WIZZ AIR - 33

• 61 144
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
Интервсно ми е полета ми е на 6ти април без запазени места .. защо ще мога да се чекирам толкова рано ?
И в първия пост на темата, и в сайта на wizz пише кой кога може да се чекира. Няма места, няма чекиране. От 48 часа преди полета ще можете, ако не си платите места.
Здравейте,
имам следния въпрос ,ако закупя места САМО за обратния полет ще мога ли да го чекирам /в БГ/по рано него?
Имам купени билети за март до Тел Авив,прибирането е на 6ти ден.От тук няма проблем за 48ч. преди полет,но от там-къде ще ги разпечатам?До колкото разбрах там няма да може с мобилната бордна карта.Това са ми  притесненията,ако има някои запознати.....Благодаря.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 11:04 от E.T.I

# 331
  • София по рождение
и аз питам, за чекирането на връщане, как става

# 332
Става или от 48 часа преди полета, ако нямате места, или като си купите места само за връщане и се чекирате от 30 дни преди полета.

# 333
Става или от 48 часа преди полета, ако нямате места, или като си купите места само за връщане и се чекирате от 30 дни преди полета.
Благодаря:bouquetf:
за да разбера,че съм на ясно т.е.мога към днешна дата да си закупя места за обратния полет,да си го чекирам и т.н.и спокойно да си дочакам 48те часа за чекиране от тук?

# 334
Аз разбрах преди в темата, че купуването на места в едната посока не разрешава чекирането за обратно преди полета на отиване. Било отпаднало.

# 335
Аз разбрах преди в темата, че купуването на места в едната посока не разрешава чекирането за обратно преди полета на отиване. Било отпаднало.

разрешава ранното чекиране за полета, за който са купени места. Това, което се иска.
Но ако сте в хотел няма проблем да помолите да разпечатате една страница, интернет кафе, начини се намират

# 336

разрешава ранното чекиране за полета, за който са купени места. Това, което се иска.
Но ако сте в хотел няма проблем да помолите да разпечатате една страница, интернет кафе, начини се намират

Благодаря neuromancer , това отговаря на въпроса ми . Ще помисля за това което предложи,просто другото е по ..спокойно.Вярно срещу 50 лв. Angry Close Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
  • София
Миналата година летяхме за пръв път с детето до Италия и обратно, никъде не са ни искали акт за раждане ( женени сме, но сме с различни фамилии).

Живот и здраве другият месец ще летим пак с детето, този път  до Копенхаген. Мисля пак да си взема копие на акта, но на обратно дали ще има проблеми. Някой дали е летял от там с дете и различни фамилии на родителите? По принцип аз също знам, че евентуално би трябвало да искат акт само при излизане от България, но някои от последните коментари ме притесниха малко.

# 338
  • София
Здравейте, имам питане и предварително благодаря на отзовалите се. Имам закупени двупосочни билети за Братислава и смятах да се чекирам онлайн чрез приложението и в двете посоки. На отиване знам, че за летище София няма проблем с мобилните бордни карти. За обратния полет обаче проверих в секция ЧЗВ на Wizz  видях, че летище Братислава не приема мобилни бордни карти. Извинявам се за тъпия въпрос, но не мога да си представя как технически да се справя с проблема. Трябва да търся интернет клуб може би... Престоят ми няма да е в хотел, така че няма как да моля рецепционистите за тази услуга.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 16:52 от босоногата херцогиня

# 339
  • София (Възраждане)
Няколко поста над твоя бистрят съвсем същия въпрос.

# 340
  • Германия
Здравейте, имам питане и предварително благодаря на отзовалите се. Имам закупени двупосочни билети за Братислава и смятах да се чекирам онлайн чрез приложението и в двете посоки. На отиване знам, че за летище София няма проблем с мобилните бордни карти. За обратния полет обаче проверих в секция ЧЗВ на Wizz  видях, че летище Братислава не приема мобилни бордни карти. Извинявам се за тъпия въпрос, но не мога да си представя как технически да се справя с проблема. Трябва да търся интернет клуб може би...
Ако се чекираш и в двете посоки, то можеш още тук да си разпечаташ БК /ако искаш и за двата полета/ и така няма да е нужно, там да търсиш принтер и т.н.

# 341
  • София
Значи, според ЧЗВ на Wizz на летище Братислава все още не приемат мобилни бордни карти. Според официалния сайт на летище Братислава може и с мобилни бордни карти. А сега де? Дали Уиз имат чат?

# 342
  • София
Значи, според ЧЗВ на Wizz на летище Братислава все още не приемат мобилни бордни карти. Според официалния сайт на летище Братислава може и с мобилни бордни карти. А сега де? Дали Уиз имат чат?

Виж отговор 163 от тази страница - https://www.bg-mamma.com/?topic=978174.150

# 343
  • София по рождение

Да, но аз разбрах, че в Дубай не можеш да се чекираш през мобилното си приложение

# 344
Да се чекираш или да минеш с мобилна бордна карта? Че са 2 различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт