждане)
Веднага се отразява. Виж в профила си дали и какво членство имаш.

# 543
  • София по рождение
Уиз от стария терминал ли летят до Дубай?

# 544
  • Варна
Отне около час. Имах стандартно членство, доплатих за групово. Няколко пъти рестартирах акаунта, в един момент се отрази промяната и купих и билети за следващ полет.
Лека вечер ви желая! bouquet

# 545
  • и тук и там :)
Привет, не намирам инфо затова ще питам Simple Smile
Преди месец купих билети за 3 човека т.е. в една резервация са - според вас има ли шанс да ни настанят заедно или да купувам при чекирането и места?

# 546
  • София
Само ако някои от пътуващите в общата резервация са деца под 14 години, има гаранция, че ще бъдат настанени до възрастен от същата резервация. За останалите - късмет. Simple Smile

# 547
  • София (Възраждане)
Почти никасъв шанс, особенно ако сте трима възрастни, най-много двама заедно, третият през 5-10 реда дори. Ако има дете, то задължително ще стои до възрастен. Моят опит е, че ранното чекиране дава близки места. Други пък твърдят обратното.

# 548
  • и тук и там :)
Благодаря много Simple Smile
Единия пътник е дете на 13 години така, че ще ми е достатъчно то да седи до някой от нас. Нещо не ми се плащат 100лв. и за места Sad

# 549
деца не делят

# 550
  • Пловдив
Мога да купя от моя профил билет за друг човек, без аз самата да пътувам в резервацията, нали? Примерно купувам билет за майка ми, без аз да пътувам с нея.

# 551
  • тук-там
Мога да купя от моя профил билет за друг човек, без аз самата да пътувам в резервацията, нали? Примерно купувам билет за майка ми, без аз да пътувам с нея.

Може, но ако си с Уиз клуб - няма да важи, ако не пътуваш и ти.

# 552
Скрит текст:
Интервсно ми е полета ми е на 6ти април без запазени места .. защо ще мога да се чекирам толкова рано ?
И в първия пост на темата, и в сайта на wizz пише кой кога може да се чекира. Няма места, няма чекиране. От 48 часа преди полета ще можете, ако не си платите места.
Здравейте,
имам следния въпрос ,ако закупя места САМО за обратния полет ще мога ли да го чекирам /в БГ/по рано него?
Имам купени билети за март до Тел Авив,прибирането е на 6ти ден.От тук няма проблем за 48ч. преди полет,но от там-къде ще ги разпечатам?До колкото разбрах там няма да може с мобилната бордна карта.Това са ми  притесненията,ако има някои запознати.....Благодаря.
[/quote]
Здравейте,самоцитирам се за да мога да отговоря на въпроса си.На летище Бен Гурион в Тел Авив може да се минава с бордна карта на телефона.Аз минах с разпечатана от хотела,но много от харата минаха с телефоните си.

# 553
Да обаче на летище Овда не можело

# 554
  • гр.София
На 21.03. трябва да летя до Дортмунд. Гледах днес билетите за тази дата бяха 116лв, след един час се промениха на  126лв....възможно ли е на всеки час да има промяна в цената?

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 16:55 от gsna

Общи условия

Активация на акаунт