WIZZ AIR - 33

• 61 106
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
  • и тук и там :)
На 21.03. трябва да летя до Дортмунд. Геладах днес билетите за тази дата бяха 116лв, след един час се промениха на  126лв....възможно ли е на всеки час да има промяна в цената?
Пробвайте да влезнете от устройство с друго IP и вижте дали ще има разлика Simple Smile

# 556
Възможно е и след 5 минути да са други цените. Те пускат определен брой места на дадена цена и по всяко време някой може да ги купи.

# 557
На 21.03. трябва да летя до Дортмунд. Гледах днес билетите за тази дата бяха 116лв, след един час се промениха на  126лв....възможно ли е на всеки час да има промяна в цената?

На всяка цена има определен брой билети. Като ги купи някой, остават тези на по-високата цена, докато свършат.

# 558
Благодаря много Simple Smile
Единия пътник е дете на 13 години така, че ще ми е достатъчно то да седи до някой от нас. Нещо не ми се плащат 100лв. и за места Sad
Може като се чекираш и ако до единия родител с дете третото място е празно,да го купиш само за втория родител,за да сте заедно.

# 559
  • София
За пръв път ще пътувам с чекиран до 10 кг. Размерът е същия като на приорити, но без ограничение за течности. Правилно ли съм разбрала ?

# 560
Точно така Simple Smile Всъщност размера може и да е по- голям от на приорити. Важното е да не надхвърля 10кг.

# 561
Здравейте,
Ето и аз идвам с въпрос относно багажа ... кое е по-изгодно и практично да се вземе - приорити или опцията 10-20кг
И може да се букне само към едната резервация, нали така ... а не за всички пътници ?

# 562
Може само някой от пътниците да е приорити или с чекиран багаж.
По отношение на това кое е по-изгодно, приоритито е по-евтино, но зависи с каква цел го купувате /например пренасяне на течности/ и дали искате да ви е по-удобно, като не пренасяте багаж, или напротив - предпочитате той да е при вас и по-бързо да напуснете летището.

# 563
Бясна съм на Уиз! Преместиха ми полета с един ден напред, а ние сме на круиз!

# 564
Как  става тая работа от днес за днес ли

# 565
  • sf
Кой полет? Ние имаме април за Барселона , обвързан с мач. Ще му треперя до последно, че нямаме удобна алтернатива.

# 566
Барселона - София за 11 май, се премести на 10.... Ние пък сме обвързани с круиза. Имат полет на 12 май, но това значи още една нощувка в Барселона...

# 567
Може само някой от пътниците да е приорити или с чекиран багаж.
По отношение на това кое е по-изгодно, приоритито е по-евтино, но зависи с каква цел го купувате /например пренасяне на течности/ и дали искате да ви е по-удобно, като не пренасяте багаж, или напротив - предпочитате той да е при вас и по-бързо да напуснете летището.
По-скоро да е при нас, за да се изтеглим от летището по-бързо.

# 568
  • Sofia
Сигурна съм, че е обсъждано, но не го видях в първия пост на темата, с търсачката също не се справих успешно, затова ще питам Simple Smile

Имам членство. Приятели ме помолиха да им купя билети за полети , с които няма да летя аз. Въпросът ми е , мога ли да купя билети с членството (включително и за мен) , а да не летя след това?

# 569

Общи условия

Активация на акаунт